Pengikut

Jumaat, 2 Ogos 2013

Klik-Klik Syawal By Cik Akak Comel


Assalamualaikum

Alhamdulilah pagi ini ada ruangan waktu untuk menaip di blog. Rasa dan cukup lama tak join segmen tetapi kali ini tertarik dengan mini give way di buat oleh cik akak. Hadiahnye novel ?? 

Wahh gempak bukan satu tapi dua, acik ini suka baca novel terutama hasil penulisan Ramlee awang murshid .Nak kata hampir semua penulisan beliau acik baca dan ikuti novelnya. Dan tentunya keluaran alaf 21 menjadi pilihan. Konsep novel yang acik sukakan adalah novel sains fiksyen dan thiller. Gempak dan best.

Ahh berbalik kepada segmen kak cik sangat mudah dan senang sekali. Rugi jika kalau kamu semua tak join.Dan kebetulan ternampak nombor cantik di follower kak cik. Hebat Makin meriah blog kak cik ini. 


Syaratnye : 

  1. Follow blog cik akak - wajib
  2. Letakkan banner comel cik akak tu dalam kotak entri korang...Gubahan entri yang indah dan menarik membuatkan anda berpeluang menjadi pemenang. Tak nak buat pun tak pe..cik akak tak kisah...hihi
  3. Wajib klik  SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI & SINI. Pastikan loading hingga habis...Peringatan..sebelum anda klik iklan cik akak tu...tolong clearkan bahagian historynya dulu.
  4. Letak tajuk "KLIK-KLIK SYAWAL BY CIK AKAK COMEL" - wajib
  5. Tinggalkan link penyertaan di kotak komen.
  6. Hanya terbuka kepada blogger MALAYSIA sahaja.

Ada pantun untuk  kak cik

Membawa bunga ketika mendaki
Di kejar anjing lari lintang pukang
Saje nak mencuba rezeki
Semoga terpilih sebagai pemenang


Share This!


21 ulasan:

  1. Asyik byk novel english?nak?..hehe

    BalasPadam
  2. Good luck Acik! ^^ Kita sama la. Suka novel RAM juga :)

    BalasPadam
  3. walah berpantun pulak acik, moga berjaya..selamat mengklik2..

    BalasPadam
  4. siap ada pantung tu...good luck bro..:D

    BalasPadam
  5. Selamat bersegmen dan semoga berjaya.

    BalasPadam
  6. lihat adakah anda bakal menjadi kekasih cik akak...
    semak di sini....

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/08/senarai-blogger-meletop-bakal-menjadi.html

    nantikan keputusan malam esok....

    sila semak anda tersenarai menjadi bakal kekasih cik akak...

    BalasPadam
  7. Blogwalking...blogwalking.....Selamat Hari Raya...

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/08/klik-klik-syawal-by-cik-akak-comel.html

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails