Pengikut

Rabu, 9 Januari 2013

Panggilan Review Blog Gempak By AkuPenghibur.Com





Assalamualaikum


Hai semua, dah lama sebenarnya acik teringin nak review blog-blog kamu semua terutama kepada mereka yang selalu baca entry di blog acik. Wahhh sekarang dah makin ramai blogger yang hebat dan famous ,alhamdulilah bagusnya.Tanpa panjang lebar dan tak perlu rasanya membebel panjang acik akan review 5 blog utama. Jika sambutan mengalakkan acik akan akan tambahkan lagi jumlah blog yang akan di review.

Syaratnya ??  

Mudahnya hanya perlu vote blog akupenghibur.com di pertandingan Social Media Awards Bermula 2013, kebetulan blog acik tercalon bagi kategori Favorite Lifestyle blog,

caranya pon mudah saje yang perlu mengikuti step by step yang telah acik sediakan ..di Pengundian Social Media Awards Bermula 2013 (click di sini)

dan lepas tu tinggalkan link blog kamu semua di ruangan comment.. senangkan 

tak vote x pe ... tak de paksaan  ,tinggalkan link blog kamu semua di ruangan comment

1 Blog bertuah akan di letakkan feednya di sisi tepi blog acik ,insyaALLAH trafik akan naik ... 

Seikhlasnya anda untuk vote blog acik , kalau kamu tipu pon bukan acik tahu , Tapi ALLAH tahu ..tapi acik percaya pada kamu semua :) semoga ALLAH membalas jasa baik kamu

okey jika ada rezeki lebih acik akan ada something untuk blog bertuah.



Share This!


42 ulasan:

  1. http://ezadizzuddin.blogspot.com

    BalasPadam
  2. dah sign up tapi tak dapat pun emailnye

    BalasPadam
    Balasan
    1. cuba refresh email dan pastikan buka email yg kamu daftar tu

      Padam
    2. sama gak...saya dh sign up tapi xdpt email pown lagi....

      Padam
    3. kena tunggu minit dan refresh .... nnti ada :)

      Padam
    4. hari tu pernah jugak sign up.. then xdapat2 emailnya..rupanya kat spam. try check kat spam ada x.

      Padam
  3. okey done vote...good luck
    http://nurulnamasaya.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih kerana join dan vote ^_^

      Padam
  4. Done voting...
    Inform2lah kalau menang..biiznillah
    ^_____________^

    http://inikisahhidupsabrie.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih kerana join dan vote ^_^

      Padam
  5. Balasan
    1. terima kasih kerana join dan vote ^_^

      Padam
  6. Alhamdulillah, done voting 4 ur blog.
    Akhirnya dapat jugak! hehe.

    http://bulukucinglebat.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih kerana join dan vote ^_^

      Padam
  7. Dah vote :) saya pun ada tercalon utk kategori yg sama buat kali kedua ... x tau sapa yg calonkan & rasa cam x patut je coz my blog tersangatlah x layak untuk dicalonkan coz masih baru n x byk isi, tgk blog ni byk entry yg best. Moga menang yer :)

    Jemputlah ke blog , review kalau sudi have a nic day ^__^

    http://aderakukeysah.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeke wahhh hebat tu ...thanks yer :)

      Padam
  8. www.aisyahhumaira.com

    wah ! blogger famous amos ! hehe. gud luck !

    BalasPadam
  9. dah vote =) ggod luck

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com

    BalasPadam
  10. settle vote bro :)

    http://www.paly.my/

    BalasPadam
  11. dah vote..
    http://myfirstblog094.blogspot.com/

    BalasPadam
  12. http://sigembamfiera.blogspot.com/

    BalasPadam
  13. Untuk blog aku penghibur Mahamahu dah vote di MSMW good luck ok..

    http://mahamahu.com
    http://mahagosip.blogspot.com

    BalasPadam
  14. dah vote..gud luck :)

    noorituaku.blogspot.com :)

    BalasPadam
  15. assalaamualaikum. dah vote and dah jadi warna biru,, moga muja dah menolong and moga menang. blog muja www dot mujadafewa dot my.

    BalasPadam
    Balasan
    1. walaikumusalam, alhmdulilah.. syukran :) mmudah mudahan

      Padam
  16. gudluck :)

    http://noraqilahjohari.blogspot.com/2013/01/angkuhnya-dirimu.html

    BalasPadam
  17. acik dh bpa kli ilah sign up still x ley gk..mmm tapi nk join..:)

    BalasPadam
  18. ur blog is awesome...
    keep it up! XD

    BalasPadam
  19. good luck! http://qistinaibrahim23.blogspot.com/

    BalasPadam
  20. http://assignmentcscrazil.blogspot.com

    gudluck for the award! kalau menang share sikit hadiah.. hahahaah

    BalasPadam
  21. terpanggil rasanya...hihi..

    http://rozita-ceritaita.blogspot.com

    good luck ok!

    BalasPadam
  22. syaz dah vote! :)


    www.syazberry.com

    BalasPadam
  23. gud luck ya
    http://www.opzzpinky.my/

    BalasPadam
  24. bukak lagi ke review ni? kawan baru tukar template dan perlukan feedback.. kalo tak keberatan mintak tlg review ye.. :D btw all the best for that award..

    http://blog.theblues.my/

    BalasPadam
  25. salam.. good luck.. sat gi saya vote..

    http://inazalina.blogspot.com

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails