Misi Mendapatkan 100, 000 Dari Yeos | Best Lifestyle Blog Malaysia

Pengikut

Jumaat, 23 Mei 2014

Misi Mendapatkan 100, 000 Dari Yeos


Assalamualaikum

RM 100 , 000 !!

Termimpi -mimpi rasanya bila dah tahu ramai yang dah menang yang harian 3000 dan ipad mini. Blogger pun dah ramai yang menang, rezeki betul mereka. Setiap hari akan melihat page Yeos Malaysia melihat senarai pemenang untuk setiap hari. Moga-moga ada rezeki untuk kali ini.




Kalau Menang 100 K

 Kalau menang 100 K pekara pertama yang akan di lakukan pastinya hantar mak dan abah pergi Menunaikan Haji. Kalau berkesempatan ingin pergi ke Gaza atau Syria untuk bantu mereka. itu impian.

 Paling penting akan beli yeos banyak-banyak terutama the krisantimun. Perghh sedap sangat minuman itu dan buat stok kat rumah . Memang Terbaik!!

 Paling acik suka adalah apabila yeos senang di dapat di mana sahaja ,jadi boleh beli wang banyak-banyak.

 Mungkinkah mimpi jadi realiti ?

 Jom masih ada kesempatan lagi untuk kamu semua sertai dan mampu menang wang harian mahupun ipad .

 Mari-mari sertai, pasti kamu tak menyesal !

Hanya SEORANG YANG BERTUAH akan membawa pulang Hadiah Utama RM100,000, dan ia boleh menjadi KAMU! Penyertaan ditutup pada jam 6.30 petang, 31 Mei 2014, jadi jangan lepaskan peluang ini untuk pulang dengan RM100,000 tunai. Hanya beberapa hari lagi untuk menyertai 80 Days Drink To Cash! Hantar penyertaan anda sekarang.

 Nak join tapi tak tahu caranya ?

 
http://www.youtube.com/watch?v=w1t-SQd1DmE

 
 

Share This!


23 ulasan:

Ainim Rashihah berkata...

All the best acik

Hanim berkata...

Semoga impian acik tertunai insyaAllah. All the best :)

Unknown berkata...

siapa ler yg betuah nnti...
x snang duduk ni nk tunggu.
hehe

Suria Amanda berkata...

All the best acik...kalau menang 100k tu banje blogger mkn eh..buat kenduri besar2..hihihi..

Asha Lya berkata...

wah gud luck acik

kakitravelkhairuddin.blogspot.com berkata...

All the best

mysha berkata...

Good Luck Acik!!

hasliynda umairah beauty berkata...

good luck

Ismi Ana berkata...

Goodluck! Masyuk tu. Jangan lupe belanje kami klu menang. Ehehe..gurau je. :)

Unknown berkata...

Good Luck Acik..Kena doa banyak-banayk..mana tau ada rezekikan..

Unknown berkata...

all the best acik

Unknown berkata...

All the best Acik.Hehe :-) Menang 100k tu nanti, mungkin boleh buat down payment beli rumah. Tak da la teruk nak bayar ansuran nanti. Hehe

Unknown berkata...

RM 100k, fuh. sape lah yang bertuah dapat tu. ^^

paridah berkata...

didoakan acik berjaya insya Allah.

Unknown berkata...

semoga berjaya acik..

husna nak join tapi xde wechat..huhuhu..

Khir Khalid berkata...

Good luck & all the best Acik!!

BinMuhammad berkata...

Semoga berjaya buat Acik!

Nadia Johari berkata...

Good luck acik

Cikgu ieta Blogging Marketing Management Expert & Freelance Speaker berkata...

Akak doakan Acik berjaya dan tercapai 2 impian paling murni Acik ni. Amiin...

Tanpa Nama berkata...

doakan yg terbaik buat acik...

Jiarizaira berkata...

byk tuh 100K....semoga berjaya acik.

Fiza Aizzawa berkata...

Semoga berjaya Acik..

Maria Firdz berkata...

Semoga berjaya acik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails