Pengikut

Jumaat, 31 Mei 2013

Segment Follow Mollow Dan Menang


Assalamualaikum

 Rasanya dah lama tak join segmen. Hari nie tertarik dengan segmen yang di buat oleh dua rakan seuniversiti dari sarawak nie . Mudah dan simple itu yang boleh acik katakan. Tak menyusahkan orang lain untuk untuk segmen nya 



Syaratnye :

Syarat-syarat join.
1. Follow Blog Amercorner dan Alya Jane.
2. Like 2 Pages ini. 
3. Add Circle. Amercorner dan AlyaJane.
4. Click sampai habis loading.   Sini, dan situ .
5. Buet entry bertajuk "Segment Follow Mollow Dan Menang"
6. Tempek Banner di atas dalam entry dan backlinkan ke post ini.
7. Nyatakan Jumlah  Follower semasa join.
8. Letakkan URL Entry Segment di ruangan komen Alya Jane sahaja*


Hilangkan tension join segmen :)  jom join jgk :)

Share This!


10 ulasan:

Nao Mei berkata...

gud luck :)

Diyana Hani berkata...

gpd lux.hani tag.http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/05/11-things-about-yourself.html

Mieza Jhaa K berkata...

Hmm..mmg simple nih.. lama dah xjoin segmen.. good luck Acikk

Abak@Pedamba Cinta Penuh Mahabbah berkata...

Semoga berjaya Acik..

Mizz Aiza berkata...

selamat bersegmen acik.. :D

hazwan hairy berkata...

jum usha2 dulu..

Kathy Rbain berkata...

gud luck acik...

Iha Zaliza berkata...

selamat bersegmen n good luck acik :)

Hatimi Tahirruddin berkata...

ooh sama universiti ye...hehe apa2 pun selamat bersegmen bro... :)

Nur Irdina berkata...

Good luck . teringin jugak nak join tapi malas pulak hehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails