Ticker

6/recent/ticker-posts

Ketahui Rahsia Perwatakan Perempuan Melalui Mata


Assalamualaikum hai semua, mata bertentangan mata..cewhh… Mata juga mengungkap pelbagai makna….nak tahu rahsia mata atau jenis mata perempuan ?? so jom check this out

 Saiz mata kecil – Peramah, banyak cakap, kurang pertimbangan. Lelaki boleh jadi kelam kabut akibat mulutnya. Bersikap periang tapi bila marah lambat sejuknya. Bila bercinta suka tukar pasangan kerana hatinya tidak pernah puas. Boleh bahagia dengannya jika dapat penuhi kehendak duniawinya dan melayan syahwatnya dengan baik.
 
Saiz mata sedang – Sederhana, tidak banyak berahsia, ada pertimbangan, bertanggungjawab serta perlukan belaian mesra suami.


Saiz mata lebar – Cukup kuat berahsia, otak kurang cergas, pemarah,bertindak tanpa fikir panjang, kurang teratur, tiada arah tujuan dan putus asa.Tapi boleh setia. Nafsu syahwat tinggi.


Mata selalu berkedip – Pemaaf, senang dibawa berbincang, memahami dan sabar. Wanita ini baik.


Mata jarang berkedip – Wanita ini istimewa, bijaksana, baik pekerti, setia, adil,bertanggungjawab,tidak cerewet, membantu dan membahagiakan.


Mata cengkung – Kurang memuaskan, materialistik,hidup dengannya boleh sengsara, kata manis tapi bohong, mahu senang, mudah curang, bila anda susah dia tidak peduli.

Mata redup – Wanita ini mudah dipermainkan, tidak dapat kawal emosi, hati tidak tetap, banyak kenalan kurang sahabat, mengumpat, irihati, kejam, kasar,mencemuh, pemarah.


Matanya seolah tersembul keluar- Sifatnya baik, rela, tabah, menyenangkan,ikut kata. Tapi mungkin tidak tepati janji, pendendam, tamak dan marah bila tidak puas nafsu syahwatnya.


ini sekadar perkongsian saje... betul atau tidak hanya ALLAh yang tahu, sebagai rujukan saje ..

 

Catat Ulasan

2 Ulasan

unsecretostory berkata…
Hahaa . Tediaaa , Macam dasyat sangat pon adaa :D
Unknown berkata…
Agknya la kot,,,da sma sket je...xbyk^^