Pengikut

Sabtu, 5 September 2015

JDT Energy Drink Kini Di Pasaran



Assalamualaikum

Aku sangat mengikuti perkembangan Johor Darul Takzim (JDT).Dari zaman Johor hingga kini terus menyokong mereka.Prestasi dan pecapaian mereka sangat memberansangkan dan baru sahaja memenangi Piala Liga Super 2015.

Pastinya peminat dan penyokong JDT akan telah memiliki jersey JDT, mafla, topi dan sebagainya.

Kini JDT melebarkan sayapnya dengan menghasilkan JDT Energy Drink.Produk minuman rasmi JDT sudah berada di pasaran dan boleh didapati di kebanyakkan kedai-kedai berhampiran kamu.


Harga JDT Energy Drink 

Harga yang di jual hanya Rm 4.50 sebotol dan buat masa ini hanya boleh di dapatkan di sekitar johor sahaja.

Bagaimana untuk mendapatkan JDT Energy Drink di kedai-kedai yang berikut.



Untuk makluman lebih lanjut tentang kawasan jualan air tersebut boleh terus ke fanpage JDT Energy Drink (click sini)

Mari kita menyokong produk tempatan dan bersama terus support JDT. Luaskan kuasamu Johor.

Share This!


7 ulasan:

  1. wah mesti hebat bertenaga spt JDT setelah minum JDT Energy DRINK ni..

    BalasPadam
  2. Salam perkenalan dari follower ke 4288....wahhhh JDT dah keluarkan energy drink sendiri, hebat2...syabas :)

    BalasPadam
  3. Nak cari lah...makin bangga jadi rakyat johor :-))

    BalasPadam
  4. kluang tak ada.. nie nak nangis nie

    BalasPadam
  5. Ala online xde ke baru nk beli jdt energy drinks

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails