Pengikut

Khamis, 10 Januari 2013

Kucing Di Siat Kulitnya Tanpa Belas Kasihan




Assalamualaikum

Tadi sedang mencari gambar kucing di carian google tapi lain pulak yang jumpe ,memang kejamkan manusia nie !!

 

Kucing yang malang ini disiat kulit hanya untuk melengkapkan gambar seni berbogel permpuan nie. Seni yang tak perikemanusian ,memang sadis.

Share This!


12 ulasan:

  1. ngeri + seram.. apa ke otak udang orang tu..

    BalasPadam
  2. sorry tau kalau jarang ke sini. sblm ni leeza pakai antivirus kapersky. selalu kena block leeza nk ke sini.... huuu skrg dh pakai avast... tapi trial..
    tgh cari ni cari antivirus.. tahu yg murah2?

    BalasPadam
    Balasan
    1. pakai avira ... ..jangan pakai avast.. bila terlampau bnyk virus nanti dia tak dapat tampung buat system down

      Padam
  3. pergh gila terkejut ak tgk..hahaha...

    BalasPadam
  4. Ya ALLAH, nak pitam tgok gambar tu >.< .. semoga ALLAH membalas perbuatan mereka.. kesiannye kucing, walaupun sue alah dgn kucing, tp xde lah kejam sampai nak seksa binatang tu Y__Y ..

    BalasPadam
  5. terkejung jap tgk.....manusia yg bersifat kebinatangan....

    BalasPadam
    Balasan
    1. binatang pon de mcm tu ..lg teruk nie

      Padam
  6. gila..ish sadis plak tengok kucing tu..kejam betul

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails