Pengikut

Jumaat, 22 Julai 2016

Alternatif Penawar Semput, Lelah Dan Batuk Melalui Herba Tradisional


Assalamualaikum

Musim raya ini memang air batu dan air gas jadi hidangan utama jika beraya di rumah kawan-kawan dan sanak saudara. Aku memang jenis tak tahan dengan air gas buatkan aku asyik batuk-batuk. Kadang perit kat tekak, lagi malam-malam batuk teruk.

Beberapa hari ini badan rasa tak sedap.Aku teringat pula barang yang aku order. Minyak Herba Asma Mujarab

Tuang sedikit minyak dan aku sapu di bahagian leher dan dada.Bila di sapu Minyak herba asma mujarab ini rasa berangin dan tak melekit. Selesa bila sapukan.Alhamdulilah lega sikit, kurang batuk aku.

Ubat sapuan ini sebagai alternatif dan Allah jugalah yang menyembuhkan kita melalui usaha kita ini.Produk ini adalah herba botani 100% yang di gunakan turun temurun.

packaging terkini

Minyak Herba Asma Mujarab mujaran untuk :

1. batuk
2.Lelah
4. Menghilangkan kembung perut
5.Sakit Perut
6.Luka
7.Terkena Api dan di gigit bintang berbisa
8. sakit gigi dan tergeliat

Siapa sesuai gunakan produk nie ?

Semua peringkat umur dari bayi hingga ke orang tua. Kalau bayi kembung perut boleh sapukan. Kalau mak ayah sakit-sakit sendi boleh urutkan dan sapukan minyak nie. Belikan mak ayah kita satu.

Tapi Hati-Hati Dengan produk Tiruan !!

ishh geram tengok orang ambil keuntungan dari produk orang lain.Mereka menggunakan labels dan design yang sama.Dan mereka juga mencuna (Research & Delopment) R & D daripada kilang.

Ramai yang mengadu produk tiruan ini tidak berkesan berbau seperti asap rokok, warna jernih , cair dan kurang berangin.

TIRUAN PERINGKAT (1) PERTAMA

Setelah menerima ramai kecaman daripada pengguna, Mereka menukar kembali “SEAL” merah kepada “SEAL” hijau seperti yang original.
TIRUAN PERINGKAT (2) KEDUA
MINYAK HERBA ASMA MUJARAB YANG ASLI ADALAH SEPERTI GAMBAR HOLOGRAM DI BAWAH.


DI BAWAH ADALAH CONTOH TIRUAN 

CARA UNTUK PASTIKAN YANG ASLI
Pastikan ada Hologram QR code dan nombor siri ada di lekatkan di belakang botol Minyak Herba Asma Mujarab.
Lihat contoh gambar di bawah.

Korang boleh Scan QR Code ini dengan menggunakan Smartphone dan setiap produk yang di scan akan mempunyai nombor siri berbeza di dalam sistem website.
Hologram beserta sistem QR Code ini sudah dilekatkan dan sudah dipasarkan dari peringkat ke peringkat. Pastikan yang Original baru beli.
Minyak_Herba_Asma_Original_

Faham tak ?

Untuk keterangan lebih lanjut boleh ke youtube untuk mengenal produk original Minyak Herba Asma Mujarab seperti di bawah.



Bila aku duk google rupanya ramai dah guna Minyak herba asma mujarab ini, salah satu pengguna dari blog ini (clik di sini ) yang menceritakan pengalaman anaknya sendiri lelah dan asma.

Nak tahu agent produk Minyak Herba Asma Mujarab berdekatan dengan kamu boleh terus ke facebook official mereka iaitu Penawar Semput Lelah dan asma (click di sini)

Harga Minyak Herba Asma Mujarab ?

Harganya hanya RM 39 hanya tambah RM 10 untuk penghantaran ke rumah kamu.

Satu rumah seharus ada satu botol. Untuk tempahan atau ingin tahu tentang produk lebih lanjut boleh terus hubungi : Puan Nurul : 017 623 9935 (Produk Owner) atau En. Hafis : 013 480 6787 (Bahagian Pemasaran)

Share This!


19 ulasan:

  1. Terbaik. Boleh cuba nanti untuk hilangkan batuk.

    BalasPadam
  2. nak kena beli gak ni,dua2 semput kat umah huhuuu

    BalasPadam
  3. Bagus ya boleh guna semua peringkat umur..

    BalasPadam
  4. Bagus ya boleh guna semua peringkat umur..

    BalasPadam
  5. Menarik nni, boleh cuba lepas ni untuk melegakan lenguh-lenguh badan.

    BalasPadam
  6. harus beli 1 sebagai bekalan kemana-mana

    BalasPadam
  7. Perlu ada dalam handbag bg ibu2....

    BalasPadam
  8. Kekny pun ada sebotol.. dh cubaaa mmg mujarabbb.. batuk dh lama ni terus kurang

    BalasPadam
  9. Kekny pun ada sebotol.. dh cubaaa mmg mujarabbb.. batuk dh lama ni terus kurang

    BalasPadam
  10. Bukan nak rekemen tapi dah cuba. Saya bagi pada anak saya yang ada simptom serangan athma. Saya sapu minyak ni di dada dan belakang dia. Pada masa yang sama saya juga bagi puff ( anak saya on Ventolin puff). Alhamdulillah, ada keserasian. Iaitu minyak ni menolong mempercepatkan lagi proses recovery. So saya bagi 60/100 markah untuk minyak ni.
    So kepada yang nak cuba tu, boleh cuba tapi puff tu tetap kena bagi juga.sebab tindakan ventolin ni ialah mengembangkan semula salur pernafasan (bronkus, bronkiol yang sempit akibat tindak balas athma).

    BalasPadam
  11. kalau malam-malam batuk ni, boleh la sapu minyak ni..

    BalasPadam
  12. ishh..kena berhati-hati, nanti silap beli yg tiruan..

    BalasPadam
  13. Pastikan ORI baru beli ya...
    Berminat boleh msg/wasap 012-2887468
    http://www.herbaasmaori.com

    BalasPadam
  14. Wah kena dapatkan 1 ni untuk seisi keluarga. Terima kasih Acik beritahu produk berharga ni.

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails