Pengikut

Isnin, 2 Januari 2012

Kenapa Perlu Takut Berkawan Dengan Blogger ??


Assalamualaikum

Alhamdulilah dapat juga kita berjumpe di tahun 2012 ,pejam celik kita dah melangkah ke tahun nie dan bermakna umur juga akan bertambah .. hurey semakin dewasalah acik. Kali nie acik bukan nak tulis pasal cinta atau tahun baru sebb dah berjuta orang menulis pasal tahun baru so im stop it :)


Sebenarnya ada kemusykilan berlaku dalam diri acik dimana kenapa orang ada tak mahu berkawan dengan blogger ???




Apa yang BLOGGER dah buat ????

Kenapa dengan blogger??


ada seorang kawan katakan mereka takut nak berkawan dengan blogger kerana blogger nie pantang ada silap sikit abez kecoh 1 dunia sebab pekara kecik dan akan lakukan

1. Luahan Perasaan untuk menceritakan tentang seseorang tu
2. Sebagai idea untuk menulis entry or wordless

3. Tarikan kepada kawan kepada kawan dan kepada kawan (hahaha)

4. Lepas tu buat tajuk gempak tarik orang bace

5. Post di facebook apa lagi

Jangan kerana dek nak mencari idea untuk entry blog kita ,kita sanggup jadikan blog sebagai medium untuk melepaskan perasaan kita dan hanya mencari publisiti murahan jer ... Pantang ada isu yang di fikirkan oleh di panaskan lepas tu tokok tambah supaya cerita menarik ?? so apa semua nie ???

acik malas nak menulis panjang nanti ada pulak kawan blogger yang sound balik ..adehhhh ..jangan kerana ego kita kehilangan kawan-kawan dan kepercayaan orang. Apabila terkena pada kita baru kita tahu face up bila berhadapan dengan blogger tak professional nie ..ok fikir-fikir la yer ..adios

Share This!


15 ulasan:

  1. hihi.... blog hawiz bkn psl org lain tp lebih kepada my diary life jer...takot nk wt entry psl org..kang xpsl2 kene saman ooo..hihih..hawiz lgi senang berkawan dgn blogger..best..xtau nape

    BalasPadam
  2. ohho,, tak takut pown,, klo blogger kecoh2,, nanti dapat publisiti percuma,,ngahaaa...

    salam kenal dan follow,, klo sudi meh la jenguk newbie nie,, :)

    BalasPadam
  3. ermm hahaha but tgk la ada jer buat kan :)

    BalasPadam
  4. ade la staun,, tapi dok hostel,, so bulan 12 2011 baru la aktif,, bole la kate newbie kan,,haha.. tanx!!

    BalasPadam
  5. dgn dunia blog,kita dpt tambahkan kenalan..

    BalasPadam
  6. akuamir but blog cantik..

    suslemakmanis btl tu :)

    BalasPadam
  7. salam singgah..blogger pun manusia juga kan..jadi,kita sendiri perlu berhati-hati agar x silap langkah dlm arena blogging ni..

    BalasPadam
  8. yup mmg manusia pon tapi jaga diri dan adab hehehe

    BalasPadam
  9. ade ke acik kwn yg mcm tu..hehe blogger ni bkn ape pun..just blog for fun .. so ape la yg nak di takut kan ??hehe

    BalasPadam
  10. erkk? bolat bercintan dgn blogger camno tuh? kehkehkeh.. pepandai la cover kan =D

    BalasPadam
  11. blogger hepi....aku hepi..haha

    BalasPadam
  12. ada gak cakap sal org lain tp yg positif..ada yg negatif tp x mention sapa orgnya..ckp la sdri tau...

    BalasPadam
  13. dah follow...
    jom BW & follow blog mashi jgk...
    http://hatiberbungaros.blogspot.com

    BalasPadam
  14. setiap blog ade pengisian n cara penulisan masing2... terpulang pada pembaca untuk menilai. =)

    BalasPadam
  15. ermm tol tu setuju!!!!!!! thank semua

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails