Pengikut

Selasa, 15 September 2015

Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015


Assalamualaikum

Sudah lama rasanya tak join mana-mana segmen.Terpanggil untuk sertai segmen dari blogger terkenal iaitu blogger kak irra.

Syaratnya mudah sangat :

1. Folow blog irrayyan.com


2. Letakkan banner segmen irrayyan di atas pada permulaan entri.

3. Tajuk Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015 dan linkkan ke entri ini.

4. Letakkan satu gambar anda sempena Hari Malaysia. Gambar boleh secara selfie/wefie atau gambar biasa. 

5. Berikan caption ringkas berkaitan gambar tersebut. 

Tu jer. Mudah sangat kan. 

Tarikh tutup penyertaan adalah 16/9/2015 , jam 6 petang. Lebih dari jam 6, 

Ini penyertaan untuk acik.

16 September merupakan hari bersejarah bagi rakyat Malaysia kerana inilah hari Malaysia di mana kita bersatu di bawah satu naungan Malaysia.

Aku sayang Malaysia, tanah tumpahku,
Berpijak pada bumi yang agung ini,
Berpaut pada hati yang cinta pada negara,
Bersatu demi perpaduan bangsa,
Demi tanah air yang berdaulat 

Inilah tanda hormatku pada Malaysia




Share This!


23 ulasan:

  1. All the besttttt... Ena rasa nk join jugaaa heee

    BalasPadam
  2. wah best ni selamat bersegmen n gdluck.

    BalasPadam
  3. Selamat bersegmen acik.selamat hari Malaysia ye..

    BalasPadam
  4. smart boss....!! :)
    kalau siap nyanyi lagu "Ini lah barisan kita... yang ikhlas berjuang..." lagi real ni boss.... :p

    BalasPadam
  5. selamat hari malaysia acik, omei..muka babybaby sangat ni :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. baru nak komen. kak sue dh komen dulu.. hehe

      Padam
  6. Terima kasih acik join segmen irrayyan.

    Aku sayang Malaysia!

    BalasPadam
  7. Tabikkkkkkkk hormat... good luck acik

    BalasPadam
  8. Selamat hari kemerdekaan negara Malaysia, ternyata segmen nya terakhir hari ini ya, terlambat saya. Kalau tau dari kemarin saya juga mau ikutan .... HiHi... Gak koq, saya cuma bercanda.

    BalasPadam
  9. Salam Hari Malaysia 2015 dari kami sekeluarga di kejauhan Sendai, Jepun.

    BalasPadam

Assalamualaikum
Sila Tinggalkan Sikit Kritikan Anda :)
Jom Ketahui Rahsia Rezeki Ramai Orang Tak Tahu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails