Bersiap Sedia Di Interview Pelajar Limkokwing University | Best Lifestyle Blog Malaysia

Pengikut

Sabtu, 1 Jun 2013

Bersiap Sedia Di Interview Pelajar Limkokwing University



Assalamualaikum

Alhamdulilah akhirnya sampai juga di shah Alam.. Ya Allah hari ini memang jem teruk dari Tol sungai besi ke kompleks sukan negara. Kebetulan bas yang acik naik tu ke TBS dulu baru ke seksyen 17 shah alam. Mulai hari ini , acik akan kongsikan sikit2 perkembangan perjalanan acik sebagai blogger supaya lepas ini tak ada lagi cakap acik blogger demand yer. hahahaha

Bertepatan dengan saat ini ,acik tak ada idea untuk menaip , so boleh la. Sebenarnya acik balik awal hari ini kerana ada temujanji esok petang bersama dengan pelajar limkokwing . Sebabnya minggu lepas salah seorang pelajar menjemput acik untuk talk Dunia Blogger di Limkokwing dan malangnya tak dapat di sertai oleh acik kerana acik ada 2 test yang terpakse di hadapi. 

Dan hasil kesungguhan mereka meminta juga untuk di interview di jadikan viti untuk hari tersebut. Rasa terharu juga sebab blog acik yang tak seberapa ini di lakukan sedemikian rupa. Yelah kita ini bukan blogger terkenal . 

Harap semuanya esok akan berjalan dengan baik, dan acik tak pernah jumpe mereka dan hanya berhubung melalui facebook saje.


Ahh satu lagi semangat harimau selatan membara hari ini, aummmmm semoga JDT akan berjuang sebaik mungkin dan memperolehi kemengangan yang besar ..ami,, support JDT :)

oklah sampai di sini dulu, nanti kalau acik ada nak kongsi yang best best acik taip lagi..assalamualaikum


Share This!


18 ulasan:

Unknown berkata...

wahh, best lah, nmpk sangat kesungguhan mereka.. ^^ jgn lupa update pengalaman nti.

hazwan hairy berkata...

all the best acik...
p/s:harimau selatan..haha

Unknown berkata...

ni mesti org johor...hehe...lim kok wing lama dah x g sana...

Awanama berkata...

sape la yang kata acik demand tu..yeah,sokong JDT..

Azwar Syuhada berkata...

All the best acik!! >_<

BinMuhammad berkata...

Good luck and all the best. Good for you and your blog.

fragmenbiru berkata...

wahhhh!!! tahniah acik.. all the best.. insyaAllah..

Bunda_nora berkata...

gud luck acik...

Akupenghibur.com berkata...

@marniey zul insyaALLAH acik update

Akupenghibur.com berkata...

@fendi yup orang johor :)

Akupenghibur.com berkata...

@Kathy Rbain adalah kak mulut yang tak suka tgk kita happy

Akupenghibur.com berkata...


@Azwar Syuhada, @Bin Muhammad ,@ambak @bunda ..thanks so much ...:) semoga semua berjalan dengan lancar

Unknown berkata...

all the best acik.. :D

Nor Ain Rusli berkata...

wah.. tahniah ye..

iha berkata...

adakah sy TERlambat wish? apapun semoga dipermudahkan ye acik :)

Unknown berkata...

ooh petang td la interview tu ye...harap semuanya lancar je bro....

Unknown berkata...

Do the best for your self, Acikk..

Nora Karim berkata...

wah.. makin glamor dah acik sekarang.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails