Pengikut

Selasa, 21 Mei 2013

Pemenang Segmen Ke 2 Bloglist 24 Jam Oleh Akupenghibur.com





Assalamualaikum

Jeng Jeng Hari ini acik nak umumkan pemenang bagi Segmen Ke 2 Bloglist 24 Jam Oleh Aku Penghibur. Sebelum nak ucapkan ribuan terima kasih kepada akak +Puteri Kasih dan +Mawardi Yunus  atas pertolongan editkan untuk template dan header acik. Nanti acik buat entry khas . Kerana Alhamdulilah Sambutan mengalakkan acik akan tambah sebanyak 16 orang akan jadi bloglist acik . Dan kepada pemenang sudikan letak acik dalam bloglist kamu juga. Pemenangnye ialah


1. Blog Cik Akak



2. Syuhadah Salleh 




3.Celoteh Si Gadis Kidal




4.Coretan Hati Kathy 



5. Dunia Kecil 



 6. Lorong Cinta aka Ambak 





7. Timi Zero



8.Duniabawahtempurung



9. Diarionlinenurul




10. Blog Hakim




11.Kisah Si Dairy




12.Atie Eryati 




13.Ayue Jean



14.Khairil Mazri 

 



15. Pensel Buruk





16.IhaZaliza







Share This!


22 ulasan:

  1. tahniah kepada para pemenang.... ^_^ happy for them...

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah, terima kasih acik.. tahniah pada semua pemenang.. :)

    BalasPadam
  3. wah..menang ke...alhamdulillah...tahniah jugak pada yang lain...thanks acik..

    BalasPadam
  4. wah..menang ke...alhamdulillah...tahniah jugak pada yang lain...thanks acik..

    BalasPadam
  5. Cik akak menang ye...hihi...makseh dik...alhamdulillah tetap sekali lagi menjadi pengkritik tetap..hahahaha..cayalah sama cik akak :)

    BalasPadam
  6. wah...ada link saya...tahniah buat pemenang yg lain...yg x menang jangan kecik ati...

    BalasPadam
  7. Tahniah pada semua peserta yang telah berjaya :-)

    BalasPadam
  8. Tahniah2. Rajin2 tambah ilmu

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah, menang..mekasih acik !

    BalasPadam
  10. tahniah kepada mereka semua kecuali saya sebab tak join..hehe

    BalasPadam
  11. alhamdulillah.. terima kasih acik.. :D

    BalasPadam
  12. Alhamdulillah..syukur ke hadrat Allah...
    Terima kasih Achik..terharu sngat2...sob3

    BalasPadam
  13. alhamdulillah..terpilih,terima kasih banyak acik...

    BalasPadam
  14. Tahniah buat para pemenang semua ^__^

    BalasPadam
  15. Tahniah kepada semua pemenang....cantik semua headerr.

    BalasPadam
  16. wahhh dah kuar..tq bro.
    pasni2 lepak sini la nmpknya haha

    BalasPadam
  17. assalamualaikum acik.

    tak sangka sy adalah pemenangnya huhu

    kena ikut janji nie...

    http://www.khairilmazri.com/kucing-bersayap-ditemui-di-china/

    BalasPadam
  18. Salam admin, cube admin tgok PM kat fb fanpage admin. Sy ade hntr msj.

    BalasPadam
  19. Tahniah pada semua pemenang ..
    thanks acik kerana memilih blog hakim..

    BalasPadam
  20. tahniah kpd semua pemenang... :)
    terima kasih juga kepada acik sebab sudi pilih blog timizero tu...hehe jasa anda amat dihargai....

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails