Pengikut

Sabtu, 2 Mac 2013

SAYA NAK T-SHIRT BLOG!! AWAK NAK??

Assalamualaikum

klik gambar di atas kalau nak baju free

Design Baju yang di ingini ialah no 2
Saiz baju (XL)

Slogan :

Saya suka Salju Creative kerana  Saya tak kaya, saya belum bekerja, dan saya tak ada wang. Tapi saya masih mampu bersedakah dengan senyuman yang Allah berikan bila lihat Salju Creative berikan baju percuma. Bila lihat di blog salju creative dapat lihat banyak design yang menarik terutama kepada mereka yang mencari tempat untuk membuat kad jemputan dan banner untuk majlis perkahwinan mereka... 

Share This!


12 ulasan:

eimah siti berkata...

nak2 jugak!! hehhe

Seneorita Baharin berkata...

Good luck acik! ;)

selipar putih berkata...

wah baju free..best ni..belum lagi ade tshirt berkaitan blog ni.

Mieza Jhaa K berkata...

Nk jgkk!

Razil Tahir berkata...

Nak jugak tapi...errr... later lah...
takde duit la lagila.. hahahaha

Zamani Abe berkata...

nak etek... hehe

Aku Penghibur berkata...

jom join segmen nie menarik

Aku Penghibur berkata...

thanks :)

Aku Penghibur berkata...

tahu pon jom join

Aku Penghibur berkata...

jom join miea :)

Aku Penghibur berkata...

nie percuma jom join :)

Kad Kahwin berkata...

thanks join..

nantikan pengumuman nama-nama pemenang contest ye dear:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails