Pengikut

Jumaat, 17 Mac 2017

Tempah Business Card Dengan Harga Serendah RM 17 Hanya Dengan Gogoprint Malaysia



Satu keperluan untuk blogger atau influncer ada business card. Lagi-lagi kalau pergi event sangat penting untuk luaskan networking.

Kepentingan business card adalah Untuk perkenalkan produk dan perkhidmatan yang  kita tawarkan.Sebagaimana kamu semua tahu kad acik hilang sebab beg sandang kena curi.

Jadi untuk ganti yang baru, acik beli business card dengan gogoprint Malaysia.

Gogoprint Malaysia ?

Gogoprint.com.my, percetakan pemasaran dan teknologi firma talian yang terkemuka, mempunyai visi yang berbeza untuk membuat pesanan produk percetakan yang mudah dan kos efektif, sekali gus membantu perniagaan kecil dan sederhana untuk memasarkan perniagaan mereka dan berkembang. Menggunakan mesin cetak yang berkualiti tinggi dan yang teguh lagi mudah dan mudah untuk digunakan sistem pesanan dalam talian.
Antara perkidmatan yang di tawarkan adalah:

  • Business card
  • invitation card
  • Letterhead
  • Booklets
  • Flyers

Macam-macam lagi kamu kena tengok sendiri. Tapi serius harganya sangat berpatutan dan kualiti terjamin.

Penghantaran secara percuma !! 

Ok jadi acik nak buat sedikit tutorial untuk pembeliannya semudah 1 minit.



Langkah pertama : Pergi ke gogoprint Malaysia dan pilih apa yang kamukan. Sebagai contoh acik pilih business card.



Langkah kedua : Pilih pilihan kamu, seperti sama ada nak print depan dan belakang warna penuh ataupun  hanya print untuk depan sahaja.




Lepas itu bolehlah pilih jenis kertas sama ada nak 260 art cards atau 310 art cards. Macam acik pilih 310. Okey dah itu pilih kuantiti dan dan tarikh penghantaran dan kamu boleh pilihlah ikut harga dan tarikh.



Langkah ketiga : Login atau register

Untuk memudahkan urusan boleh terus register bagi yang belum pernah register. Mudah sahaja dan lepas tu login.




Langkah ke Empat : Setup pembayaran.



Lepas itu masukkan alamat rumah untuk penghantaran. 




Pilih jenis pembayaran yang ingin dilakukan bank online, credit card dan sebagainya.




Terakhir sekali adalah upload art work. Maksudnya design yang kamu nak dalam business card itu. 

Lah tapi tak tahu nak design macam mana ? 



Senang je di gogoprint Malaysia mereka ada ajarkan cara mudah untuk design. Hanya ikut step yang di beri.Caranya di sini

Jadi dah ada business card ? 

Apa belum ?

Cepatlah beli pada acik harganya sangat mampu beli. Serendah RM 17.13.

Share This!


9 ulasan:

  1. Senang dah sekarang nie Acik kan, harga pun berpatutan..

    BalasPadam
  2. Senangnya, harga pun berpatutan

    BalasPadam
  3. macam best je buat bisnes card guna gogoprint ni . thanks for sharing, acik

    BalasPadam
  4. Satu perkhidmatan yang bagus...mudah je dgn gogoprint....

    BalasPadam
  5. ELOK N MUDAH TMPAH KAD BISNIS DI SINI

    BalasPadam
  6. ok senang sangat ni. kena try

    BalasPadam
  7. examples Designer handbags . Today, those exotics are worth the most, commanding prices way into the hundreds of thousands. That’s for a watch that originally sold for $210, the equivalent of $1,600 today. Standard dial versions are cheaper, Patek Philippe replica watches but not cheap: anything from the pre-“Daytona” ref. 6239 to the last examples of the ref. Hermes handbags 6265 will cost around $40,000.

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails