Pengikut

Selasa, 1 Januari 2013

Review Blog Azrul Azmi By Aku Penghibur




Assalamualaikum

Hai semua, hari nie dah tahun baru 2013 !!! hureyy kebanyakan blogger masing masing membuat pelbagai cara untuk membantu sesama blogger. Dan acik ada join untuk menjadi salah satu blog list bagi sebua blog nie. Wahh tak sangka pula terpilih untuk menjadi blog list  blog beliau dan bila acik check Referring URLs ,blog beliau antara penyumbang pembaca ke blog acik yang tak seberapa nie ...lupa plak blog hebat itu ialah http://aazzrruull.blogspot.com

Kelebihan  Blog nie

  • Pemilihan warna tema blog yang cantik
  • Tak banyak gadget dan tersusun rapi
  • Pemilihan font tulisan yang besar dan sesuai
  • Bahasa yang mudah di fahami (direct bahasa tak de kias kias )
  • Owner yang mesra alam kepada blogger yang lain
  • Header yang simple tapi cantik
  • Blog yang ringan dan tak banyak loading macam blog yang lain


Kekurangan yang acik rasalah yer

  • Tiada letakkan gadget fb or twitter ,so tak tahu nak berhubung dengan beliau macam mana
  • (hehehe tu jer kot yang lain daebak!!)

Kalau suruh di berikan bintang acik berikan 7 bintang ... sebab acik akan datang ke setiap entry azrul azmi walaupon kadang kadang acik tak comment tapi jangan bimbang acik support blog nie !!!

so apa tunggu lagi ??? sudikan hadirkan diri ke blog nie :)


Share This!


4 ulasan:

  1. Ohhh... Okay!!! Terima Kasih banyak2... Terima kasih sebab sudi join bloglist saya... Thank you for all your comment... I'm very2 appreciate it...

    Part yang mesra alam tu agak lucu... Hehehhe... Mesra alam kah???

    Thanks...

    BalasPadam
  2. good review bro.. terbaik :)

    BalasPadam
  3. Kalau nak review blog kena kenal betul2 dgn blogger tu ye acik...?

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails