Pengikut

Rabu, 10 Mei 2017

Lokasi "Hotspot" Untuk Buat Family Day Dan Seminar Di Johor Hanya Di Bayu Balau Beach Resort


Assalamualaikum

Ramai yang tanya acik,ada tak tempat yang sesuai untuk adakan family day atau nak buat kursus.





Otak ligat berfikir kat mana lagi kalau bukan di Bayu Balau Beach Resort. Lokasikanya di Tanjung Balau, Bandar Penawar Kota Tinggi, Johor.

Pakej yang di tawarkan sangat berpatutan. Ada dua tawaran untuk buat family day.

FAMILY DAY / COMPANY OUTING PACKAGE 


Pertama untuk Family day trip. 

Maksudnya kamu buat family day secara harian. Dalam pakej ini siap ada makan harga baru RM 50 untuk seorang dewasa. Kalau kanak-kanak RM 40.




Minimum 30 orang dan akan ada 5 games sukaneka yang di laksanakan pekerja di sana. Senangkan tak payah susah-susah.

Kedua Family Day /Company Outing Package.

Untuk pakej ini menginap di Chalet @superior di bayu balau beach resort (chalet).

Siap ada makan dan malamnya ada BBQ .Syioknya ! Hanya RM 130 dengan siap makan.

Dan kena pilih juga 5 games sukaneka. Jadi bawa badan je. Senangkan.

PAKEJ MEETING/ COURSE / SEMINAR PACKAGE


Okey Seterusnya untuk buat kursus/seminar dan mesyuarat. Di Bayu Balau Beach Resort ada juga pakej.

Ada 2 pakej yang pertama day trip meeting /course package.

Pun Hanya RM 50 , minimun 30 orang. Siap set up mengikut kesesuaian pelanggan.Siap makan sekali. Boleh rujuk gambar di atas.

Kedua Meeting /Course/ Seminar  Package.

Pakej ini sesuai kalau nak buat mesyuarat atau seminar yang sekali dengan penginapan. Paling penting makan 6 kali!

Fuhh kenyang ! Baru RM 120 kalau twin sharing.

Kalau nak bilik sahaja pun boleh seperti di bawah.



1. Chalet


2. Bilik Family 



3.Bilik Superior  




4. Dorm (8 orang) 



Pilihan sudah ada, kalau ada pertanyaan boleh terus contact acik : 0136536841 atau WHATAPP SEKARANG di sini 

atau untuk minta qoutation untuk pakej boleh email di salesmarketing.khssb@gmail.com




Share This!


5 ulasan:

  1. Memang pakej yang menarik...tepi laut lagi

    BalasPadam
  2. Belom sempat kesini tapi boleh shortlist utk kompeni outing nanti... Tks share info... ;)

    BalasPadam
  3. Senangkan memacam pakej menarik ada kat sini..

    BalasPadam
  4. memang plan nak buat family day kawan2 sekolah ni.. nanti kalau jadi kak ain contact Achik.. :)

    ...

    BalasPadam
  5. cantik tempatnya. harga pakej pun menarik

    BalasPadam

Assalamualaikum
Sila Tinggalkan Sikit Kritikan Anda :)
Jom Ketahui Rahsia Rezeki Ramai Orang Tak Tahu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails