Pengikut

Khamis, 7 Mac 2013

Pertandingan Tagline Visionnaire




Assalamualaikum

Hari nie tertarik pula nak join segmen yang di anjurkan oleh hazwanhairy.com. Beberapa entry acik tengok hazwanhairy.com banyak promote dan join vasionnaire .Takpelah jom join lagipon syaratnya cukup simple dan terbaik. Jadi tak payah panjang lebar jom sertai. 

Tagline Yang aku cadangkan 

"VISIONNAIRE DEMENSI PERUBAHAN REMAJA"

 okey jom acik share syarat syarat penyertaan 


Syarat-syarat Penyertaan

1. Sila tekan LIKE di VISIONNAIRE GROUP

2. Anda mestilah FOLLOW blog VISIONNAIREMY.BLOGSPOT.COM
(blog hazwanhairy.com xfollow pun xpe)

3. Letak header seperti diatas

4. Tajuk "Pertandingan Tagline Visionnaire"


Anda perlu buat entry dan hasilkan tagline yang sesuai mengikut kreativiti anda. Tidak perlu ayat yang panjang lebar. Biar pendek dan padat. Berpandukan header diatas.


contoh : Visionnaire memartabatkan remaja


Senangkan so jom join :)

Share This!


25 ulasan:

  1. wahh kreatif la acik neh..hee..Good luck tau! ^_________^

    BalasPadam
  2. all the best acik! sorry lama x singgah... busy sikit... hu hu hu...

    BalasPadam
  3. cepatnya join..all the best ye

    BalasPadam
  4. wahhh terima kasih sgt2 acik...sedap lah tagline tu...hehe..all the best ok..tq so much sbb sudi kerah idea...

    BalasPadam
    Balasan
    1. is okey bro :) seronok jgk dpt join

      Padam
  5. Gudluck Acik....
    AJ belum terfikir lagi nak reka tagline apa...Hehhehehe..

    BalasPadam
  6. Semoga berjaya..nak join juga tapi tengah fikir tagline juga.hehe. Terbaiklah tagline tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ahhh jom fikir ...jgn lupa join :)

      Padam
  7. Selamat bersegmen ya Acik.. :)
    lama jugak tak datang sini dan menyamar jadi justin bieber.. hehe..

    BalasPadam
  8. Salam Acik,
    Rajin joint segmen...
    Tagline tu nampak Ok. Semoga berjaya!

    BalasPadam
    Balasan
    1. jarang join segment ..ini yang menarik hati :)

      Padam
  9. Rasa nk join..tp xder idea meletoopp nk kalahkan acik.. ::>_<::

    BalasPadam
  10. fuuyyoo hebat2... selamat berjaya! :)

    BalasPadam
  11. gud luck yer...nini rajin sangatttt nak pk tagline..sebab tu tak join...hehe

    BalasPadam
  12. salam singgah ,...pcl baru jer join td, Gud luck !
    "Mengorak Langkah Bersama Kemajuan Visionnaire Mampu Merialisasikan Kehendak Remaja Dan Dewasa Masa Kini."

    BalasPadam
  13. assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

    BalasPadam
  14. haii. dari contest sama :)
    http://www.kisahemasputih.com/2013/03/pertandingan-tagline-visionnaire.html

    BalasPadam
  15. Dari segmen yang sama datang singgah sini dan already follow u :)good luck :)
    syazwanieafandi.blogspot.com

    BalasPadam
  16. Good Luck acik!! Azwa datang dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/03/pertandingan-tagline-vissionnaire.html

    BalasPadam
  17. Gud luck acik! hehe :D

    Terasa lama dh yana xmenjejakkn kaki kat cni..rindu lak.. :)

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails