Aku kembar Dia ?? Atau Dia Kembar Aku ?? | Best Lifestyle Blog Malaysia

Pengikut

Khamis, 12 Januari 2012

Aku kembar Dia ?? Atau Dia Kembar Aku ??



Assalamualaikum


Hai semua ,apa khabar ???? wah hari nie sungguh happy sangat sebab hari adalah hari kepuasan yang acik dapatkan dan rasakan bagaikan mimpi. Jeng jeng jeng penuh dengan senyuman hari nie. Sebenarnya acik hari nie ada annual Rally Domino's Pizza (lunch) di One World Hotel bagi seluruh staff bekerja untuk syarikat nie.

Rasa teruja sangat dengan tema Smart casual dan elegant, tapi acik just pakai biase jer tak berlebihan. Bermula dengan suprise persembahan dari imran ajmain. WOW memang teruja sangat bila dapat jumpa dia dan dengar dye nyanyi secara life..(suara memang the best)

Kebetulan kawan-kawan pulak duk cakap muka ala iras dia... memang aden tak akan percaye punyelah..just ignore dan sampailah abang imran tu terperasan dan mase dia menyanyi dia datang to my table dan kami amik gambar..wow rasa terharu gila dan lepas tu dye ucapkan selamat hari jadi untuk acik ..walaupon tinggal lagi 3 hari ..rasanya dia orang pertama yang wishh untuk my birthday 15.1.2012 nanti so meaningful ... hahaha


So tengok nie dan anda nilai la sendiri

Bukan apa entry hari nie just suka-suka saje jer ..dan paling best akhirnya persembahan ali XPDC memang gempax .voice sedap dan memang tarik abiz... abiz suara memekik hehehe

so today im happy :) kamu pulak macam mane ???


Share This!


14 ulasan:

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

wahh birtday kite 14 jan huhu dkt2 dah tu..nape lah xsuruh imran ajmain wish kat acu skali hehhee...

Akupenghibur.com berkata...

almak nanti suruh wish sekali yer

PCL berkata...

salam singgah pertama kali kat sini...memang wajah nampak sama.

Akupenghibur.com berkata...

yeke pertama kali ..wow thank so much

Errah Najwa berkata...

ada iras-iras skit

Akupenghibur.com berkata...

tapi banyak lain kn

EMILIALENS berkata...

bkn kembar..tapi mcm adik n abg..hehe

Akupenghibur.com berkata...

yeke heheheehe

Roslina Mohd Jelani berkata...

eh...ade iras2 lah...:D

Akupenghibur.com berkata...

yeke tang mane tu ??

Anis Adila Aris berkata...

serius sama la....
waa..best la die

Queen Hyuna berkata...

wa..mirip la...

Akupenghibur.com berkata...

haha masih mencari dimana persamaan

Akupenghibur.com berkata...

agk kot :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails