Pengikut

Jumaat, 25 November 2016

Rasakan Keterujaan Pengembaraan di The Melaka Thousand Tales of Adventures



Assalamualaikum

Acik nak cuti sekolah! ada suggestion tak tempat best tak nak bawa anak-anak aku jalan-jalan,tanya kakakku.

Melaka belum pernah pergi lagi kan ? banyak tempat menarik kat sana terutama di The Melaka Thousand Tales Of Adventures–The Adventures Of Sinbad,balasku.



Sertai sebuah pengembaraan yang mengharungi pelbagai cabaran dan kejutan dan juga di sertai dengan visual ,bunyi dan aksi ! 

Menjadi tumpuan adalah 7D STIMULATION RIDE. Rasai keseronokannya pengembaraan sehingga stage terakhir.

Di mana lokasinya ?

Lokasinya tidak jauh dari Menara Taming Sari dan lebih kurang 7 minit berjalan kaki dari situ. The Melaka Thousand Tales Of Adventures – The Adventures Of Sinbad beroperasi setiap hari termasuk cuti umum, Isnin – Khamis (10am – 7pm), Jumaat – Ahad (10am – 9.30pm).




Rasakan keterujaan pengembaraan bermula dengan cabaran-cabaran  yang perlu di selesaikan. Mereka perlu "buka minda" untuk memecahkan kod rahsia dan merungkai klu-klu di bilik-bilik tersebut. 

Rasakan cabaran unik, cabaran bilik bertema bersama keluarga sehingga pertarungan terakhir. Bila dapat rungkaikan cabaran setiap stage pastinya satu kepuasan dan menyeronokkan.



Ahh paling menarik adalah apabila kamu berada di stage terakhir dimana akan berentap dengan “Naga” buat kali terakhir. Pengembara dapat berinteraksi dengan watak-watak di dalam tayangan itu melalui senjata yang menggunakan teknologi 7D.Hapuskannya dengan 7D simulation ride 


Sangat mengujakan!



Berapa harga tiket ?

Harga tiket untuk dewasa adalah RM25 manakala untuk kanak-kanak adalah RM20 sahaja.





Untuk maklumat yang selanjutnya serta sebarang tempahan tiket, sila hubungi :

– Telefon Bimbit: 010-978 8805 (Mr. Wilson Law);

– Telefon Pejabat: 06-292 2070;

– No. G-30, 1-30, 2-30, 3-30, Jalan PM 9, Plaza Mahkota, 75000 Melaka

.

Untuk maklumat yang selanjutnya, sila layari laman web http://melaka1001.com.my dan ikuti Facebook Melaka Thousand Tales of Adventures untuk mendapatkan maklumat serta promosi yang terkini.



Share This!


10 ulasan:

  1. Melaka ada macam2 tempat best skrg,, kenapa lahh masa zaman stdy xde benda ni semua ^.^

    BalasPadam
  2. Melaka dengan penang skrg pun byk tempat² yg best..

    BalasPadam
  3. melaka best
    byk tmpt menarik kena pergi

    BalasPadam
  4. Bulan ni aje 2x dh kak irra g Melaka. Tapi dengan anak ramai dokdang nak jalan sakan...next time g melaka boleh ke sini

    BalasPadam
  5. bila la nak sampai melaka niii

    BalasPadam
  6. Best ni....klu tau awal, da pegi ritu

    BalasPadam
  7. TEMPAT MENARIK UTK BAWA ANAK2 BERCUTI TU

    BalasPadam
  8. harga dah cun tapi nk gi tu kelantan-melaka jauh sgt haha

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails