Pengikut

Khamis, 25 April 2013

Saya Nak Masuk Dalam Bloglist Fuh.My

segmen bloglist


Assalamualaikum


Alhamdulilah sudah tiba di kota tinggi , tengok ramai betul blogger yang join segmen bloglist fuh.my. Ah apa lagi acik pon tak nak terlepas join dari blog hebat ini, rugi kalau tak jadi bloglistnya. Acik sendiri pernah menjadi bloglist blog ini selama beberapa bulan memang beri kesan ketara untuk kita. Ahh nak join jugak , mudah saje ikut seperti di bawah ini :


Syarat-syarat dia mudah sahaja :-
  • Follow blog fuh.my ni (widget follower ada kat bawah sekali)
  • Masukkan blog fuh dalam bloglist blog korang. Ingat, bloglist ye! bukan sekadar link blog. Dan bloglist hendaklah berada di mainblog anda, bukan di blog lain atau di Page lain!
  • Tekan g+1 dekak sidebar belah kanan ni
  • Buat 1 entri bertajuk "Saya Nak Masuk Dalam Bloglist Fuh.My"
  • Masukkan banner di atas dan linkkan ke entry ini
  • Dah siap semua, tinggalkan link ENTRI anda dalam kotak komen bawah ni
Mudah kan? So apa tunggu lagi? rugi tak join! oh ya. Tarikh tutup adalah pada jam 12:00 tengah hari 30 April 2013.
Kenapa korang mesti ada dalam bloglist fuh.my?
  • Purata Page View harian 50,000 SEHARI (so, komfem korang dapat tempias dari trafik fuh.my sekiranya korang berada dalam bloglist fuh.my)
  • Google Page Rank 3
  • Backlink berkualiti dari fuh.my
  • Dapat memperkenalkan blog korang kepada blogger-blogger lain
  • Top referrer akan mendapat Cash/Topup RM30 (mesti lebih 50 referrer)

Share This!


12 ulasan:

  1. dik...siapa fuh tu..hihi...memang cik akak tak kenal...tak join je...baru follow rupanya...bila tengok pageview dia...serupa mesin rumput je..angka dia mak oii...jalan memang selaju kilat kot..haha

    BalasPadam
  2. wah mmg ramai kwn update entri join segmen ni.good luck tau acik,akk nk terjah ke sana ke sana...

    BalasPadam
  3. Waaa xsempat nak masuk segmen Fuh.com..sedey sedey!

    BalasPadam
  4. Salam Acik...Jgn lupa snap gambar2 di kampung ye!

    Ramai yg joint segmen ni, peluang terbaik utk meningkatkan populariti dan ranking. Semoga berjaya!

    BalasPadam
  5. salam..singgah dr segmen yg sama...http://eryati.blogspot.com/2013/04/saya-nak-masuk-dalam-bloglist-fuhmy.html

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum^^. Budu singgah melawat dr segmen yang sama. jom ke blog budu plak :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/04/saya-nak-masuk-dalam-bloglist-fuhmy.html

    BalasPadam
  7. Selamat bersegmen dan semoga berjaya ye. ^___^

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah !

    terjah sini !

    manfaatkan dunia blogging sebaiknya !

    http://nurmaira95.blogspot.com/2013/04/saya-nak-masuk-dalam-bloglist-fuhmy.html

    BalasPadam
  9. semoga berjaya nanti bro.......

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails