Pengikut

Khamis, 5 Januari 2012

Pengaruh Blogger Terkenal



Assalamualaikum

Wow hari sangat excited sangat dengan hari yang mendatang..wow hari seindah suria ( hehehe sebab cuti ) cuba tak cuti sedih aje kerjanya. wow teruja nie...

Acik terfikir sebenarnya setiap apa yang orang terkenal atau dikenali lakukan apa pon mesti akan jadi bualan atau ikutan ,senang cakap pengaruh media atau rakan sebaya.


Dan boleh di huraikan untuk 4 nie
  1. Rakan mempengaruhi perwatakan seseorang – rakan yang baik membawa kebaikan, rakan yang jahat membawa keburukan
  2. Rakan tempat kita mencurah segala masalah – terutama masalah remaja, mereka lebih mempercayai rakan berbanding ibu bapa
  3. Rakan sejati akan saling membantu – jika kita dalam kesusahan, segala masalah dapat diselesaikan
  4. Rakan dapat membantu dalam meningkatkan prestasi pelajaran – rakan yang pandai membantu yang lemah, belajar berkumpulan – meningkatkan prestasi
hahahaha itu dia dan senang cakap sebenarnya acik mahu ucapkan ribuaan terima kasih kepada 2 blogger terkenal nie yang telah memperkenalkan medium terbaru untuk kita berinteraksi dalam dunia cyber nie ..thank so much kepada Lyssa Faizureen dan Ben Ashaari kerana memperkenalkan facebookis dan socioblogger


1.Facebookis


Bagi yang nie lebih kurang macam facebook tapi menarik giller tapi banyak benda tak tahu sebab masih baru dan paling best dapat comment dengan Lyssa Faizureen.. dye memang sporting :)

daftar cepat www.facebookis.com dan add acik disni yer
Aku Penghibur




2.Socioblogger


Socioblogger sesuai untuk blogger macam kita semua untuk berkongsi cerita dan idea thank bro Ben Ashaari perkenalkan :)

daftar cepat www.socioblogger.com dan add acik disini yer Socioblogger

So enjoy it ... heheh makin tak keluar rumahlah duk teperap dalam bilik apa pon seimbangkan diri dengan kehiudpana reality dan fantasi ..so jom join kat sini yer :)

Share This!


12 ulasan:

  1. hehh . cewahh . nama Lyssa Faizureen tertempek di situ yea ? Tengs . uhukk . Lagi ramai yang join .. Lagii BEST lah :D

    BalasPadam
  2. lyssa betul tu .... wow pertama lyssa sudi comment di sini ...thank

    BalasPadam
  3. hai acik...! achik datang melawat sini..!! achik terjah acik. kikiki

    BalasPadam
  4. tengs abg sebab add kte kat pesbukis :)

    BalasPadam
  5. best :).. eh Ummu ada terdengar lagu ombok rindu dalam bloq u... nice r.. sape yang nyanyi nie oo??... best ..



    http://violin89.blogspot.com/

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails