Pengikut

Rabu, 8 Mei 2013

Wordless Wednesday # 12: Mati Dan Hidup Bersama


Assalamualaikum






Share This!


23 ulasan:

KY berkata...

eeemmm...rasanya kalau hidup memang mahu bersama, tapi kalau mati, pasti masing2 nak selamtkan? heeee, mcm2 budak2 sekarang

wan hayden berkata...

giler budak2 skrg...yg membonceng lg klaker... :)

Bin Muhammad berkata...

Salam Acik,
Sekarang ni nak tengok aksi sarkis dah percuma jer..kan ke rugi tu, kalau dibayar ada gak pulangannya...susah nak buat tu! Gadai nyawa lagi!

Mieza Jhaa K berkata...

Haha...gambar bawah skali paling lucu.. mcm pekerja indon nk pergi ke tapak bina..

Fahmi mohd razari berkata...

Macam-macam

sayidah napisah berkata...

wow! yang atas2 tu nauzubillah la.. yang bwh skli tu..hahahha..cam mustahil jep. :p

hazwan hairy berkata...

itu style..hahah

Kathy Rbain berkata...

hehehhehe...memang bahaya kalau dorang betul buat macam tu...tak sayang nyawa sendiri pun fikirlah pengguna jalan raya yang lain..

Nao Mei berkata...

haha...hebat..hihi...kalau nak hebat tu...kat tikar sembahyang lagi best kan dik...hihi...

Khairul Zamri berkata...

kenapa lah yea ada perempuan sanggup ikut mat-mat motor cam tu, huhu

Nory Zoulkefle berkata...

ini memang sengaja menempah maut jeni...
macam2 aksi ada..
hehe

Berita Kaki berkata...

kahkahkah ..ada gambar "pompuan" berotot ..hehehhe

Hasri Anis berkata...

macam2 ragam manusia sekarang.. boleh pulak naik motor tu ramai2 :D

iu-hazirah berkata...

Dasyat

Maria Menado~ berkata...

boleh tahan. ishk.. banyak dah pahalanya tu..

tapi bawah sekali tu bila tengok style pulak. haha...

Mohd Ridzwan Abdullah berkata...

Isk3...paling xsuka kalau ada pompuan yg terlibat dalam hal2 mcm tuh. Laki2 tak kisah sgt. APalah nak jadi ni.

Nick Nashram berkata...

budak sek pun skng ni mak bapak beli moto suruh p sek diorang merempit.

Bahrain Ramlan berkata...

hahaha..kelako post tittle..mmg pun sehidup mati..hahahahaha...

Wan Gerrard berkata...

kurang elok perempuan pun nak berempit ni huhu

Hatimi Tahirruddin berkata...

oooh gambar yg last tu tak boleh blah....haha boleh plak dia cakap dgn phone tu...

Remy hazza berkata...

tak sayang nyawa langsung......

Iha Zaliza berkata...

hehe tergelak pulak tengok gambar yang last sekali tu..

baby comel berkata...

aduhh, apa yg diorg nak tunjuk sbnrnya eh? yg last tu hahahaha,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails