Pengikut

Rabu, 8 Mei 2013

Wordless Wednesday # 12: Mati Dan Hidup Bersama


Assalamualaikum






Share This!


23 ulasan:

  1. eeemmm...rasanya kalau hidup memang mahu bersama, tapi kalau mati, pasti masing2 nak selamtkan? heeee, mcm2 budak2 sekarang

    BalasPadam
  2. giler budak2 skrg...yg membonceng lg klaker... :)

    BalasPadam
  3. Salam Acik,
    Sekarang ni nak tengok aksi sarkis dah percuma jer..kan ke rugi tu, kalau dibayar ada gak pulangannya...susah nak buat tu! Gadai nyawa lagi!

    BalasPadam
  4. Haha...gambar bawah skali paling lucu.. mcm pekerja indon nk pergi ke tapak bina..

    BalasPadam
  5. wow! yang atas2 tu nauzubillah la.. yang bwh skli tu..hahahha..cam mustahil jep. :p

    BalasPadam
  6. hehehhehe...memang bahaya kalau dorang betul buat macam tu...tak sayang nyawa sendiri pun fikirlah pengguna jalan raya yang lain..

    BalasPadam
  7. haha...hebat..hihi...kalau nak hebat tu...kat tikar sembahyang lagi best kan dik...hihi...

    BalasPadam
  8. kenapa lah yea ada perempuan sanggup ikut mat-mat motor cam tu, huhu

    BalasPadam
  9. ini memang sengaja menempah maut jeni...
    macam2 aksi ada..
    hehe

    BalasPadam
  10. kahkahkah ..ada gambar "pompuan" berotot ..hehehhe

    BalasPadam
  11. macam2 ragam manusia sekarang.. boleh pulak naik motor tu ramai2 :D

    BalasPadam
  12. boleh tahan. ishk.. banyak dah pahalanya tu..

    tapi bawah sekali tu bila tengok style pulak. haha...

    BalasPadam
  13. Isk3...paling xsuka kalau ada pompuan yg terlibat dalam hal2 mcm tuh. Laki2 tak kisah sgt. APalah nak jadi ni.

    BalasPadam
  14. budak sek pun skng ni mak bapak beli moto suruh p sek diorang merempit.

    BalasPadam
  15. hahaha..kelako post tittle..mmg pun sehidup mati..hahahahaha...

    BalasPadam
  16. kurang elok perempuan pun nak berempit ni huhu

    BalasPadam
  17. oooh gambar yg last tu tak boleh blah....haha boleh plak dia cakap dgn phone tu...

    BalasPadam
  18. tak sayang nyawa langsung......

    BalasPadam
  19. hehe tergelak pulak tengok gambar yang last sekali tu..

    BalasPadam
  20. aduhh, apa yg diorg nak tunjuk sbnrnya eh? yg last tu hahahaha,

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails