Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015 | Best Lifestyle Blog Malaysia

Pengikut

Selasa, 15 September 2015

Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015


Assalamualaikum

Sudah lama rasanya tak join mana-mana segmen.Terpanggil untuk sertai segmen dari blogger terkenal iaitu blogger kak irra.

Syaratnya mudah sangat :

1. Folow blog irrayyan.com


2. Letakkan banner segmen irrayyan di atas pada permulaan entri.

3. Tajuk Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015 dan linkkan ke entri ini.

4. Letakkan satu gambar anda sempena Hari Malaysia. Gambar boleh secara selfie/wefie atau gambar biasa. 

5. Berikan caption ringkas berkaitan gambar tersebut. 

Tu jer. Mudah sangat kan. 

Tarikh tutup penyertaan adalah 16/9/2015 , jam 6 petang. Lebih dari jam 6, 

Ini penyertaan untuk acik.

16 September merupakan hari bersejarah bagi rakyat Malaysia kerana inilah hari Malaysia di mana kita bersatu di bawah satu naungan Malaysia.

Aku sayang Malaysia, tanah tumpahku,
Berpijak pada bumi yang agung ini,
Berpaut pada hati yang cinta pada negara,
Bersatu demi perpaduan bangsa,
Demi tanah air yang berdaulat 

Inilah tanda hormatku pada Malaysia




Share This!


23 ulasan:

aboya berkata...

thorbbaikkk achikk

RahimAim1 berkata...

Wah..DAEBAK la acik...

Labour Law Blog berkata...

wuu

Ahlam Miera Shafie berkata...

gud luck!

I N A A I N A A berkata...

All the besttttt... Ena rasa nk join jugaaa heee

paridah berkata...

wah best ni selamat bersegmen n gdluck.

hasliynda umairah beauty berkata...

selamat berjaya

PeRdU cINta berkata...

Selamat bersegmen acik.selamat hari Malaysia ye..

Unknown berkata...

smart boss....!! :)
kalau siap nyanyi lagu "Ini lah barisan kita... yang ikhlas berjuang..." lagi real ni boss.... :p

Amelia berkata...

gudluck acik!

ASTraveller berkata...

gdluck! :)

MasturaDin berkata...

All the best Acik.. :)

aiezza.sue berkata...

selamat hari malaysia acik, omei..muka babybaby sangat ni :D

irrayyan berkata...

baru nak komen. kak sue dh komen dulu.. hehe

irrayyan berkata...

Terima kasih acik join segmen irrayyan.

Aku sayang Malaysia!

ummul azkee berkata...

hehehehe...comell..

Ziana Eunos berkata...

gud luck ^_^
saya follow #4295

Bonde Zaidalifah berkata...

Tabikkkkkkkk hormat... good luck acik

seri berkata...

salam pekenalan

semoga berjaya

Lya Akif Imtiyaz berkata...

Cute jer gambar acik...

Awanama berkata...

Selamat hari kemerdekaan negara Malaysia, ternyata segmen nya terakhir hari ini ya, terlambat saya. Kalau tau dari kemarin saya juga mau ikutan .... HiHi... Gak koq, saya cuma bercanda.

Unknown berkata...

Salam Hari Malaysia 2015 dari kami sekeluarga di kejauhan Sendai, Jepun.

Unknown berkata...

Semoga berjaya Acik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails