Pengikut

Sabtu, 15 Disember 2012

Perbezaan Yang Ketara Rakyat Malaysia Dan Rakyat Gaza

Assalamualaikum


Hai semua, acik sekarang berada di luar shah alam ,rasa leganya sebab dapat hilang tension .. Ada yang katakan yang acik nie blogger sombong dan tak mahu berkawan  sebab blog macam-macam tapi itu tanggapan yang salah.tak kenal maka tak cinta.. kadang-kadang bukan acik tak mahu tegur semua , kadang kelas menglimitkan kegiatan harian acik sebagai blogger tapi siapa yang comment dan tulis di chat box insyaALLAH kunjungan balas acik akan kesana... ada juga yang tegur tentang struktur ayat acik di blog nie,terima kasih atas tegurannye dan acik akan memperbaiki dari semasa ke semasa lagi ..Hari ni acik tak mahu panjang lebar nak cerita biarlah gambar di atas yang menceritakan semua ^_^

Share This!


7 ulasan:

ZWAN SABRI berkata...

semoga jadi iktibar bersama.. huhu

dya didinad berkata...

semoga rakyat malaysia lebih prihatin lepas nih kan amin..:D

Raudzah Zahari berkata...

Insaf...Pasti ALLAH tahu rencana NYA

Aku Penghibur berkata...

amin mudah-mudahan

Aku Penghibur berkata...

semoga di ambil iktibar

AZRUL AZMI berkata...

Semoga kita dapat ubah diri kita snediri ke jalan yang lebih baik... lebih bersyukur dengan apa kita ada sekarang... InsyaAllah...Aminn...

S.K.A berkata...

sedih tgok gmbar atas 2 :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails