Pengikut

Rabu, 15 Mei 2013

Recording Drama Radio Selesai Dan Tempat Ketiga Senamrobik Sukol



Assalamualaikum

YA Allah penatnya hari ini, baru sempat nak menaip.. jari jemari rasa berat untuk menaip. Kerja mula melambak dengan adanya assigment dan test yang mendatang. Entahlah hari ini rasnya semua tak kena, tiba tiba rasa sedih sendiri, duhai hati kenapa dengan diri mu ??

Please kau perlu kuat untuk hadapi semua ini. Jika dirimu lemah maka aku akan hilang semangat untuk terus bertahan. Alahmdulilah akhirnya recording drama radio selesai juga. Sebelum itu acik minta maaf sebab semalam tak dapat teman my teammate sampai habis buat recording sebab malam ada pertandingan seramrobik untuk sukol (sukan antara fakulti).


Syukur sangat drama radio tu dah siap recording, tajuknya ialah Arman : ini kisahku. Dalam cerita ini ada unsur kasih sayang, konflik anak dengan ibu bapa, di tinggalkan orang yang kita sayang dan cinta.  Syukur sangat.

Dan semalam untuk senamrobik pula ,alhamdulilah dapat ketiga bagi kategori lelaki. Geram juga ada tapi bahagia pon ada . Geram sebab last minute penganjur kata ikut format yang di suruh tapi masa meeting kata tak perlu. Apa pon dah dapat no 3 itu pon dah bersyukur.

Oklah acik nak siapkan assigment dan pergi kelas mandarin. Lain kali acik taip lagi panjang panjang yer.. ini saje yang termampu terlintas di fikiran .Assalamualaikum

Share This!


12 ulasan:

  1. tahniah menang tempat ke-3.. :D

    BalasPadam
  2. congrats ! hehe lepas ni boleh jadi jurulatih senamrobik la pula ye hehe

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah...dah selesai dan berjaya, hidup perlu diteruskan...pergilah kelas manderin hihihi

    BalasPadam
  4. assalamualaikum ... acik kata ringkas jer , tapi panjang gak nih . heheheee . tahniah ! Jangan biar kesedihan tu mengawal hidup kita . nanti down sgt ...

    BalasPadam
  5. syabas bro dapat siapkan drama radio tu...dan tahniah utk senamrobik....

    BalasPadam
  6. tahniah bro dapat nombor 3 tu.ehehe

    BalasPadam
  7. tahniah achik... no3 pun tetap berjaya jugak.....

    BalasPadam
  8. Bab recording xtahu apa2..tp kalau bab senamrobik dpt no 1 kot..hhaha

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails