Pengikut

Sabtu, 1 Jun 2013

Bersiap Sedia Di Interview Pelajar Limkokwing University



Assalamualaikum

Alhamdulilah akhirnya sampai juga di shah Alam.. Ya Allah hari ini memang jem teruk dari Tol sungai besi ke kompleks sukan negara. Kebetulan bas yang acik naik tu ke TBS dulu baru ke seksyen 17 shah alam. Mulai hari ini , acik akan kongsikan sikit2 perkembangan perjalanan acik sebagai blogger supaya lepas ini tak ada lagi cakap acik blogger demand yer. hahahaha

Bertepatan dengan saat ini ,acik tak ada idea untuk menaip , so boleh la. Sebenarnya acik balik awal hari ini kerana ada temujanji esok petang bersama dengan pelajar limkokwing . Sebabnya minggu lepas salah seorang pelajar menjemput acik untuk talk Dunia Blogger di Limkokwing dan malangnya tak dapat di sertai oleh acik kerana acik ada 2 test yang terpakse di hadapi. 

Dan hasil kesungguhan mereka meminta juga untuk di interview di jadikan viti untuk hari tersebut. Rasa terharu juga sebab blog acik yang tak seberapa ini di lakukan sedemikian rupa. Yelah kita ini bukan blogger terkenal . 

Harap semuanya esok akan berjalan dengan baik, dan acik tak pernah jumpe mereka dan hanya berhubung melalui facebook saje.


Ahh satu lagi semangat harimau selatan membara hari ini, aummmmm semoga JDT akan berjuang sebaik mungkin dan memperolehi kemengangan yang besar ..ami,, support JDT :)

oklah sampai di sini dulu, nanti kalau acik ada nak kongsi yang best best acik taip lagi..assalamualaikum


Share This!


18 ulasan:

  1. wahh, best lah, nmpk sangat kesungguhan mereka.. ^^ jgn lupa update pengalaman nti.

    BalasPadam
  2. all the best acik...
    p/s:harimau selatan..haha

    BalasPadam
  3. ni mesti org johor...hehe...lim kok wing lama dah x g sana...

    BalasPadam
  4. sape la yang kata acik demand tu..yeah,sokong JDT..

    BalasPadam
  5. Good luck and all the best. Good for you and your blog.

    BalasPadam
  6. wahhhh!!! tahniah acik.. all the best.. insyaAllah..

    BalasPadam
  7. @marniey zul insyaALLAH acik update

    BalasPadam
  8. @Kathy Rbain adalah kak mulut yang tak suka tgk kita happy

    BalasPadam

  9. @Azwar Syuhada, @Bin Muhammad ,@ambak @bunda ..thanks so much ...:) semoga semua berjalan dengan lancar

    BalasPadam
  10. adakah sy TERlambat wish? apapun semoga dipermudahkan ye acik :)

    BalasPadam
  11. ooh petang td la interview tu ye...harap semuanya lancar je bro....

    BalasPadam
  12. Do the best for your self, Acikk..

    BalasPadam
  13. wah.. makin glamor dah acik sekarang.. hehe

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails