Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree | Best Lifestyle Blog Malaysia

Pengikut

Sabtu, 1 Jun 2013

Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree






Korang tau ke Nabeel Fikree sekarang tengah mencari pemenang untuk Samsung Camera Digital Giveaway dia tu? Kalau korang tak tau, haaa mari sini saya kasi tau. Sebelum tu, saya nak bagitau korang syarat nak join giveaway ni pun senang je.


Giveaway ni dibuat sebagai tanda terima kasih kepada pembaca blog nabeelstories katanye. Saya malas nak cakap panjang lagi, terus je bagi korang baca syaratnya :

  1. Follow blog NabeelStories.com
  2. Buat satu entri bertajuk Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link penyertaan pada ENTRY INI sahaja

Macam mana? Senang je kan? Saya join ni pun sekadar ingin mencuba nasib. Manalah tau kot2 terpilih dapat jugak posing depan kamera baru hari2. Hehee..


TARIKH TAMAT PENYERTAAN : 20 Jun 2013





Share This!


10 ulasan:

fragmenbiru berkata...

Wah!!!! lumayan hadiahnya..
gud luck Acik...All the best... InsyaAllah..

Unknown berkata...

selamat bersegmen.. good luck acik.. :D

Lieza Nordin berkata...

smga bjya :))

Unknown berkata...

Gud luck awk..yeahhh..

Awanama berkata...

selamat bersegmen acik...

Unknown berkata...

selamat bersegmen bro...semoga ada rezekinya tu nanti....

Unknown berkata...

Samsug Camera Digital?? harrkk..bestnya kalau dapat..

Unknown berkata...

saya pun ada join jgk. all the best ^^

iha berkata...

selamat berGA dan good luck acik :)

Unknown berkata...

Assalamualaikum , Hi ! Fyza datang BW kat sini :)
Dari segmen yang sama ^^ Good luck !
SINI SINI !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails