Pengikut

Rabu, 2 November 2016

Passion Dtox Membantu Membuang Toksin Dalam Badan Secara Sihat


Aku nak kurus !

Itu ayat paling mudah di tuturkan , tetapi pelaksaan dari segi penjagaan makanan tidak di ambil berat. Makan makanan berminyak, minum bergas tanpa memikirkan keadaan perut kita.

Kadang toksin dan bahan yang tak di perlukan terkandung dalam perut kita. Ianya tak sihat !

Jadi acik di perkenalkan orang seorang sahabat tentang satu produk yang terhangat iaitu Passion D'tox.

passion dtox


Eh apa pula Passion D'tox tu ?

Passion Dtox adalah serbuk yang berkesan yang mengandungi buah Markisa iaitu lebih di kenali buah susu dan mempunyai pelbagai serat dan vitamin C dan E serta kaya dengan zat beri. Minuman kesihatan ini menyediakan banyak serat untuk menyekat karbohidrat berlebihan dan kalori dari makanan harian kita.Mimuman sihat ini sebahagian daripada rejim diet yang akan menggalakkan pertumbuhan bakteria yang baik, menjadikan sistem pencernaan kamu sihat berbanding sebelum ini!




Siapa perlu ambil minuman Passion Dtox ?

-Mereka yang mempunyai berat badan degil, susah nak turun.
-Mereka yang menghadapi masalah sembelit.
-Mereka yang sentiasa merasakan letih dan kurang bertenaga
-Mereka yang mempunyai nafas berbau .Ianya bermakna kamu mempunyai masalah penghadaman
-Mereka yang mempunyai jerawat, ruam, dan masalah kulit lain yang mungkin isyarat beban toksik.

Bagaimana untuk minum Passion Dtox ?

1.Campurkan 1 sachet dengan 150ml air pada suhu bilik
2.Kacau secukupnya dan minum segera
3.Minum air yang mencukupi untuk hasil yang terbaik
Ambil 1 sachet setiap hari sebelum tidur tetapi DEWASA SAHAJA.

Bagaimana rasanya?

Rasanya sedap, manis-manis buah dan bau seperti bau apple.

Bahan-bahan terdapat di dalam Passion Dtox ?




Faedah yang kamu dapat bila mengambil Passion Dtox?

-Kaya dengan serat, Vitamin C dan vitamin E.
-Serat larut membentuk gel di dalam sistem penghadaman untuk mengepam keluar kotoran dan toksin.
-Membantu mereka yang mempunyai masalah sembelit.
-Mengurangkan lemak yang tidak sihat dalam badan serta membantu blok karbohidrat dan kalori berlebihan.
-Paling penting tiada kesan samping kerana semua bahan-bahan semulajadi di rumus oleh secara klinikal.
-AMARAN !! Tidak digalakkan minum produk ini oleh wanita hamil atau kanak-kanak




Testimoni pada acik sendiri.

Setelah minum selama 7 hari. Paling pentimg setiap pagi akan membuang apa yang tak di perlukan dalam badan.Seolah ada cecair likat yang keluar. Badan pun rasa selesa, cergas dan bertenaga.Dulu selalu mengadu lenguh-lenguh dan sakit badan, sekarang tak lagi. Dengan penggunakan kosisten alhamdulilah berat turun 1 Kg.Paling penting tak sakit perut dan tak perlu selalu ke tandas. Jangan lupa banyakkan minum air masak.

Pembungkusannya pada acik sangat cantik dan hipster. Dapat menarik mata yang memandang.

Mengapa Passion Dtox sangat selamat digunakan?

Kerana ia mempunyai kelulusan
-KKM
-di sahkan Halal
-RM 2 juta jaminan insurans jika ada masalah setelah mengambil passion dtox.

Berapa pula harganya ?

Harga jualan:
RM110 / kotak
RM200 / 2boxes

Harga promosi: RM380 / 4boxes

Untuk keterangan lanjut atau untuk order boleh menghubungi 0192341881.

Atau boleh layari ke :

Facebook official : Passion Dtox Malaysia By Diana 
Instagram offiicial :Passion Dtox Malaysia 

Atas permintaan ramai acik ada berita gembira nak bagitahu kepada semua. Acik nak berikan 2 Passion D'tox kepada dua pembaca bertuah yang dapat jawapan soalan mudah. Bagaimana caranya,? Hanya komen di facebook acik dengan komen Passion D'tox, Live Eat and Slim dan share status tersebut.Mudahkan ?

Siapa yang berminat nak beli produk ni, boleh rujuk maklumat di atas. Siapa yang beli, berpeluang dapat FREE GIFT, tapi nak dapat free gift kena beli produk ni dulu dan masukkan code ini AKUPENGHIBURDXMY untuk melayakkan anda mendapat free gift dari Passion D'tox.Terbaik !! Sambil membeli sambil peluang dapat free gift .

Share This!


12 ulasan:

  1. Bestnya...tp akak punya product x sampai2 lagi

    BalasPadam
  2. tak try makan lagi..malam ni nak try minum laa..hihi

    BalasPadam
  3. Wow ..kena mendetox gak laaa kita hehe..

    BalasPadam
  4. nampak menarik ini..akk pun tengah nak kurus juga

    BalasPadam
  5. besttnya ...nak kurus jugak...huhu

    BalasPadam
  6. Oklah..untuk kesihatan dalaman ianya sangat bagus..

    BalasPadam
  7. sy amalkan lemon dan teh hijau ja utk detoks..jimat hehhehe

    BalasPadam
  8. Passion D'tox, Live Eat and Slim

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails