Pengikut

Rabu, 9 Januari 2013

Panggilan Review Blog Gempak By AkuPenghibur.Com





Assalamualaikum


Hai semua, dah lama sebenarnya acik teringin nak review blog-blog kamu semua terutama kepada mereka yang selalu baca entry di blog acik. Wahhh sekarang dah makin ramai blogger yang hebat dan famous ,alhamdulilah bagusnya.Tanpa panjang lebar dan tak perlu rasanya membebel panjang acik akan review 5 blog utama. Jika sambutan mengalakkan acik akan akan tambahkan lagi jumlah blog yang akan di review.

Syaratnya ??  

Mudahnya hanya perlu vote blog akupenghibur.com di pertandingan Social Media Awards Bermula 2013, kebetulan blog acik tercalon bagi kategori Favorite Lifestyle blog,

caranya pon mudah saje yang perlu mengikuti step by step yang telah acik sediakan ..di Pengundian Social Media Awards Bermula 2013 (click di sini)

dan lepas tu tinggalkan link blog kamu semua di ruangan comment.. senangkan 

tak vote x pe ... tak de paksaan  ,tinggalkan link blog kamu semua di ruangan comment

1 Blog bertuah akan di letakkan feednya di sisi tepi blog acik ,insyaALLAH trafik akan naik ... 

Seikhlasnya anda untuk vote blog acik , kalau kamu tipu pon bukan acik tahu , Tapi ALLAH tahu ..tapi acik percaya pada kamu semua :) semoga ALLAH membalas jasa baik kamu

okey jika ada rezeki lebih acik akan ada something untuk blog bertuah.



Share This!


42 ulasan:

Ezad Izzuddin berkata...

http://ezadizzuddin.blogspot.com

Nurul Ain berkata...

dah sign up tapi tak dapat pun emailnye

Aku Penghibur berkata...

cuba refresh email dan pastikan buka email yg kamu daftar tu

Nurul Ain berkata...

okey done vote...good luck
http://nurulnamasaya.blogspot.com/

Sabrie Mustafa Hamizan berkata...

Done voting...
Inform2lah kalau menang..biiznillah
^_____________^

http://inikisahhidupsabrie.blogspot.com/

Nieyxzha Hassan berkata...

http://www.nieyxzha.my

Miss Noona Erna berkata...

Alhamdulillah, done voting 4 ur blog.
Akhirnya dapat jugak! hehe.

http://bulukucinglebat.blogspot.com/

Aku Penghibur berkata...

terima kasih kerana join dan vote ^_^

Aku Penghibur berkata...

terima kasih kerana join dan vote ^_^

Aku Penghibur berkata...

terima kasih kerana join dan vote ^_^

Aku Penghibur berkata...

terima kasih kerana join dan vote ^_^

Khalid Kyle berkata...

Dah vote :) saya pun ada tercalon utk kategori yg sama buat kali kedua ... x tau sapa yg calonkan & rasa cam x patut je coz my blog tersangatlah x layak untuk dicalonkan coz masih baru n x byk isi, tgk blog ni byk entry yg best. Moga menang yer :)

Jemputlah ke blog , review kalau sudi have a nic day ^__^

http://aderakukeysah.blogspot.com/

aisyah humaira' berkata...

www.aisyahhumaira.com

wah ! blogger famous amos ! hehe. gud luck !

Aku Penghibur berkata...

yeke wahhh hebat tu ...thanks yer :)

Aku Penghibur berkata...

blog kamu lagi femes :)

BaNu Syah berkata...

dah vote =) ggod luck

http://mulan-sahbanu.blogspot.com

Aku Penghibur berkata...

thanks for voting dan join :)

Paly berkata...

settle vote bro :)

http://www.paly.my/

Aku Penghibur berkata...

thanks bro :)

Ahmad Zaffan berkata...

dah vote..
http://myfirstblog094.blogspot.com/

siti syahirah berkata...

http://sigembamfiera.blogspot.com/

Aku Penghibur berkata...

thanks vote dan join :)

IeJa Md Sah berkata...

sama gak...saya dh sign up tapi xdpt email pown lagi....

Aku Penghibur berkata...

kena tunggu minit dan refresh .... nnti ada :)

Mah@Mahu berkata...

Untuk blog aku penghibur Mahamahu dah vote di MSMW good luck ok..

http://mahamahu.com
http://mahagosip.blogspot.com

Aku Penghibur berkata...

thanks so much :)

noor itu aku berkata...

dah vote..gud luck :)

noorituaku.blogspot.com :)

Maisarah Azmi berkata...

hari tu pernah jugak sign up.. then xdapat2 emailnya..rupanya kat spam. try check kat spam ada x.

Aku Penghibur berkata...

thanks sis:)

Nurmujahidah Ismail berkata...

assalaamualaikum. dah vote and dah jadi warna biru,, moga muja dah menolong and moga menang. blog muja www dot mujadafewa dot my.

Aku Penghibur berkata...

walaikumusalam, alhmdulilah.. syukran :) mmudah mudahan

Noraqilah Johari berkata...

gudluck :)

http://noraqilahjohari.blogspot.com/2013/01/angkuhnya-dirimu.html

Cik Fie berkata...

www.cikfie.com

ilah fadhilah berkata...

acik dh bpa kli ilah sign up still x ley gk..mmm tapi nk join..:)

Razil Tahir berkata...

ur blog is awesome...
keep it up! XD

Qistina Ibrahim berkata...

good luck! http://qistinaibrahim23.blogspot.com/

Razil Tahir berkata...

http://assignmentcscrazil.blogspot.com

gudluck for the award! kalau menang share sikit hadiah.. hahahaah

Rozita berkata...

terpanggil rasanya...hihi..

http://rozita-ceritaita.blogspot.com

good luck ok!

Syazana Nazri berkata...

syaz dah vote! :)


www.syazberry.com

sHaRiNa eLyaNa berkata...

gud luck ya
http://www.opzzpinky.my/

Fariq Jalil berkata...

bukak lagi ke review ni? kawan baru tukar template dan perlukan feedback.. kalo tak keberatan mintak tlg review ye.. :D btw all the best for that award..

http://blog.theblues.my/

Ina ZaLinA berkata...

salam.. good luck.. sat gi saya vote..

http://inazalina.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails