Marilah Mengundi Blog Pilihan Kamu MSMW 2014 | Best Lifestyle Blog Malaysia

Pengikut

Selasa, 4 Februari 2014

Marilah Mengundi Blog Pilihan Kamu MSMW 2014



Assalamualaikum 

Nampaknya tinggal beberapa hari lagi untuk kamu semua mengundi blog pilihan kamu semua dalam MSMW 2014 yang akan berlangsung pada penghujung 2014 ini.Jadi adakah kamu sudah mengundi ? sudah kah kamu menunaikan kewajipan mengundi blog-blog pilihan anda? Kalau belum, jom kita vote sama-sama.

Alhamdulilah acik sudah mengundi beberapa blog pilihan acik, dengan tanpa ragu dan sangsi acik telah mengundi mereka blogger yang hebat dan merupakan rakan-rakan blogger .Dan minta maaf untuk blogger yang acik tak undi kerana kebanyakan mereka bertanding bagi ketegori yang sama dengan acik. Dan inilah yang acik vote

Bagi blog educational tentu sekali acik mengundi blog cikgu Hailmi , iatu pemilik www.cikguhailmi.com. Beliau adalah seorang cikgu Sains dan Kimia yang fanatik dengan Sofbol.Acik mengenal beliau sejak dari awal pembikinan blog beliau dan ini merupakan tanda sokongan kepada beliau.

Blog lifestyle mestilah mengundi blog sendiri, mengaku jelah. Haha nampaknya kena undi sendiri, jika tidak siapa lagi mahu mengundi kalau tak diri sendiri untuk undian pertama. Kalau kamu semua nak mengundi blog "vote" di sini

Bagi Blog foodie pula acik mengundi blog mahamamu.com , pemilik blog www.mahamamu.com. Aduh memang akan selalu datang ke blog beliau melihat makanan yang sedap-sedap dan membaca review tempat makanan yang terbaik. Memang selalu jadi silent reader di blog ini  

Bagi blog Micro tentu sekali acik mengundi instagram.com/denaihati tentu sekali bagi menyokong blogger senior iaitu blog www.denaihati.com.Blog ini menjadi pilihan dan menjadi idola kepada diri  ini dan kepada ramai blogger.

Bagi blog business  tentu sekali acik mengundi blog abangensem.com.Blog ini selalu acik baca dan memberi infomasi berguna tentang banyak hal terutama dalam soal business.Banyak input yang acik dapatkan di sini dan tak salah untuk terus mengundi blog ini

Untuk cara yang lengkap dan betul "vote" pilihan kamu boleh ikuti caranya di sini (cara vote)

Akhir kata ,jika kita sokong menyokong siapa lagi akan sokong kita. Jadi marilah kita mengundi jika ada kesempatan lagi ini. Jasa baik kamu hanya ALLAH mampu balas.

Share This!


32 ulasan:

Unknown berkata...

Ok done kita dah undi Blog acik..good luck ya!!!

Karen Monica berkata...

baru hari ni ada kesempatan untuk mengundi blog-blog yang diminati. Good luck untuk acik :)

Fiza Aizzawa berkata...

Fiza dah undi acik.. semoga berjaya... >_<

Unknown berkata...

baru tahu pasal benda ni semua...insyaALLAH ada kelapangan sy undi ;)

*Vita-E tu lelaki pun boleh makan :)

Unknown berkata...

Nk vote kena signup dulu ye

Akupenghibur.com berkata...

ye kena sign up dulu kak

mselim3 berkata...

Assalamamualaikum...achik,

ada tarikh tutup ker pengundian nie,,insaallah pape nanti vote kekawan yang lain..

mselim3

Akupenghibur.com berkata...

walaikumusalam.. tarikh tutup kalau tak salah 10 hb nnti

Mahamahu berkata...

Ya Allah ada silent reader dari Acik aku penghibur.. terima kasih banyak2... kerana mengundi Mahamahu.com. Nanti Mahamahu undi pulak ok...

asha hana berkata...

done voting. best of luck :)

Unknown berkata...

Dah undi Acik.. :)

Akupenghibur.com berkata...

terima kasih sebab sudi vote ^_^

Akupenghibur.com berkata...

alhamdulilah ^_^ terima kasih vote

anamizu berkata...

dah undi Acik ! :) best of luck tau Acik hehe

Khir Khalid berkata...

Saya dah undi blog Acik.. good luck & all the best!!.. :)

Akupenghibur.com berkata...

terima kasih sudi vote acik ^_^

Maria Firdz berkata...

Good.luck.acik.. Blum smpat nk on9 via lappy.. Nnt sy tlg vote utk acik ea... Maaf lmbt bg feedback...

kakitravelkhairuddin.blogspot.com berkata...

Tahniah...semoga berjaya.

Asha Lya berkata...

gud luck acik..dah vote :)..

Invisible Me berkata...

All the best acik. :)

Unknown berkata...

done..wish u luck acik

AtieYusof berkata...

InsyaAllah akan undi...:)

Unknown berkata...

insyallah.. goodluck yaa acik.. ^^

nabila biela berkata...

all da best acikk... ^_^

Sally Samsaiman berkata...

InsyaAllah sally undi kejap lagi ye..huhu :D

Azlan Strider berkata...

owh..petang semalam aku boleh lupa plak..hehehe..tapi aku dah register and vote dah tadi..hehehe

Regards,
-Strider-

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum acik. in shaa Allah nanti sheila vote ye. busy sikit. hehe. semoga murah rezeki dan berjaya memenangi (",)

Unknown berkata...

Good Luck Acik... nanti kita undi acik yer... :D

dear anies berkata...

all the best...
insya allah akan vote!!

el berkata...

fuh lau dah tersenarai sure boleh menang ni
papepun gud luck k
lau menang war2kan pd dunia hahahahaha kbai

Unknown berkata...

GOOD LUCK to u bro.... kena gigih skit untuk kategori lifestyle nie...

fragmenbiru berkata...

In Shaa Allah..Abak cofirm undi Acik!! keep fighting!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails