Pengikut

Sabtu, 1 Jun 2013

Keputusan Penuh Johor Darul Takzim (JDT) Vs Pahang Separuh Akhir Ke 2


JDT

Assalamualaikum

Tangan cepat menaip , air mata bergelingan apabila JDT berhasil ke final dengan aggregate 2 -2 . JDT layak kerana menang dengan kelebihan "AWAY GOAL RULES". . Kalau dapat lihat semangat pemain johor di suntik apabila gol hasil sepakan Andrezinho pada minit ke 48 

Alhamdulilah akhirnya hajat JDT tercapai untuk bertemu di final dan akan bertemu dengan red warrior (Kelantan).

Keputusan penuh 

Pahang (2)       :     (2) JDT  
 Min2' - Conti                 M48" - Andre 
                                    M39" - Conti

Stadium tadi bergema dengan semangat pemain JDT... Kita ke FINAL PIALA FA 2013... Syukur Alhamdulillah

Pahang "Tok Gajah" (2) 2 : 1 (2) JDT "Harimau Selatan

Kita kalah hari ni ditangan Tok Gajah. Tahniah utk Tok Gajah kerana memberikan permainan yg hebat. Namun terikat dgn AGGREGATE 2-2 kita melangkah ke FINAL PIALA FA dengan kelebihan "AWAY GOAL RULES".

Tahniah dan syabas kepada TMJ, FANDI, staff2, pemain2 dan semua penyokong2 Harimau Selatan. Syukur kita semua kehadrat ilahi dengan kemenangan yang diberikan secara keseluruhan ini. Terima kasih atas semangat juang yang ditunjukkan walaupun kita seolah hilang arah di separuh masa pertama. Terima Kasih kepada semua penyokong2 Harimau Selatan yang memberi kerjasama dgn SEMANGAT KESUKANAN yang tinggi di Stadium Bukit Jalil.
"We're going to the FINAL"

FINAL PIALA FA 2013 - 29 JUN 2013
Harimau Selatan vs The Red Warrior

Ayuh Johor! Luaskan Kuasamu!
 

Share This!


11 ulasan:

  1. tahniah JDT..jmpa bkt jalil.
    hehe!!

    BalasPadam
  2. Tahniah. Jumpa kat Buki Jalil tua.

    #Gomo kelate gomo :)

    BalasPadam
  3. hahaha.. xD tahniah laa.. xberpa mnt bola tapi suka je nak tahu kptusan akhir xD

    BalasPadam
  4. tahniah JDT jumpa nanti ye di perlawanan akhir :)

    BalasPadam
  5. oh yeah, kita tunggu final pula.... hoo yeahhh

    BalasPadam
  6. yeah,sokong JDT..luaskan kuasa mu...

    BalasPadam
  7. tahniah JDT.. tak sabar nak tunggu gomo klate gomo dengan luaskan kuasamu bertembung :)

    BalasPadam
  8. tahniah kpd JDT....Pahang main dah bagus dah semalam cuma nasib tak menyebelahi diorg....

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails