Beraya Dengan Kurta Moden dari Butik KACAX | Best Lifestyle Blog Malaysia

Pengikut

Khamis, 24 Mei 2018

Beraya Dengan Kurta Moden dari Butik KACAX


Tahun nie kita buat persiapan awal ye untuk raya, tanya mak.

Bagus juga, tahun nie raya pertama baju melayu, raya kedua mesti baju kurta. Balasku.

Jadi misi mencari baju raya di teruskan. Banyak yang aku tengok tapi tak banyak yang berkenan di hati. Baju melayu dah selesai cuma tinggal baju untuk raya ke dua cari kurta moden. Kebetulan masa itu pergi Angsana mall sebab di sini tempat tumpuan untuk cari baju raya.

Puas pusing sana sini mana nak cari nie ? Dekat Johor ini tak banyak butik lelaki, pening !

Semua patern sama, design cantik tak ada size. Size ada design pula tak cantik. Complicated !




Lalu di tingkat 3, mata terpaku bila lalu di Butik Kacax. SubhanaAllah banyakkan baju cantik-cantik dan paling penting design terkini mengikut peredaran zaman.

Rambang mata, tengok jenis ini cantik, design yang ini cantik. Memang susah nak buat pilihan macam nak pilih isteri.





Aku memang cerewet sedikit bab baju, lagi-lagi badan besar macam aku. Kena pastikan ianya bersesuaian dan aku selesa pakai. Jadi aku cuba satu persatu.







Aku suka di butik kacax nie, baju lelaki material berkualiti  dan kain yang di gunakan selesa pakai, rekaan terkini & simple tapi cantik, baju dia terletak di badan. Jahitan dia kemas dan nampak ekslusif  dengan harga yang sangat berpatutan.

Corak yang diketengahkan bersesuaian dengan semua peringkat umur.

Paling penting ada size aku, kalau pergi mana-mana susahnya dapat size. Di Butik Kacax dari size XS sehingga 2XL.

Kalau ada anak lagi seronok sebab ada baju sedondon rekaan dan warna dengan ayahnya. Comelnya tiba-tiba terasa nak ada anak pula. 

Pekerja juga ramah siap terangkan jenis-jenis baju yang di jual. Memang aku puas hati dari segi layanan dengan customer mahupun produknya.


Di mana butik Kacax  ? 
Lokasinya di :
L3.41, Level 3
Angsana JB Mall,
Johor Bahru

Boleh juga tengok baju-baju kurta moden di laman social kacax . 

Facebook: Kacax Orginal 
Instagram : Kacak Official 





Sebelum terlupa, kamu boleh dapatkan diskaun 20 % tau dengan gunakan kod nie BG02KACAX. Promo kod ini terpakai untuk pembelian online & offline, sah sehingga 10 Jun 2018, 11.59 pm

Untuk pembelian offline, pembeli hanya perlu screenshot promo kod pada blog acik nie dan tunjuk pada cashier semasa buat pembayaran.

Manakala untuk pembelian online boleh terus whatsapp di link ini dan terus dapat diskaun 20%.
  
http://www.wasap.my/60197351037/*BG02KACAX*

20 % untuk semua jenis kurta lelaki dewasa dan kanak-kanak.

Share This!


23 ulasan:

Papa Amyzal berkata...

Wow! Cantik-cantik kurta di butik KACAX ni. Nak sambar 2-3 helai untuk raya tahun ni. Mesti ramai jeles

YB Shehan berkata...

smartlah.. bes ada sdondon

Firzz Radzi berkata...

Cantik baju-baju dia... New look... Boleh beli online tak?

Siti Rohaida Yusof berkata...

wah...cantiknya design kurta kacax ni.nak beli jugaklah untuk husband nanti.

Nina Mirza berkata...

Menarik laaaa design dia! Baju yang Acik cuba warna maroon pink tuu lawa.
Nak pi terjah IG dia laa... Leh usha beli online. Thanks sharing Acik

Mamaleesyamiro berkata...

Lama dah tak pegi angsana. Nak pg lah. Cari kurta ni utk husband. Nampak kemas, kacak bergaya

Salina Johari berkata...

sangat kacak lagi bergaya .. harga mesti berbaloi punya ni..

Julia Johari berkata...

Suka nama butik ni, memag kacax la baju dia...

Ben Ashaari berkata...

Acik kelihatan kacak gituuqu.. Sesuai!

Cerita Huda berkata...

Cantik2 la design kurta kat sini.

mas saari berkata...

Smartlah kurta tu, boleh suggest kat husband soh beli ni.

atika ibrahim berkata...

Wahh smarttt nii! Terbaikkk!

Lya Akif Imtiyaz berkata...

Fuyooo makin bergaya laa nanti .. melaram di hari raya nanti..

Lisa Nurulain berkata...

cantik cantik kurta tu hehehehe... sygnye mr hati batu tk muat hahaha. sebab lengan dia sado...

Aisya Ismail berkata...

Memang kacax betul.

yanie yusuf berkata...

wah smartnya baju.. sesuai untuk lelaki moden gak ni

qaseh dalia berkata...

Betul2 kacak ni ..

Sue Izza berkata...

kacak terus pakai baju kacax hehehehehe lawa2 designnya sesuai je acik pakai,kalau abg eddy sendat kat perut la hahahhaa

Nadia Johari berkata...

BEST KURTA NI, SEBAB MACAM BAJU TSHIRT..LAKI PAKAI MEMANG NAMPAK BERGAYA..TENGOK DESIGN DIA PUN LAIN DARI YANG LAIN

paridah berkata...

wah mesti kacak bergaya acik Aidilfitri nanti

Mar Mansor berkata...

bergayalah di pagi raya nanti. cantik-cantik designnya.
Janji Kita

Mas Zull berkata...

assalamualaikum acik...wah !! mmg sangat selesa bila memakai kurta ini...cantik dan menarik juga...kain dr material yg cukup selesa...

Wan Zawawi berkata...

Perghhh memang smart dan kacax la bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails