Pengikut

Jumaat, 12 Mei 2017

Miliki Kulit Halus Dan Lembut Dengan Koreal Cosmetics


Mak selalu complain kalau pakai krim muka mesti kulit muka berminyak.Lagi-lagi kalau pergi kenduri kawin, orang tengok je muka kita.

Penuh minyak dan kadang bercapuk !

Jadi aku cadangkan pada mak Koreal Cosmetic.



Tukar dari krim ke foundation. Foundation dengan Triple Stemcell, bila pakai tak berminyak , tak bercapuk dan kulit jadi lebih bersinar.


Mak jadi model aku !

 Dah beberapa hari guna, aku tengok gembira betul dia, bila pakai memang nampak kulitnya halus dan warna kulit sekata. Paling seronok mak kata foundation Koreal Cosmetics lebih ringan dan lembut di kulit.

Siap bagitahu kawan-kawan dia haha.

Anak aku belikan kat fesbuk !

 Aku dengarkan sahaja. Seronok tengok dia happy.

Sebelum itu apa bahan produk yang di gunakan dalam Koreal Cosmetics ?

Bahan-bahannya adalah

Aqua , Ethylhexyl Methoxycin-namate, Dimethicone , Beeswax , Dimethicone , lauryl PEG/PPG-18/18 Methicone , Isononly Isononanoate , Titanium Dioxide , Malus Domestica Fruit Cell culture Extract , citrus Aurantium Dulcis ( Orange ) callus culture Extract , Rhododendron ferrugineum left cell culture Extract , collagen , ascorbic acid , iron oxides , sodium chloride , phenoxyethanol , tocopheryl acetate , D-Panthenol , 1,2-Hexanediol ,Allantion , chlorphenesin , disodium EDTA.

1. Vit C
2. Vit E
3. Triple stemcell
4. Shining
5. SPF 35
6. Salmon collagen
7. Titanium Dioxide
8. Dimethicone

Bagaimana nak guna Koreal Cosmetics ?

Caranya mudah sahaja.

Guna size seperti pearl di hujung jari kamu atau letakkan sedikit di telapak tangan, letakan sedikit-sedikit di seluruh muka kamu dan leher dan ratakan di seluruh kawasan untuk lembap , licin dan kulit berseri.

Dah itu apa kelebihannya Koreal Cosmetics nie ?

1.Kesan pantas seawal 7 hari penggunaan boleh megurangkan bintik-bintik hitam, boleh kelihatan glowing.
2. Tahan lama.
3.Tahan peluh.
4.Kurang berminyak dan selesa di pakai pada bila-bila masa.

Satu masalah utama sekarang adalah produk tanpa kawal, ada yang ada bahan larangan. Tetapi inshaAllah Koreal cosmetics selamat di bawah kawalan KKM (NOT170402257K).



Aku sendiri cuba produk ini memang lembut di kulit.

Harga murah je RM 87 sahaja.

Nak order kat mana ? 

Hotline: 019-2565008
IG: @korealcosmetics

Share This!


7 ulasan:

  1. siap make upkan mak..romantik Achik

    BalasPadam
  2. Wah, untung Mak Acik ada anak yang prihatin macam Acik.. betul, foundation nie rasa ringan dan kurang berminyak

    BalasPadam
  3. wahhhh... 8 in 1..!! dasyat tu.. untung mak Achik.. makin muda berseri ala glowing2 la macam ni nanti.. :)

    ...

    BalasPadam
  4. Wah..lelaki perwmpuan pun bleh guna ye...makin cantik la emak Acik

    BalasPadam
  5. Wahh..mak pun layan foundation..kerlas uu..hehe

    BalasPadam
  6. Bagus juga ni.. kalau pakai lembut kat kulit memang selesa kan..

    BalasPadam

Assalamualaikum
Sila Tinggalkan Sikit Kritikan Anda :)
Jom Ketahui Rahsia Rezeki Ramai Orang Tak Tahu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails