Pengikut

Ahad, 14 Julai 2013

Alhamdulilah Rezeki Ramadhan Minggu Pertama


Assalamualaikum

Alhamdulilah minggu pertama berpuasa di bulan ramadhan ini rezeki dari Allah melimpah, syukur ya Allah atas kurnian dan rezeki darimu. Bulan puasa, memang best sangat pada acik, dan ribuan terima kasih sangat kepada kamu yang sudi datang ke blog acik yang tak seberapa dan kepada siapa yang comment ,pandangan dan pendapat kamu acik baca dan ribuan terima kasih atas buah fikirannya.

Tanpa kamu semua dan tanpa rakan-rakan blogger siapalah acik nie. InsyaAllah Allah murahkan rezeki kamu semua, hari ini acik nak kongsikan serba sedikit blog acik nie

Alhamdulilah minggu ni pertama pageview acik setiap hari hampir 4000 pageview




Kedua : Mendapat komisen kali ke 7 untuk jobdirumah.com  ,boleh semak di sini => www.jobdirumah.com




Ketiga mendapat RM 50 sebagai top Referral dari blog si nyamuk



Keempat : Mendapat RM 100 kerana review Blog Denaihati.com




Kelima Dapat penandu buku dengan penuh hikmah semperna bulan ramadhan dari sayazaza.blogspot.com



Seterusnya hadiah dari creativevarsity.com berupa vasity jaket, 5 helai tudung dari butik ustazah, dari blogger abang mus sepasang baju melayu dan hard disk dari sony

Alhamdulilah, terima kasih kepada kamu yang sudi berikan hadiah kepada acik, semoga Allah merahmati dan mengasihi kamu sekalian. Tak niat untuk menunjuk tapi sebagai penghargaan kepada kamu semua yang tak pernah acik jangkakan. Orang berbudi kita berbahasa 

Share This!


34 ulasan:

Tetamu Istimewa berkata...

Wah, bertuahnya acik. Tahniah! Rezeki di bulan puasa.

Nao Mei berkata...

Banyaknya hadiah dik...hihihi

Fizi Zaidi berkata...

tahniah..rezki dibulan ramadhan....:D

tarmizi berkata...

Tahniah

AiSyA LiEzA berkata...

rezeki =) alhamdulillah

Norhasniza Khalid berkata...

wah acik, tahniah..

cik yaya berkata...

tahniah acik..rezeki di bulan mulia :)

Bahrain Ramlan berkata...

banyak tu..Tahniah! semoga rezeki terus bertambah..

sizziey darliana berkata...

tahniah ....

Kathy Rbain berkata...

bestnyer acik..tahniah tau?

amirnawawi berkata...

Tahniah bro. Boleh tak kongsikan tips camna nak dpt pageview gempak macam tuh?

S.K.A berkata...

Alhamdulillah =) bnyk 2..thniah Acik..rezeki bulan ramadhan..

Zaza berkata...

alhamdulillah, rezeki acik =)

Emi Amira berkata...

banyaknya hadiah...tahniah

Mizz Aiza berkata...

alhamdulillah.. tahniah acik.. semoga terus dimurahkan rezeki.. :D

Fahmi mohd razari berkata...

Rezeki ... Alhamdulillah

Asyik Izas berkata...

Alhamdulillah rezeki bulan Ramadhan byk betul tu..Tahniah..:)

baby comel berkata...

tahniah acik, mmg rezeki nampaknya tu..

BUNDA a.k.a KN berkata...

Tahniah Acik...wah! minggu pertama puasa dah macam2 rezki Acik dapat...belum lagi minggu2 seterusnya...

Alhamdulillah..selamat berpuasa...

Mieza Jhaa K berkata...

Waauu lumayan tu Acikk.. dashat..TAHNIAH ACIKK..turut rasa berbangga..

harumankasehvee berkata...

bila Allah nak memberi ... maka dapatlah . Alhamdulillah ...

boni kacak berkata...

wah.. traffik tu sangat kencang bro..hehe. tahniah :)

Cik Cammy Lia berkata...

wah banyaknyaaaa...jeles btl.hehehe...

ma ❥ berkata...

murah rezekinya... :)

Fyna Ahmad berkata...

alhamdulillah. rezeki bulan puasa kan acik.

waiman takwa berkata...

Setiap bulan macam ni bestkan..

Jie Susanos berkata...

taniah acik..

♥ Mrs. Secretary ♥ berkata...

Congrats murah rezeki..keep it up.. ;p

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum acik, taniah2. rezeki kamu tu. bestnyaaa. murah rezeki :)

Remy hazza berkata...

alhamdulillah.... murah rezeki achik.......tahniah

Bin Muhammad berkata...

Bersyukurlah dgn rezeki kurnian dariNya. Itulah hikmah dan nikmatnya Ramadhan...
Tahniah Acik :)

Hatimi Tahirruddin berkata...

wah alhamdulillah mmg banyak tu....kena belanja kawan2 ni bro...hehehe

Fya Pelangi berkata...

eh, haritu bkn ckap ade nk blanje ke ? HAHA.

Aida Ismail berkata...

Murah rezeki Acik. Tahniah ye :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails