Pengikut

Selasa, 8 Januari 2013

Seorang Wanita Bernama Adlin Terus Menghina Agama Islam, Dan Kini Menubuhkan Parti Gel*tek Allah




Assalamualaikum

Hari nie acik betul betul terkilan dengan apa yang berlaku, kita lihat umat islam di syria , di afganistan dan tempat tempat lain mereka terseksa .Tapi sekarang nie keadaan makin teruk apabila seorang wanita beragama islam sendiri mengutuk dan menghina agamanya sendiri.Dari pemerhatian acik sendiri, dari comment yang di postkan dia mempunyai pengetahuan tentang agama islam sebab ada katakan dia sekadar menyamar.Tapi acik rasa tidaklah..

Satu lagi masalah yan berlaku adalah apabila semakin ramai yang mengikuti perkembangan si adlin Binti Abd Jalil nie dan siap sharekan setiap entry nya. Tolonglah jangan share apa yang di katakan oleh makluk yang tak bersyukur tu.sebab takut ada yang terpengaruh dengn kata katanya


Dan paling acik terkejut , si adlin ini berani membuat satu page yang kononnye sebagai parti alternatif untuk rakyat malaysia iaitu Parti Geletek ALLAH.. Dan buat laporan polis, media juga telah di beritahu tapi kenapa masih lagi di biarkan si adlin ini berleluasa lagi ?? buat siasiatan secepat mungkin dan buat tangkapan .Jangan sampai si laknatullah nie mampu merosakkan akidah generasi muda kita nie ... Tolong report di facebook dan tolonglah jangan sharekan apa yan di tuliskan oleh si adlin nie.Dan tolonglah anak muda semua memaki,menghina, mengeluarkan perkataan kesat bukan itu cara yang terbaik. Rasullulah tak pernah mengajar kita untuk membuat sedemikian cara ..fikir fikirkan lah 




Share This!


1 ulasan:

  1. makin teruk remaja skrg.makin nak cpai 2020 makin xde akidah..risau btl bile pk,cmne lah ank2 di masa akn dtg..YaAllah slmtkan lah generasi2 ku drp perkara2 mcm ni :-(

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails