Pengikut

Selasa, 11 Oktober 2011

Pencarian Aku Penghibur Tentang Kisah Cinta



Assalamualikum

Hari nie rasa happy sangat bila my blog dah mencecah 1000 orang seronok kemain lagi :) dengan itu hati dengat semangat dan berbesar hati mengadakan segmen pertama bagi blog acik yang sederhana nie ... terpulang kepada kamu semua sama ada nak join or x but so simple untuk selalu dekatkan diri kepada acik....


syarat utama
  1. Buat post baru yang bertajuk "Pencarian Aku Penghibur Tentang Kisah Cinta ".
  2. Letakkan header blog ni dan link kan ke entri ini.
  3. Berikan Pendapat korang tentang Blog Aku Penghibur dan Cerita Kisah CInta Anda :)
  4. Hope kamu sudi la follow blog acik ni sebagai tanda sokongan padu korang kat acik
  5. publish post korang dan letak link kat ruangan komen yerrr :)
Mesti semua nak tahu kan segmen nie untuk apa ??? ok segmen nie adalah kamu kena tulis tentang kisah cinta kamu tak kira la panjangnye mane pon or pendek mane pon .Paling penting acik pentingkan orginality...sape ciplak dari novel or kisah pendek otomatik adakan disingkirkan :) hahahahhahaha Lupa plak hadiah Utama ialah Topap RM 30 Dan Akan Jadi Admin Bagi Crew Blogger Gempax dan akan acik paparkan tentang kisah cintanya.Dan siarkan blog di semua page acik :)
acik tahu hadiahnye x de la mahal sangat dan istimewa tapi sebenarnya nak tahu tentang kisah cinta kamu ..jom sharing is caring :)

Bertalu-talu pulak pertanyaan , so acik nak jelaskan tentang kisah cinta bukan hanya pada cinta lelaki dan perempuan saja tapi boleh juga cinta pada sahabat,keluarga dan ALLAH ..terpulang pada kamu janji itu perasaan cinta kamu ayng ingin dizahirkan melalui penulisan :)

TARIKH TUTUP PADA 3.11.2011

Share This!


20 ulasan:

  1. Sha dah buat dah. tapi nak mengarang kisah cinta tu lambat sikit.

    BalasPadam
  2. nak join jugak ye acik.. nanti daa buat, fatien bubuh link kat sini... *wink wink ! :)

    BalasPadam
  3. nak join jugakkk.. kisah ite panjang kot... hope acik x bosan bace

    BalasPadam
  4. jom la join ... terima kasih kalau btl join :)

    BalasPadam
  5. http://teyhasahaje.blogspot.com/2011/10/pencarian-aku-penghibur-tentang-kisah.html

    ACIK : ACU DAH JOIN..HOPES SUDI BACE KEH ;)

    BalasPadam
  6. http://fatieynahsengalsenget.blogspot.com/2011/10/pencarian-aku-penghibur-tentang-kisah.html

    acik acik ! fatien punye daa siap nihh.. seronok dapat join segmen acik.. thankz acik :)

    BalasPadam
  7. kena join ke? cam besttt...orite ! akan diusulkan....

    BalasPadam
  8. acik done! ;)


    http://mangsacontengfarah.blogspot.com/2011/10/pencarian-aku-penghibur-tentang-kisah.html

    BalasPadam
  9. http://noor-azlinawati.blogspot.com/2011/10/pencarian-aku-penghibur-tentang-kisah.html

    BalasPadam
  10. http://cartahatisaia.blogspot.com/2011/10/orang-yg-paling-aku-sayang.html

    BalasPadam
  11. http://shila9294.blogspot.com/2011/10/pencarian-aku-penghibur-tentang-kisah_11.html

    ilah dh join..arap acik xjmu bca my love story..^_^

    BalasPadam
  12. dh membebel dh..:D

    http://lindasyasya.blogspot.com/2011/10/pencarian-aku-penghibur-tentang-kisah.html

    BalasPadam
  13. http://tiehateha.blogspot.com/2011/10/pencarian-aku-penghibur-tentang-kisah.html

    contest yg menarik..thanks acik

    BalasPadam
  14. salam
    cantik blog ..
    nur join ya ..
    http://coretancintagengmuslimah.blogspot.com/2011/10/pencarian-aku-penghibur-tentang-kisah.html

    BalasPadam
  15. http://yulizasyair.blogspot.com/2011/10/pencarian-aku-penghibur-tentang-kisah.html

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails