Pengikut

Rabu, 11 September 2013

Berhati-Hati Jika Kerap Memakai Kasut Tumit Tinggi | Wordless Wednesday #22


Assalamualaikum


Share This!


29 ulasan:

akmaL berkata...

bahayanya kasut tumit tinggi ni..nasib baik aku lelaki..haha :P

Anne Rihann berkata...

sbb tu anne x suke pakai high heels, prefer flatform or wedges, kurang tekanan kt tumit. :)biar pendek , asal x pendek akal :)

Nao Mei berkata...

kak cik lama dah tak pakai high heel nie...hihi...
susah nak berjalan...takut terjatuh je apa..hahaha

Kisah Si Dairy berkata...

DAH BERHENTI DARI MEMAKAI HIGH HEELS...

Nurul Syawani berkata...

kal0 nak tinggi jgk pakai je wedges lbih slamat :)

Fizi Zaidi berkata...

wanita >_<

puteri airyn berkata...

Kak Erin pun tak suka pakai kasut tinggi sebab sakit tumit..suka pakai selipar saja..Nice sharing..

veesandy berkata...

lebih selesa dgn flat shoes , boleh berlari ...

dear xila berkata...

ngeee takutnya tp org pompuan tetap pakei kennn hee

Ija Rased berkata...

pakai time ada class aje.. ;) ada anak ni lebih suka pakai pump shoes kalau hang out ngn family.

Cik Itah@RRP berkata...

pakai jugak high heels tapi tak selalu...syukur la :)

kacang buncis berkata...

bahay juga nie..kasut tinggi menyeksakan..hehe
singgah sini acik..round2 the world...

Vee Lea berkata...

Vee suka tengok heels je, tapi guna tak suka ;D High heels are gorgeous, especially red ones! *drools*

Sally Yatiey berkata...

bahaya nya..

Aniq Bukhary berkata...

Nasib baik saya tak pakai.. Huhu :D

Zaza berkata...

pernah pakai tp asyik terpeleot je..skg selipar je..senang, dan mudah hihi

Super Girl berkata...

memang tak elok utk tulang belakang pakai heels ni , sy nak pakai pun tak selesa . lgy best pakai sandal atau kasut jee

SecretOfShaila berkata...

shaila pakai time event saje...heee

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

akak suka pakai kasut yang rata.. lenguh kaki tingi-tinggi sangat..

Tetamu Istimewa berkata...

Ada yang dah tinggi suka juga pakai kasut tumit tinggi.

Mieza Jhaa K berkata...

Artis la suka pakai tinggi2 sangat.. mujur sy suka kasut takder tapak..orang tgk pun tak nampak..haah

Wirda Amir berkata...

Salam acik...tp akak tetap nak pakai juga kasut tumit tinggi sbb akak pendek...hehe

Yumida Huda berkata...

tu la..kawan pun pernah cakap benda ni
nice sharing

S.K.A berkata...

kasut tumit tggi mmg bhya..yg lebih thu pn prmpuan sbb diorg yg pkai..tp dr bgthu xelok utk kaki, nnti effect xelok utk kaki..he3..suka komen yg atas ni =)

Kathy Rbain berkata...

bahaya ni...

harumankasehvee berkata...

wanita dan high heel mmg x dpt dipisahkan ...

Ainim Suju berkata...

saya tak boleh pakai high heel sbb pinggang tak mampu nak support

Maria Firdz berkata...

Dh lma tgglkn lpas khwin.. Sbb ngdung.. Patu ada ank pun x leh nk bertumit tggi sbb nk dukung dan kejar ank... Ni ngdung lagi.. Mmg kna lupakn aje tumit tggi...

♥ cik kieranaa ♥ berkata...

huuuuu. sy suka sangat pakai wedges. aiyaa. kene kurangkan la ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails