Pengikut

Khamis, 6 Jun 2013

Pengundian Digi Awards Bermula, Lakukan Tanggungjawab Dan Jom Mengundi


Assalamualaikum

Alhamdulilah hari nie acik bagi peluang pada diri sendiri untuk mencuba untuk kali ke 2 setelah percubaan pertama di media social awards. Hari ini, ramai orang yang tanye acik masuk ke digi awards ke ?

Yup acik masuk digi awards, ramai yang tanya bagaimana nak voted di bagi digi awards. caranya mudah saje. 

Langkah pertama login melalui facebook, G+ ataupon Twitter




Kedua, click link yang acik sediakan untuk ke terus ke account tempat acik vote.

Klik sini ==>  Digi Awards
 
Ketiga Tekan voted di bagian tepi tu, kalau sudi sharelah di facebook ataupon twitter.


Seterusnya dah siap !!!! mudahkan ABC . Nak tahu dah voted ke tak , warna kucing tu tukar menjadi kelabu

Sudilah ajak kawan kawan untuk voted.



Share This!


20 ulasan:

  1. kenapa cik akak klik tak tukar kelabnu pon dik

    BalasPadam
  2. @Nao Mei AHHH cubalah tgk balik

    BalasPadam
  3. smga bjyaa acikk!! :) tunaikan tggjwb anda sbgai blogger..hehehhehe... :))

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu jom tunikan tanggujawab sebagai blogger :)

      Padam
  4. selamat berjaya bro.. tp ramai dh blogger yg boikot sebab award ni . mcm contoh yg tahun lpas. pemenangnya mcm xpatut. byk benda lagi yg wadi dgr pasal digi award ni.. apapon gud luck ye untuk bro.

    BalasPadam
  5. nak cuba tapi siapalah hana

    BalasPadam
  6. Salam Acik,
    Semoga berjaya...Good luck ye, sat lai saya undi :)

    BalasPadam
  7. @Mawardi Yunus acik tahu ... banyak kes yang jadi ..tapi x pelah mencuba naseb saje

    BalasPadam
  8. semoga ada rezeki kali ni bro... :)

    BalasPadam
  9. Sudah tentu sy akan vote Acikk.. gembira bila rakan berjaya..∩__∩

    BalasPadam
  10. gudluck acik, jum pkat mgundi blik..

    BalasPadam
  11. will vote for u..Good luck eyh acik! dan kuatkan semangat! go go chaiyokk! heee ^_______^

    BalasPadam
  12. insyaAllah.... nak pi mengundi nie......hari2 terakhir

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails