Pengikut

Rabu, 10 Julai 2013

CONTEST RAMADHAN & RAYA BY CIK AKAK

Bissmillahirahmanirahim .

Sempena bulan ramadhan nie cik akak nak merasmikan satu lagi contest..
Contest nie berlangsung 2 minggu sahaja....
Bermula 10 Julai 2013 dan tamat 23 Julai 2013
Contest ini juga ditaja sepenuhnya oleh cik akak dan rakan sponser yang oshem...

<Senarai Hadiah>


Syarat-syarat penyertaan

  • Mempunyai Belog adalah Wajib
  • Terbuka kepada semua " Belog Malaysia" sahaja
  • Follow Belog cik akak dan para sponser (wajib)
        Hakim , Farah , Kathy , Kak Hasnah , Wani & Nur Aqilah

  • Add Google + Followers Cik akak dan para sponser (wajib bagi mereka yang ada add google + Followers sahaja)
  • Klik SINI , SINI , SINI , SINI , SINI & SINI (tunggu sampai habis loading)
  • Likes Fanpage dibawah (Wajib)







banner kredit KathyRbain

  • Copy banner comel cik akak tu dan tempek kat entri kalian
  • Letak Tajuk " CONTEST RAMADHAN & RAYA BY CIK AKAK " Kalau tajuk lain cik akak memang tak layan..
  • Semua peserta wajib memasukkan link blog cik akak ke dalam bloglist masing-masing agar sentiasa alert dengan pengumuman pemenang atau lain2 pengumuman dari cik akak atau sponsor sepanjang contest berlangsung. jika selepas berakhirnya contest kalian nak remove blog cik akak dari bloglist korang pun tidak mengapa. hihihi..
  • Akhir sekali tinggalkan link contest dalam kotak komen cik akak....perlu diingatkan tempat lain selain kotak komen memang cik akak tak layan 100 peratus.
  • Wajib tag 2 orang rakan anda. Pastikan mereka tahu. 
  •  
  • Segmen bermula 10.07.2013 dan Tamat 23.07.2013

    Jam 12.00 malam (tamat)

    acik tag +Mieza Jhaa K dan +Remy hazza 

Share This!


21 ulasan:

Adhie Sunan Saifuddin berkata...

salam singgah... menjenguk... Good Luck untuk segmen GA...

Norhasniza Khalid berkata...

gud luck acik, mama belum sempat join, bz masak memasak.. hihi

Bin Muhammad berkata...

Adik kesayangan cik akak nie :) Semoga berjaya!
Selamat menjalani ibadah puasa...

Nory Zoulkefle berkata...

WAHHH nak join jugak lah..

Mizz Aiza berkata...

good luck acik.. :D

Fizi Zaidi berkata...

salam ramadhan...good luck bro..:D

Eira Aikawa berkata...

Eira singgah dari contest yg sama..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

Hafiza AizZawa berkata...

dr segmen sm.. fiza follow sini..
http://ourmemoria.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

Nao Mei berkata...

Semoga berjaya dik :)

Mieza Jhaa K berkata...

Good luck ye Acikk

Mieza Jhaa K berkata...

Ehh di tag..ngeh ngeh ngeh....malam ni..tunggguuuu...busy sket petang ni..

Tetamu Istimewa berkata...

Semoga berjaya.

Nao Mei berkata...

Makseh support cik akak...

senarai peserta mohon semak disini

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/senarai-blogger-hebat-contest-ramadhan.html

salam ramadhan

waiman takwa berkata...

Salam.. Semoga berjaya dalam contest ni.. Caiyuk 2x :)

sizziey darliana berkata...

I'm here... good luck.. jom http://darlieyana.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

Hatimi Tahirruddin berkata...

selamat bersegmen bro... :)

Remy hazza berkata...

all the best achik...semoga berjaya nanti....

Nao Mei berkata...

pembaharuan hadiah semak disini

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/perubahan-hadiah-untuk-contest-ramadhan.html

harap maaf....kesilapan TYPO

AiSyA LiEzA berkata...

smga bjya dpt duir raya acik =)

Siti Rohaida Yusof berkata...

singgah dari segmen cik akak

http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

good luck ye

Aida Ismail berkata...

Good luck acik :D Saya pun join! Hehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails