Pakej Umrah Istimewa 2018 Bersama Juara Travel | Best Lifestyle Blog Malaysia

Pengikut

Isnin, 11 Jun 2018

Pakej Umrah Istimewa 2018 Bersama Juara Travel




Assalamualaikum 

Setiap insan mesti ada impian yang ingin di capai dan di impikan untuk pergi. Salah satu impian adalah menunaikan haji mahupun umrah. Ramai yang membicarakan keindahan dan ketenangan di sana dan sangat beruntung kepada mereka yang dapat pergi dan merasai sendiri pengalaman tersebut.  

Tapi ramai yang risau sekarang ini terdapat agensi-agensi yang melakukan penipuan pakej-pakej umrah yang ada. Kebanyakkan mereka menggunakan modus operandi dengan menawarkan pakej umrah dan mendakwa mampu menguruskan urusan umrah namun selepas bayaran dibuat, individu terbabit menghilangkan diri.

Pernah dengar Juara Travel & Tours Sdn Bhd  ? 

Juara Travel & Tours Sdn Bhd adalah sebuah syarikat agensi pelancongan berlesen dan berdaftar di bawah Kementerian Pelancongan Malaysia (No. KPK/LN 2819) semenjak tahun 1994 dan merupakan ahli Malaysian Association of Tour and Travel Agents (MATTA) dan BUMITRA MALAYSIA.

Mereka menawarkan pakej-pakej yang menarik bagi mereka yang berminat mengerjakan umrah.Paling penting syarikat ini mempunyai lesen khas umrah yang rasmi. Jadi kita tak perlu takut di tipu atau sebagainya. 

Kalau nak tahu lebih tanjut boleh lawati website dan sosial media mereka untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut seperti di bawah ini :

FACEBOOK: https://www.facebook.com/juaratravelHQ/
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/juarahq/
TWITTER: https://twitter.com/JUARAHQ
WEBSITE: https://www.juaratravel.com.my/




Kenapa Juara Travel & Tawaran istimewa bagi Pakej Umrah 2018 ?
Berpengalaman lebih 17 tahun dan mempunyai pelbagai perkhidmatan yang disediakan dan amat berpengalaman dalam bidang pengurusan umrah selama lebih kurang 10 tahun, Juara Travel & Tours Sdn Bhd telah mengendalikan kurang lebih 30,000 jemaah sehingga kini. Jumlah ini bertambah dari hari ke hari. Kami menggunakan khidmat pembimbing umrah dan haji bertauliah lagi berpengalaman bagi menyantuni Jemaah umrah kami sebelum, semasa dan selepas mengerjakan ibadah umrah.

Paling istimewa pihak Juara Travel & Tours Sdn Bhd sedang menawarkan diskaun sebanyak RM100 kepada mereka yang membuat tempahan umrah (deposit) RM 500/seorang sebelum 13hb Julai 2018.

Selain itu, Juara Travel & Tours Sdn Bhd menawarkan pakej dengan harga yang Harga pakej berpatutan.Penyediaan kursus umrah secara berjadual dan mempunyai muassasah sendiri (pengolola visa).Program penuh di tanah suci dan jadual penerbangan yang “confirm terbang”.Selain itu,Penggunaan alat bantuan (receiver) semasa pelaksaaan ibadah umrah. Paling penting jarak hotel yang dekat,mutawiff/pembimbing yang berilmu dan barisan staf di madinah dan mekah yang profesional.






Untuk pembayaran sangat memudahkan bagi yang bakal menunaikan umrah. Bayaran di lakukan secara ansuran dan berperingkat, bayaran seperti berikut.
  • Bayaran deposit sebanyak RM500(seorang) sehari selepas mendaftar.
  • Bayaran kedua sebanyak RM2000 (seorang), 4 bulan sebelum tarikh berlepas.
  • Bayaran akhir pada 60 hari sebelum tarikh berlepas.




Paling istimewa pakej termasuk
  • Tiket penerbangan kelas ekonomi
  • Cukai lapangan terbang dan surcaj bahan api.
  • Membantu permohonan visa umrah tertakluk kepada kelulusan Kedutaan Arab Saudi.
  • Penginapan seperti dinyatakan di dalam aturcara.
  • Makan dan minum 3x sehari seperti dinyatakan dalam aturcara.
  • Perkhidmatan ziarah dan lawatan di Madinah dan Makkah.
  • Pengangkutan darat di tanah suci.
  • Umrah 3x bersama mutawwif
  • Beg pakaian besar(Kargo), beg 'hand luggage', sling beg, beg telekung, telekung, ihram, buku panduan & Air zam-zam 5 ltr.
  • Insuran berkelompok.
Nak Daftar Mudah Je, boleh hubungi:
šŸ“² Pejabat: 03-92267105
šŸ“² Pejabat: 03-92267105
whatsapp: www.wasap.my/60182204406 (anis)
whatsapp: www.wasap.my/60179027713 (muhaimi)
whatsapp: www.wasap.my/60193888710 (afiq)
whatsapp: www.wasap.my/60193704551 (aina)

Jangan lupa lawati www.juaratravel.com.my  dan jangan lepaskan peluang yang ada bagi yang berkemampuan.Kamu insan yang terpilih di pilih oleh Allah. 

Share This!


12 ulasan:

Nadia Johari berkata...

yup betul..kene pilih agen yang betul-betul boleh dipercayai..kalau tak sedih tak dapat pergi ke rumah Allah..Boleh rekemen Juara travel dekat keluarga dan sedara

mOoN IzzaN berkata...

Bleh suggest kat family pas ni

Julia Johari berkata...

Ada lesen...sah!
Nanti nak rekemen dekat kawan dan family, sebab ada yg tanya travel agen mana yang tak menipu...sbb lately ramai viral travel agen byk menipu...

Cik Yaya berkata...

salam..

Alhamdulillah.. tq share info..

Sofinah Lamudin berkata...

Makcik dan pakcik saya Alhamdulillah dah tercapai impian.
Ada rezeki saya dan husband pun nak pergi juga.
Terima kasih info ni Acik, nak dapatkan ejen mestilah ejen yang betul betul bagus dan boleh dipercayai..

Salina Johari berkata...

memang puas hati sangat dengan Juara Travel sebab kemudahan tip top !!

Mimin Adam berkata...

teringin nak ke sana, kalau acik pergi sana dalam masa terdekat. jangan lupa doakan kami yang belum pernah jejak kaki ke sana, berpeluang rasai nya bersama. one find day boleh cari juara travel

yanie yusuf berkata...

Bagus sbb ada lesen yg sah.. Sbb bny skrg kes, bagus juara travel ni. Boleh dpercayai..

qaseh dalia berkata...

Terbaik , boleh share kat kwn2

Mamaleesyamiro berkata...

Harga berpatutan. Nanti nak travel dgn JT next time

mas saari berkata...

Menarik pakej Juara Travel ni, siap boleh bayar ansur² tu.

Ishak Ismail berkata...

Ada lesen drp motac tu mmbuktikan kewibawaan syarikat ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails