Pengikut

Sabtu, 1 Jun 2013

Bersiap Sedia Di Interview Pelajar Limkokwing University



Assalamualaikum

Alhamdulilah akhirnya sampai juga di shah Alam.. Ya Allah hari ini memang jem teruk dari Tol sungai besi ke kompleks sukan negara. Kebetulan bas yang acik naik tu ke TBS dulu baru ke seksyen 17 shah alam. Mulai hari ini , acik akan kongsikan sikit2 perkembangan perjalanan acik sebagai blogger supaya lepas ini tak ada lagi cakap acik blogger demand yer. hahahaha

Bertepatan dengan saat ini ,acik tak ada idea untuk menaip , so boleh la. Sebenarnya acik balik awal hari ini kerana ada temujanji esok petang bersama dengan pelajar limkokwing . Sebabnya minggu lepas salah seorang pelajar menjemput acik untuk talk Dunia Blogger di Limkokwing dan malangnya tak dapat di sertai oleh acik kerana acik ada 2 test yang terpakse di hadapi. 

Dan hasil kesungguhan mereka meminta juga untuk di interview di jadikan viti untuk hari tersebut. Rasa terharu juga sebab blog acik yang tak seberapa ini di lakukan sedemikian rupa. Yelah kita ini bukan blogger terkenal . 

Harap semuanya esok akan berjalan dengan baik, dan acik tak pernah jumpe mereka dan hanya berhubung melalui facebook saje.


Ahh satu lagi semangat harimau selatan membara hari ini, aummmmm semoga JDT akan berjuang sebaik mungkin dan memperolehi kemengangan yang besar ..ami,, support JDT :)

oklah sampai di sini dulu, nanti kalau acik ada nak kongsi yang best best acik taip lagi..assalamualaikum


Share This!


18 ulasan:

marniey zul berkata...

wahh, best lah, nmpk sangat kesungguhan mereka.. ^^ jgn lupa update pengalaman nti.

hazwan hairy berkata...

all the best acik...
p/s:harimau selatan..haha

Fendy berkata...

ni mesti org johor...hehe...lim kok wing lama dah x g sana...

Kathy Rbain berkata...

sape la yang kata acik demand tu..yeah,sokong JDT..

Azwar Syuhada berkata...

All the best acik!! >_<

Bin Muhammad berkata...

Good luck and all the best. Good for you and your blog.

Abak@Pedamba Cinta Penuh Mahabbah berkata...

wahhhh!!! tahniah acik.. all the best.. insyaAllah..

BUNDA a.k.a KN berkata...

gud luck acik...

Aku Penghibur berkata...

@marniey zul insyaALLAH acik update

Aku Penghibur berkata...

@fendi yup orang johor :)

Aku Penghibur berkata...

@Kathy Rbain adalah kak mulut yang tak suka tgk kita happy

Aku Penghibur berkata...


@Azwar Syuhada, @Bin Muhammad ,@ambak @bunda ..thanks so much ...:) semoga semua berjalan dengan lancar

Mizz Aiza berkata...

all the best acik.. :D

Orange Vivaz berkata...

wah.. tahniah ye..

Iha Zaliza berkata...

adakah sy TERlambat wish? apapun semoga dipermudahkan ye acik :)

Hatimi Tahirruddin berkata...

ooh petang td la interview tu ye...harap semuanya lancar je bro....

Mieza Jhaa K berkata...

Do the best for your self, Acikk..

Nora Karim berkata...

wah.. makin glamor dah acik sekarang.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails