Pengikut

Rabu, 11 September 2013

Berhati-Hati Jika Kerap Memakai Kasut Tumit Tinggi | Wordless Wednesday #22


Assalamualaikum


Share This!


29 ulasan:

  1. bahayanya kasut tumit tinggi ni..nasib baik aku lelaki..haha :P

    BalasPadam
  2. sbb tu anne x suke pakai high heels, prefer flatform or wedges, kurang tekanan kt tumit. :)biar pendek , asal x pendek akal :)

    BalasPadam
  3. kak cik lama dah tak pakai high heel nie...hihi...
    susah nak berjalan...takut terjatuh je apa..hahaha

    BalasPadam
  4. DAH BERHENTI DARI MEMAKAI HIGH HEELS...

    BalasPadam
  5. kal0 nak tinggi jgk pakai je wedges lbih slamat :)

    BalasPadam
  6. Kak Erin pun tak suka pakai kasut tinggi sebab sakit tumit..suka pakai selipar saja..Nice sharing..

    BalasPadam
  7. lebih selesa dgn flat shoes , boleh berlari ...

    BalasPadam
  8. ngeee takutnya tp org pompuan tetap pakei kennn hee

    BalasPadam
  9. pakai time ada class aje.. ;) ada anak ni lebih suka pakai pump shoes kalau hang out ngn family.

    BalasPadam
  10. pakai jugak high heels tapi tak selalu...syukur la :)

    BalasPadam
  11. bahay juga nie..kasut tinggi menyeksakan..hehe
    singgah sini acik..round2 the world...

    BalasPadam
  12. Vee suka tengok heels je, tapi guna tak suka ;D High heels are gorgeous, especially red ones! *drools*

    BalasPadam
  13. Nasib baik saya tak pakai.. Huhu :D

    BalasPadam
  14. pernah pakai tp asyik terpeleot je..skg selipar je..senang, dan mudah hihi

    BalasPadam
  15. memang tak elok utk tulang belakang pakai heels ni , sy nak pakai pun tak selesa . lgy best pakai sandal atau kasut jee

    BalasPadam
  16. shaila pakai time event saje...heee

    BalasPadam
  17. akak suka pakai kasut yang rata.. lenguh kaki tingi-tinggi sangat..

    BalasPadam
  18. Ada yang dah tinggi suka juga pakai kasut tumit tinggi.

    BalasPadam
  19. Artis la suka pakai tinggi2 sangat.. mujur sy suka kasut takder tapak..orang tgk pun tak nampak..haah

    BalasPadam
  20. Salam acik...tp akak tetap nak pakai juga kasut tumit tinggi sbb akak pendek...hehe

    BalasPadam
  21. tu la..kawan pun pernah cakap benda ni
    nice sharing

    BalasPadam
  22. kasut tumit tggi mmg bhya..yg lebih thu pn prmpuan sbb diorg yg pkai..tp dr bgthu xelok utk kaki, nnti effect xelok utk kaki..he3..suka komen yg atas ni =)

    BalasPadam
  23. wanita dan high heel mmg x dpt dipisahkan ...

    BalasPadam
  24. saya tak boleh pakai high heel sbb pinggang tak mampu nak support

    BalasPadam
  25. Dh lma tgglkn lpas khwin.. Sbb ngdung.. Patu ada ank pun x leh nk bertumit tggi sbb nk dukung dan kejar ank... Ni ngdung lagi.. Mmg kna lupakn aje tumit tggi...

    BalasPadam
  26. huuuuu. sy suka sangat pakai wedges. aiyaa. kene kurangkan la ...

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails