Pengikut

Isnin, 18 Disember 2017

Makanlah Sepuasnya Bayarlah Seikhlasnya




Assalamualaikum

Baru-baru ini aku melihat satu post dari sebuah kedai makan. Kagum aku kerana sambil dia berjual sambil dia sedekah. 

Bukan senang, yelah bila fikirkan kosnya lagi. Tapi bila kita permudahkan urusan orang lain, Allah permudahkan urusan kita. InshaAllah.



”Makanlah Sepuasnya Bayarlah Seikhlasnya”

Satu ayat yang cukup buat sesiapa sahaja mampu tersenyum. Tak ramai orang buat seperti ini. 


Semoga Allah murahkan rezeki pemilik kedai ini kerana membantu ramai orang.

JEMPUT MAKAN NASI ARAB ~ BAYAR SEIKHLAS HATI ANDA!!! (PAY AS YOU WISH!!) 

Restoran ini Dibuka setiap hari ."BAYAR SEIKHLAS HATI" DIBUAT TIAP2 HARI!!!

📌Jemput makan bayar seikhlas hati setiap hari,Senarai harga makanan yg dipaparkan nanti hanyalah harga cadangan kami utk menu tersebut.


 Pelanggan bebas utk membayar : 

1) Harga yang sama atau
2) Harga yang lebih rendah (mengikut budget anda), atau
3)Harga yg lebih tinggi sebagai sumbangan ikhlas anda utk 'cover' sahabat-sahabat pelanggan kita yang low budget.

 Akhirnya, akan wujud semangat kasih sayang dan tolong menolong di kalangan masyarakat..

⚠️Hotline 016 7474 898⚠️
Restoran Al Hanin Taman Rinting 
No 31, Jalan Sena 1, Taman Rinting, Masai, Johor. (Land Mark Sederet 7 Eleven)

Restoren Al Hanin juga sediakan perkhidmatan katering, akikah dengan harga yang sangat munasabah hubungi www.wasap.my/60167474898 

11am-11pm Setiap hari 
jumaat 2.30pm-11pm

Jadi jika kamu di kawasan sekitar boleh lah datang ke sini. Semoga Allah beri rahmat dan rezeki kepada semua.

Share This!


6 ulasan:

✿Cik Cappuccino Latte ✿ berkata...

wah bukan senang nak jumpa restoran yang macam ni , jangan sampai ada yang ambil kesempatan dah le

Fatin Shahrizam berkata...

Alhamdulillah masih ada orang yang baik berkongsi rezeki macamni. Semoga ALLAH sentiasa mudahkan urusan hidup dunia dan akhirat dia. Insya ALLAH.

shazillahsani.com berkata...

Bagus betuk restaurant ini.. Berniaga tidak mengira untung yg penting dpt membantu orang yang susah

Amanda Suria berkata...

Tak pernah lagi akak jumpa restoran buat service macam ni...

Aisya Ismail berkata...

Bagus strategi dia. Memberi peluang orang lain untuk bersedekah tanpa sedar. menarik..

Delimasari berkata...

murah rezeki ---

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails