Pengikut

Isnin, 12 Mei 2014

Menangi Wang Tunai RM 3000 Setiap Hari !! | 80 Days Drink Yeo's to Cash Contest



Assalamualaikum

Rasanya tak perlu kenalkan lagi minuman jenama yeo's . Bertahun-tahu yoe's mewarnai hidup kita dengan pelbagai keluaran minuman yang memenuhi citarasa kita. Keluarga acik memang meminati minuman keluaran yeo's .Minuman yang paling acik suka adalah teh krisantimum memang sedap.

Jadi kebetulan menjadi pelanggan setia maka rugi jika melepaskan peluang untuk menyertai contest Yeo's 80 Days drink to cash. Acik sendiri telah pun menyertai pertandingan ini dan rasanya dah banyak kali penyertaan yang telah di hantar. 


Rasa tergugat apabila melihat RM 3000 di tawarkan setiap hari bagi minuman yeo's  terpilih dan hanyar perlu menghantar penyertaan melalui wetchat rasmi yeo's. Banyak lagi hadiah yag lumayan di tawarkan, ada i pad mini dan nilai keseluruhan nilai hadiah wang tunai sebanyak RM 500,000. wooo banyak tu. 

Bagaimana mahu sertai ? 

1.Paling penting adalah mempunyai akaun wetchat.


2.Membeli produk minuman keluaran yeo's 

3. Ambil gambar dan hantarkan ke akaun rasmi wetchat yeos 

4.Masukkan kod yang ada di kotak ataupun kod resit pembelian 

5. Lepas tu, tonton video pendek yang telah di sediakan dan jawab soalan mudah 

6. Maka selesai penyertaan dan tunggu pengumuman harian di  Yeo's Malaysia

Masih tak jelas lagi ? 

Okey boleh tengok lebih terperinci di video yang telah di sediakan. Paling seronok penyertaa tidak terhad, banyak-banyak pun boleh hantar. Ada tu dah menang, menang lagi rezeki betul .Jadi tunggu apa lagi ? rugi tau kalau tak join. Acik dah sertai kamu bila lagi ?  



Untuk keterangan lebih lanjut boleh terus ke laman web yeo's 

Share This!


26 ulasan:

ctfand (ctfand.com) berkata...

wahhh..menarik hadiah yang ditawarkan... goodluck acik!! :)

Haslinda Hassan Ali berkata...

tgk hadiah jer dah menarik...

Sylarius Yusof berkata...

Kalau contest ni extend sampai ke Ramadhan, kemungkinan untuk saya menang tu lebih cerah sebab saya rajin berbuka dengan minum soya cincau Yeo's.

Vee Sandi berkata...

blogger shark dah dpt ipad ...mudah2an ada rezeki utk acik .

Ismi Ana berkata...

Goodluck! Hadiah dia btul2 bertuah. Raya sakan la sape yang menang tu.

Asha Lya berkata...

mudahan ada rezki acik kan

Normi Nieza berkata...

good sharing acik..:)

Normi Nieza berkata...

good sharing acik..:)

Cheq Eem berkata...

semoga ada rezeki untuk acik....!

Maria Firdz berkata...

Insha Allah ada msa nk joinjuga..

paridah berkata...

gdluck acik ada rezki tu insya Allah...

husna zahidi berkata...

hadiah menarik.. tapi sayang tak de akaun we chat..

Syuhada Baharudin berkata...

belum ada kesempatan nak join. hehe

Hisham Mohamad berkata...

wah... hadiah lumayan... saya suka air teh bunga yoes... tak manis sangat...


apa2 pun semoga berjaya...

MAT NOR berkata...

selalu beli yeo's tapi tak simpan kotak. baru2 ni wife remind suruh simpan kotak for this contest. baru hntr hrp2 ada rezeki menang.

Nadia Johari berkata...

pergh hadiah die boleh tahan...

Fizi Zaidi berkata...

semoga ada rezeki bro :)

Khir Khalid berkata...

Wahh menarik... all the best Acik.. :)

Khai♥Rin : anies berkata...

all the best acik!!

ewanthology berkata...

kena cuba ni

RDZ Z berkata...

Menarik....Good luck Acik...

Umie Artoqiemie berkata...

dah join yg ribena..
apa kata saya join yg ni pulak? hehe

Hafiza AizZawa berkata...

Good luck Acik.. mana tahu rezeki acik kan..

Mohd Selim Zainal berkata...

Assalammualaikum.. achik,

good luck achik moga berjaya ... boleh cuba nie,,

mselim3

Hanny Abdullah berkata...

Good luck achik..

Sis belum ada peluang lagi nak sertai kontest ni...harap2 dalam masa terdekat ni boleh le cuba

Suriana abdul kadir berkata...

Ramai yang dah menang..
Boleh cuba ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails