Pengikut

Ahad, 14 Julai 2013

Alhamdulilah Rezeki Ramadhan Minggu Pertama


Assalamualaikum

Alhamdulilah minggu pertama berpuasa di bulan ramadhan ini rezeki dari Allah melimpah, syukur ya Allah atas kurnian dan rezeki darimu. Bulan puasa, memang best sangat pada acik, dan ribuan terima kasih sangat kepada kamu yang sudi datang ke blog acik yang tak seberapa dan kepada siapa yang comment ,pandangan dan pendapat kamu acik baca dan ribuan terima kasih atas buah fikirannya.

Tanpa kamu semua dan tanpa rakan-rakan blogger siapalah acik nie. InsyaAllah Allah murahkan rezeki kamu semua, hari ini acik nak kongsikan serba sedikit blog acik nie

Alhamdulilah minggu ni pertama pageview acik setiap hari hampir 4000 pageview




Kedua : Mendapat komisen kali ke 7 untuk jobdirumah.com  ,boleh semak di sini => www.jobdirumah.com




Ketiga mendapat RM 50 sebagai top Referral dari blog si nyamuk



Keempat : Mendapat RM 100 kerana review Blog Denaihati.com




Kelima Dapat penandu buku dengan penuh hikmah semperna bulan ramadhan dari sayazaza.blogspot.com



Seterusnya hadiah dari creativevarsity.com berupa vasity jaket, 5 helai tudung dari butik ustazah, dari blogger abang mus sepasang baju melayu dan hard disk dari sony

Alhamdulilah, terima kasih kepada kamu yang sudi berikan hadiah kepada acik, semoga Allah merahmati dan mengasihi kamu sekalian. Tak niat untuk menunjuk tapi sebagai penghargaan kepada kamu semua yang tak pernah acik jangkakan. Orang berbudi kita berbahasa 

Share This!


34 ulasan:

  1. Wah, bertuahnya acik. Tahniah! Rezeki di bulan puasa.

    BalasPadam
  2. Banyaknya hadiah dik...hihihi

    BalasPadam
  3. tahniah..rezki dibulan ramadhan....:D

    BalasPadam
  4. tahniah acik..rezeki di bulan mulia :)

    BalasPadam
  5. banyak tu..Tahniah! semoga rezeki terus bertambah..

    BalasPadam
  6. Tahniah bro. Boleh tak kongsikan tips camna nak dpt pageview gempak macam tuh?

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah =) bnyk 2..thniah Acik..rezeki bulan ramadhan..

    BalasPadam
  8. alhamdulillah, rezeki acik =)

    BalasPadam
  9. alhamdulillah.. tahniah acik.. semoga terus dimurahkan rezeki.. :D

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah rezeki bulan Ramadhan byk betul tu..Tahniah..:)

    BalasPadam
  11. tahniah acik, mmg rezeki nampaknya tu..

    BalasPadam
  12. Tahniah Acik...wah! minggu pertama puasa dah macam2 rezki Acik dapat...belum lagi minggu2 seterusnya...

    Alhamdulillah..selamat berpuasa...

    BalasPadam
  13. Waauu lumayan tu Acikk.. dashat..TAHNIAH ACIKK..turut rasa berbangga..

    BalasPadam
  14. bila Allah nak memberi ... maka dapatlah . Alhamdulillah ...

    BalasPadam
  15. wah.. traffik tu sangat kencang bro..hehe. tahniah :)

    BalasPadam
  16. wah banyaknyaaaa...jeles btl.hehehe...

    BalasPadam
  17. alhamdulillah. rezeki bulan puasa kan acik.

    BalasPadam
  18. Setiap bulan macam ni bestkan..

    BalasPadam
  19. Congrats murah rezeki..keep it up.. ;p

    BalasPadam
  20. Assalamualaikum acik, taniah2. rezeki kamu tu. bestnyaaa. murah rezeki :)

    BalasPadam
  21. alhamdulillah.... murah rezeki achik.......tahniah

    BalasPadam
  22. Bersyukurlah dgn rezeki kurnian dariNya. Itulah hikmah dan nikmatnya Ramadhan...
    Tahniah Acik :)

    BalasPadam
  23. wah alhamdulillah mmg banyak tu....kena belanja kawan2 ni bro...hehehe

    BalasPadam
  24. eh, haritu bkn ckap ade nk blanje ke ? HAHA.

    BalasPadam
  25. Murah rezeki Acik. Tahniah ye :D

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails