Kucing Di Siat Kulitnya Tanpa Belas Kasihan | Best Lifestyle Blog Malaysia

Pengikut

Khamis, 10 Januari 2013

Kucing Di Siat Kulitnya Tanpa Belas Kasihan




Assalamualaikum

Tadi sedang mencari gambar kucing di carian google tapi lain pulak yang jumpe ,memang kejamkan manusia nie !!

 

Kucing yang malang ini disiat kulit hanya untuk melengkapkan gambar seni berbogel permpuan nie. Seni yang tak perikemanusian ,memang sadis.

Share This!


12 ulasan:

Unknown berkata...

ngeri + seram.. apa ke otak udang orang tu..

Akupenghibur.com berkata...

nielah manusia yg selfish!!

Leeza Dayasari berkata...

sorry tau kalau jarang ke sini. sblm ni leeza pakai antivirus kapersky. selalu kena block leeza nk ke sini.... huuu skrg dh pakai avast... tapi trial..
tgh cari ni cari antivirus.. tahu yg murah2?

hazwan hairy berkata...

pergh gila terkejut ak tgk..hahaha...

Akupenghibur.com berkata...

pakai avira ... ..jangan pakai avast.. bila terlampau bnyk virus nanti dia tak dapat tampung buat system down

Akupenghibur.com berkata...

kan .... ishhh teruk betul

Unknown berkata...

Ya ALLAH, nak pitam tgok gambar tu >.< .. semoga ALLAH membalas perbuatan mereka.. kesiannye kucing, walaupun sue alah dgn kucing, tp xde lah kejam sampai nak seksa binatang tu Y__Y ..

Unknown berkata...

terkejung jap tgk.....manusia yg bersifat kebinatangan....

inche hlovate berkata...

gila..ish sadis plak tengok kucing tu..kejam betul

Akupenghibur.com berkata...

sungguh kejam :(

Akupenghibur.com berkata...

binatang pon de mcm tu ..lg teruk nie

Akupenghibur.com berkata...

sadiskan :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails