Pengikut

Khamis, 6 Jun 2013

Pengundian Digi Awards Bermula, Lakukan Tanggungjawab Dan Jom Mengundi


Assalamualaikum

Alhamdulilah hari nie acik bagi peluang pada diri sendiri untuk mencuba untuk kali ke 2 setelah percubaan pertama di media social awards. Hari ini, ramai orang yang tanye acik masuk ke digi awards ke ?

Yup acik masuk digi awards, ramai yang tanya bagaimana nak voted di bagi digi awards. caranya mudah saje. 

Langkah pertama login melalui facebook, G+ ataupon Twitter




Kedua, click link yang acik sediakan untuk ke terus ke account tempat acik vote.

Klik sini ==>  Digi Awards
 
Ketiga Tekan voted di bagian tepi tu, kalau sudi sharelah di facebook ataupon twitter.


Seterusnya dah siap !!!! mudahkan ABC . Nak tahu dah voted ke tak , warna kucing tu tukar menjadi kelabu

Sudilah ajak kawan kawan untuk voted.



Share This!


20 ulasan:

Nao Mei berkata...

kenapa cik akak klik tak tukar kelabnu pon dik

Aku Penghibur berkata...

@Nao Mei AHHH cubalah tgk balik

AiSyA LiEzA berkata...

smga bjyaa acikk!! :) tunaikan tggjwb anda sbgai blogger..hehehhehe... :))

Mawardi Yunus berkata...

selamat berjaya bro.. tp ramai dh blogger yg boikot sebab award ni . mcm contoh yg tahun lpas. pemenangnya mcm xpatut. byk benda lagi yg wadi dgr pasal digi award ni.. apapon gud luck ye untuk bro.

hana hadi berkata...

nak cuba tapi siapalah hana

Bin Muhammad berkata...

Salam Acik,
Semoga berjaya...Good luck ye, sat lai saya undi :)

Aku Penghibur berkata...

@Mawardi Yunus acik tahu ... banyak kes yang jadi ..tapi x pelah mencuba naseb saje

Hatimi Tahirruddin berkata...

semoga ada rezeki kali ni bro... :)

Mieza Jhaa K berkata...

Sudah tentu sy akan vote Acikk.. gembira bila rakan berjaya..∩__∩

Nies alhaQ berkata...

Gudlakkk acik! ^^

Aku Penghibur berkata...

betul tu jom tunikan tanggujawab sebagai blogger :)

Aku Penghibur berkata...

amin mudah mudahan :)

Aku Penghibur berkata...

alhamdulilah thanks mieza

Mizz Aiza berkata...

good luck acik.. :D

S.K.A berkata...

gudluck acik, jum pkat mgundi blik..

Fyna Ahmad berkata...

good luck acik ^_^

Nina Maslizza berkata...

all d best Acik

Seneorita Baharin berkata...

will vote for u..Good luck eyh acik! dan kuatkan semangat! go go chaiyokk! heee ^_______^

Fais S.K.A berkata...

DONE..gudluck acik =)

Remy hazza berkata...

insyaAllah.... nak pi mengundi nie......hari2 terakhir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails