Pengikut

Khamis, 25 Oktober 2012

Kamu Dah Start Balik Kampung? Lembu Pun Dah Sibuk Nak Balik Kampung Beraya

Assalamualaikum 





Hai semua , minta maaf semua hari nie acik memang tak ada mood sangat untuk update blog, tapi acik gigihkan juga. Kali nie simple jer acik nak menaip, Kamu semua dah bertolak ke kampung ?? ada yang terpakse berkerja ... tak pe sabar yer yang bekerja tu ...

 hehehe  sebenarnya nak tergelak acik tengok picture nie Kamu dah start balik kampung?Lembu pun dah sibuk nak balik kampung beraya. Lembu oh lembu siap sedia kena lapah... kepada yang pulang ke kampung berhati-hati di jalan raya ,jaga penampilan, jaga pergaulan dan hias peribadi ..bye bye..^_^ selamat menyambut hari raya aidiladha ,hayati kisah-kisah para nabi dulu ..dan sejarah hari raya korban.

Share This!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails