Pengikut

Isnin, 11 Mac 2013

Pemenang Segmen Bloglist 24 Jam Oleh Akupenghibur.com



Assalamualaikum

Alhamdulilah Akhir dapat juga acik jayakan segmen yang simple acik buat, dan pemenang telah di tentukan . Mesti tak sabar nak tahukan siapakah pemenangnya ?? Jangan risau cik tak bias sebab pemenang tersebut bukan di pilih oleh acik berseorangan tetapi bersama 5 orang blogger lain juga yang acik undang dan meminta untuk bersama-sama memilih pemenang. Kepada yang tak terpilih jangan berkecil hati dan janganlah lepas nie tak mahu datang ke blog acik .Acik minta maaf kepada yang tak terpilih dan next time cik buat lagi nanti sertailah mane tahu terpilih. Kepada yang blog tak terpilih ,acik akan review 10 blog mereka sebagai tanda penghargaan. So jom  kita tengok pemenangnya dan pemenang ini ada 20 blogger.Dan Kepada yang tersenarai di bawah sudikan kamu letakkan blog acik juga di bloglist kamu juga, tiada paksaan untuk letakkannya :)


Blog Haus OF Khalidsuxx

(Merupakan Pemenang Top Referrals -sila PM di facebook acik untuk tuntut top up ) 


 


Blog Cikgu Hailmi

Blog Love Choc



Blog BabyyaimaComel



Blog Alkhawariaminadiah 




Blog Dinding Comet Bella

Blg Pensel Buruk 




Blog Mawardi Yunus


Blog Nabila Biela


Blog Relaks Minda



                                                      Blog Ain zakaria 


Blog Mieza Jhan K



Blog Seneorita Baharin


 Blog Shuhaida Saad

Blog Timizero

Blog Budak Kampung



Blog Si Polan Melihat Awan



Blog Azrul Azmi


Blog Emas Putih


 Blog Purple Sweety


Share This!


39 ulasan:

KY berkata...

singkat sangat waktunya, KY pun tak sempat tengok segmen..apa2 pun tahniah buat mereka diatas

Iha Zaliza berkata...

tahniah buat semua pemenang.. :)

Sukma Haron berkata...

tahniah pada para pemenang...

CiK Bella berkata...

Menang . Thanx ^^ tapi xsangka doodle header ada yg lbh kurang sama :)

selipar putih berkata...

untnglah yang join tu..AKU XDAPAT nak join..bz sangat

Afie Qaisarah berkata...

waahhhh.. sdeyhnye x mng.. hihi.. btw.. tahniah ye buat pemenang..

AZRUL AZMI berkata...

Hahaha... Dah pasrah dah sebelum bukak tadi.... Tapi tersenarai jugak.... Alhamdulilah... Terima kasih banyak2... Hehehe... Suka2...

Seneorita Baharin berkata...

eh3 kte tersenarai la, :') terharunye..hehe..thank Q acik! ^__________^
btw, dh lme letak acik dlm my meletupzz bloglist.ahaksss

Nurul Aini berkata...

Ehh..saya ada? hehe..Terima kasih. Dah masukkan blog ini dalam bloglist. ^___^

Aku Penghibur berkata...

Nie segmen simple nnti buat lain

Aku Penghibur berkata...

Tahniah :)

Aku Penghibur berkata...

Tahniah jgk

Aku Penghibur berkata...

X pe next cuba lg

Aku Penghibur berkata...

X pe insyaAllah akan si review

Aku Penghibur berkata...

Tahniah tersenarai

Aku Penghibur berkata...

Welcome...tahniah

Aku Penghibur berkata...

Mestilah. . Tahniah jgk

MawardiYunus berkata...

wah... adakah ini benar2 berlaku?.. xkusangka bro :) thanks hihihihi

Hatimi Tahirruddin berkata...

eh blog aku pon tersenarai jugak...mmg terima kasih byk2 bro sebab sudi pilih....:)

Norhailmi Abdul Mutalib berkata...

yeah!.. ada jugak blog cikgu kat situ.. TQ acik! memang supportive dari dulu sampai skang.. dah add gak blog acik dalam bloglist cikgu.. TQ skali lagik.. yeah skali laghik.. ;)

Bin Muhammad berkata...

Assalamualaikum,
Terima kasih Acik kerana memilih Blog Relaks Minda. Blog Acik dah lama berada di Bloglist saya.
Cer cite skit...Apa yg menyebabkan blog saya menjadi pilihan?

p/s: Tahniah juga kepada semua peserta samada berjaya terpilih mahupun tidak.. :D

baby comel berkata...

Alhamdulillah, terima kasih sbb sudi pilih kita.
dah masukkan blog Acik dlm bloglist. InsyaAllah akan ke laman sini selalu nanti =)
Terima kasih ye,

Aku Penghibur berkata...

benar sekali.. bukan satu gurauan hehehe

Aku Penghibur berkata...

welcome..thank jgk sbb dh sertai

Aku Penghibur berkata...

alhamdulilah :) terima kasih cikgu

Aku Penghibur berkata...

walaikumusalam... secara jujur blog Bm jadi Fav antara kami orang

Aku Penghibur berkata...

walaikumusalam... secara jujur blog Bm jadi Fav antara kami orang

Nao Mei berkata...

Assalamualaikum...tak sangka acik pilih cik akak...memang rasa tak layak ler...cik akak kan baru lagi...terharu sangat2 bila cik akak terpilih...bila tengok yang dapat semua yang femes gitu...memang rasa kecillah badan cik akak..huhu...makseh untuk adik hensem ye....nanti cik akak masukkan dalam list cik akak :) salam kenalan

sayidah napisah berkata...

alhamdulillah!! terima kasihhh acik.. btw, saya dah lama letak acik dalam bloglist kakcik.. Saya kan suka menyibuk cmmnt kat blog sini :)

Nao Mei berkata...

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/cik-akak-memang-segmen-bloglist-24-jam.html

entri khas tanda penghargaan terima kasih dari cik akak :)

MawardiYunus berkata...

teruja teruja huhuhuhu.. blog cabuk gua ada disini huhu

shuhaida saad berkata...

alhamdulillah.. terima kasih acik! :) ingat blog ss tak menang. hihi tahniah juga pada yang menang. :) dah masukkan blog acik dalam bloglist ss :)

Aku Penghibur berkata...

wasalam ..alhamdulilah rejeki akak

Emas Putih berkata...

wahhh in list :) tq :)

Budak Kampung berkata...

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/03/siapa-sangka-kan.html

Mieza Jhaa K berkata...

Yeaaa kita menang la sebagai Mieza Jhan K..hahaha

Terima Kasih Acik

Rozita berkata...

ala..sibuk la.. tak sempat nak join.. lainkali buat lagi ye dik..

Mia Liana berkata...

wahhhhh congrats pada pemenang..

dya didinad berkata...

wah masuk dalam list la..hehe tahniah jugak pada pemenag yang ain jugak... =) maaf acik blog nadiah nama dia Alkhawarizminadiah. hehe tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails