Pengikut

Sabtu, 28 Disember 2013

Giveaway Faizalpj.com Sempena Ulangtahun Perkahwinan

 

Assalamualaikum 

Alhamdulilah berkesempatan juga untuk menyertai segmen yang telah di anjurkan salah seorang blogger senior ini. Acik mengenali beliau melalui alam maya sahaja dan melalui group di facebook group denaihati.Tidak tahulah dia kenal atau tidak blogger picisan seperti acik ini. Ianya tidak menjadi masalah sebenarnya dan untuk memberi kelemahan dan cadangan itu pada acik tak adalah sebab blog beliau mantap dan cantik. No komen, tetapi acik juga selalu menjadi silent readar di blog beliau jadi acik senaraikan 5 entri terbaik di faizalpj.com  ialah  : 

Tempat Pertama : Siswi saman Uitm

 Bila baca saja terkejut sebab pernah juga rupanya berlaku kes seperti ini di Uitm Shah Alam. Acik sekarang menuntut di sini dulu dan kisah ini pernah di ceritakan dulu oleh super senior.


Kes ini benar-benar mengemparkan semua pihak apabila kehilangan seorang remaja lelaki yang di katakan di sembunyikan di villa tersebut, tetapi akhirnya ?


Serius acik baru tentang tentang minyak ini, bila baca entri dan lihat video tersebut barulah tahu tentang kelebihan minyak ini.Minyak ini sesuai untuk umat islam dan yang paling penitng selamat di gunakan.


Memang seronok apabila membaca kisah-kisah perjalanan mereka yang merantau ke luar negara, dan entri ini antara yang terbaik.


Dan ini merupakan kesinabungan dari entri awal perjalanannya, sangat seronok bila tengok tempat-tempat yang sangat menarik di sana melalui gambar yang di kongsikan.


Okey maka selesaikan 5 entri terbaik, akupenghibur.com ucapakan semoga panjang umur ,semoga mudah rezeki dan selamat menyambut ulangtahun perkahwinan ke 2.


Share This!


19 ulasan:

paridah berkata...

salam pagi...selamat bersegmen acik...

ninamaslizza berkata...

lepas ni nak join jugak la

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

selamat bersegmen..

Khir Khalid berkata...

Semoga Acik terus berjaya.. aamiin.. :)

Mieza Jhaa K berkata...

Selamat berGA Acikk..nmpaknya kalau nak join, kena ikuti dulu entri blog ni..terbaik..

Maria Firdz berkata...

selamat bersegmen acik.. all the best.. :-)

Gee Lion berkata...

bersegmen pagi2 ni ye acik.. good luck.. (:

LadyBird berkata...

acik rajin njoin segmen.. gudlak yer acik..

veesandy berkata...

semoga berjaya ...

izan mama mia berkata...

mg berjaya... nnt hadiah kongsi le..hahah

Mohd Selim Zainal berkata...

Assalammualaikum...achik,

selamat bersegmen k...

mselim3

pls: mga2 achik berjaya k...

husna zahidi berkata...

selamat bersegmen acik!! =)

husna baru perasan blog acik dah berubah wajah..
makin kemas.. hehehe..

Engku Muzahadin berkata...

Good luck Acik!

Amanina Mads berkata...

gudluck acik :) menarik giveaway ni

Kathy R'bain berkata...

terbaik..gdluck acik..

Faizal Anuar berkata...

thanks acik.budak uitm juga ek

Tetamu Istimewa berkata...

Selamat bersegmen dan semoga berjaya acik.

Affy Afiqah berkata...

goodluck acik :)

Wirda Amir berkata...

moga berjaya ye acik. . .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails