Pengundian Digi Awards Bermula, Lakukan Tanggungjawab Dan Jom Mengundi | Best Lifestyle Blog Malaysia

Pengikut

Khamis, 6 Jun 2013

Pengundian Digi Awards Bermula, Lakukan Tanggungjawab Dan Jom Mengundi


Assalamualaikum

Alhamdulilah hari nie acik bagi peluang pada diri sendiri untuk mencuba untuk kali ke 2 setelah percubaan pertama di media social awards. Hari ini, ramai orang yang tanye acik masuk ke digi awards ke ?

Yup acik masuk digi awards, ramai yang tanya bagaimana nak voted di bagi digi awards. caranya mudah saje. 

Langkah pertama login melalui facebook, G+ ataupon Twitter




Kedua, click link yang acik sediakan untuk ke terus ke account tempat acik vote.

Klik sini ==>  Digi Awards
 
Ketiga Tekan voted di bagian tepi tu, kalau sudi sharelah di facebook ataupon twitter.


Seterusnya dah siap !!!! mudahkan ABC . Nak tahu dah voted ke tak , warna kucing tu tukar menjadi kelabu

Sudilah ajak kawan kawan untuk voted.



Share This!


20 ulasan:

naomei berkata...

kenapa cik akak klik tak tukar kelabnu pon dik

Akupenghibur.com berkata...

@Nao Mei AHHH cubalah tgk balik

Lieza Nordin berkata...

smga bjyaa acikk!! :) tunaikan tggjwb anda sbgai blogger..hehehhehe... :))

Mawardi yunus berkata...

selamat berjaya bro.. tp ramai dh blogger yg boikot sebab award ni . mcm contoh yg tahun lpas. pemenangnya mcm xpatut. byk benda lagi yg wadi dgr pasal digi award ni.. apapon gud luck ye untuk bro.

Hana berkata...

nak cuba tapi siapalah hana

BinMuhammad berkata...

Salam Acik,
Semoga berjaya...Good luck ye, sat lai saya undi :)

Akupenghibur.com berkata...

@Mawardi Yunus acik tahu ... banyak kes yang jadi ..tapi x pelah mencuba naseb saje

Unknown berkata...

semoga ada rezeki kali ni bro... :)

Unknown berkata...

Sudah tentu sy akan vote Acikk.. gembira bila rakan berjaya..∩__∩

niesalhaq berkata...

Gudlakkk acik! ^^

Akupenghibur.com berkata...

betul tu jom tunikan tanggujawab sebagai blogger :)

Akupenghibur.com berkata...

amin mudah mudahan :)

Akupenghibur.com berkata...

alhamdulilah thanks mieza

Mizz Aiza berkata...

good luck acik.. :D

Fais-SKA berkata...

gudluck acik, jum pkat mgundi blik..

fyna ahmad berkata...

good luck acik ^_^

Unknown berkata...

all d best Acik

Unknown berkata...

will vote for u..Good luck eyh acik! dan kuatkan semangat! go go chaiyokk! heee ^_______^

Fais-SKA berkata...

DONE..gudluck acik =)

Unknown berkata...

insyaAllah.... nak pi mengundi nie......hari2 terakhir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails