Berhati-Hati Jika Kerap Memakai Kasut Tumit Tinggi | Wordless Wednesday #22 | Best Lifestyle Blog Malaysia

Pengikut

Rabu, 11 September 2013

Berhati-Hati Jika Kerap Memakai Kasut Tumit Tinggi | Wordless Wednesday #22


Assalamualaikum


Share This!


29 ulasan:

Unknown berkata...

bahayanya kasut tumit tinggi ni..nasib baik aku lelaki..haha :P

Unknown berkata...

sbb tu anne x suke pakai high heels, prefer flatform or wedges, kurang tekanan kt tumit. :)biar pendek , asal x pendek akal :)

naomei berkata...

kak cik lama dah tak pakai high heel nie...hihi...
susah nak berjalan...takut terjatuh je apa..hahaha

kisah si dairy berkata...

DAH BERHENTI DARI MEMAKAI HIGH HEELS...

Unknown berkata...

kal0 nak tinggi jgk pakai je wedges lbih slamat :)

Unknown berkata...

wanita >_<

Unknown berkata...

Kak Erin pun tak suka pakai kasut tinggi sebab sakit tumit..suka pakai selipar saja..Nice sharing..

Awanama berkata...

lebih selesa dgn flat shoes , boleh berlari ...

Unknown berkata...

ngeee takutnya tp org pompuan tetap pakei kennn hee

Unknown berkata...

pakai time ada class aje.. ;) ada anak ni lebih suka pakai pump shoes kalau hang out ngn family.

Cik Itah berkata...

pakai jugak high heels tapi tak selalu...syukur la :)

Unknown berkata...

bahay juga nie..kasut tinggi menyeksakan..hehe
singgah sini acik..round2 the world...

Vee berkata...

Vee suka tengok heels je, tapi guna tak suka ;D High heels are gorgeous, especially red ones! *drools*

Unknown berkata...

bahaya nya..

Unknown berkata...

Nasib baik saya tak pakai.. Huhu :D

Zaza Iman berkata...

pernah pakai tp asyik terpeleot je..skg selipar je..senang, dan mudah hihi

Mormor berkata...

memang tak elok utk tulang belakang pakai heels ni , sy nak pakai pun tak selesa . lgy best pakai sandal atau kasut jee

shazillahsani.com berkata...

shaila pakai time event saje...heee

Unknown berkata...

akak suka pakai kasut yang rata.. lenguh kaki tingi-tinggi sangat..

Tetamu Istimewa berkata...

Ada yang dah tinggi suka juga pakai kasut tumit tinggi.

Unknown berkata...

Artis la suka pakai tinggi2 sangat.. mujur sy suka kasut takder tapak..orang tgk pun tak nampak..haah

Awanama berkata...

Salam acik...tp akak tetap nak pakai juga kasut tumit tinggi sbb akak pendek...hehe

Unknown berkata...

tu la..kawan pun pernah cakap benda ni
nice sharing

Fais-SKA berkata...

kasut tumit tggi mmg bhya..yg lebih thu pn prmpuan sbb diorg yg pkai..tp dr bgthu xelok utk kaki, nnti effect xelok utk kaki..he3..suka komen yg atas ni =)

Awanama berkata...

bahaya ni...

Awanama berkata...

wanita dan high heel mmg x dpt dipisahkan ...

Ainim Rashihah berkata...

saya tak boleh pakai high heel sbb pinggang tak mampu nak support

Maria Firdz berkata...

Dh lma tgglkn lpas khwin.. Sbb ngdung.. Patu ada ank pun x leh nk bertumit tggi sbb nk dukung dan kejar ank... Ni ngdung lagi.. Mmg kna lupakn aje tumit tggi...

♥ 미스 kiera ♥ berkata...

huuuuu. sy suka sangat pakai wedges. aiyaa. kene kurangkan la ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails