Pengikut

Rabu, 7 Ogos 2013

Selamat Hari Raya Aidilfiri Maaf Zahir Dan Batin 2013



Assalamualaikum

Alhamdulilah dapat lagi kita bersama di bumi pinjaman Allah, jom selawat ke atas junjungan besar s.a.w. Minta maaf sangat acik sangat sibuk untuk hari raya ini. 1 Hari lagi untuk kita sambut hari yang kita tunggu-tunggu selama sebulan kita berpuasa dan tiba hari kemenangan iaitu Hari Raya.

Ribuan terima kasih acik ucapkan kepada kamu rakan-rakan blogger yang hantar kad raya untuk acik. Alhamdulilah ahun ini dapat 15 kad hari raya dari rakan-rakan.

Ribuan terima kasih kepada rakan blogger yang memberi kad raya. Mereka adalah
1. Cikgu Leeza - http://www.santaileeza.com/
4. Hazwan Hairy - http://www.hazwanhairy.com/

dan selebihnya kenalan yang acik bari kad raya tersebut.

Acik nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin, Maaf jika ada terkasar bahasa, maaf juga jika penulisan acik ada buat kamu terasa, maaf jika tak sempat nak blogwalking, tak sempat nak comment dan sebagaiya. Maaf jika kepada rakan-rakan jika terlebih kata, termengata, termasam muka, tak tegur jika berjumpa secara sengaja dan tidak sengaja. 

Acik maafkan semuanya kesalahan kamu yang ada buat silaplah, kita manusia biasa yang banyak melakukan kesilapan tapi jangan lupa untuk baiki diri. Nanti kita bertemu lagi, lepas raya ye, acik kembali update blog

Akhir kata dari acik, ahhh sudikan diri untuk datang ke rumah acik di kota tinggi,johor. Kalau ada apa-apa boleh terus berhubung acik di facebook ye. Wasalam .

Share This!


30 ulasan:

  1. Selamat Hari Raya, Acik. Have a great one k!! :) Jauh sgt Vee nak visit rumah Acik kat Johor tuuu. Hihihi..

    BalasPadam
  2. selamat hari raye acik!!semoge raye tahun nie rayer yang penuh bermakna.. :)..senyum sokmo!!

    BalasPadam
  3. selamat hari raya aidilfitri..maaf zahir dan batin dr Asyik..:)

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum,

    Selamat Hari raya, maaf zahir dan batin ye :)

    BalasPadam
  5. hehe bestla dpt kad raya. saya tahun ni tak berkesempatan nak buat macam tahun sebelumnya huhu.. best pos2 kad raya ni ada nilainya tersendiri

    BalasPadam
  6. dapat jugak kad raya... aku ni kad topup jek dapat ekekek

    BalasPadam
  7. Selamat Hari Raya Acik...
    Bestnya dapat juga kad raya ..... :-)

    BalasPadam
  8. Slmt menyambut Hari Raya Aidil Fitri Acik, Maaf Zahir & Batin. :)

    BalasPadam
  9. Selamat hari raya aidilfitri acik :)

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum, Selamat menyambut Hari Raya. Semoga bergembira di samping keluarga tercinta. Maaf zahir dan batin. =)

    BalasPadam
  11. Selamat Hari Raya Acik dari mama.
    Maaf dipinta semoga lebaran ini membawa bahagia buat acik satu keluarga...

    BalasPadam
  12. Acikk..SELAMAT HARI RAYA.. sy pun nak minta maaf jika ada menyakitkan hati Acikk sepanajng kita berkenalan..

    BalasPadam
  13. Selamat Hari Raya Acik. Maaf zahir dan batin. Terima kasih menyokong blog saya.

    BalasPadam
  14. Salam blogger hebat! Jom join http://www.aimisyahirah.com/2013/08/contest-saya-nak-duit-raya-cik-misya-v2.html Salam Aidilfitri.:)

    BalasPadam
  15. selamat hari raya..maaf zahir dan batin.. :)

    BalasPadam
  16. salam ramadhan & selamat hari raya , maaf zahir & batin :)

    BalasPadam
  17. selamat hari raya Acik...maaf Zahir batin... :)

    BalasPadam
  18. Selamat hr raya n maaf zahir dan batin jg...

    BalasPadam
  19. Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin.

    BalasPadam
  20. Selamat menyambut lebaran , mohon maaf zahir dan batin ...

    BalasPadam
  21. selamat manyambit hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin bro..kiranya fizi ada terkasar bahasa sepanjan perkenalan dalam dunia blogger..:)

    BalasPadam
  22. Dalam kerendahan hati ada ketinggian budi, Dalam kemiskinan harta ada kekayaan jiwa, Dalam kelembutan lidah ada keterlanjuran kata, Dalam gurau dan senda ada khalif dan dosa. MOHON AMPUN DAN MAAF DI ATAS SEGALANYA. Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf, zahir dan batin. Daripada Kamil Salleh@sensasi2020.
    http://www.sensasi2020.com/2013/08/salam-aidilfitri-2013.html#.UgJyDayDpjh

    BalasPadam
  23. Selamat Hari Raya Aidilfitri :D
    http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/selamat-hari-raya.html

    BalasPadam
  24. Selamat Hari Raya Aidilfitri .. Mintak maaf banyak banyak kalau ade buat salah ye :D

    BalasPadam
  25. selamat hari raya ya... acik..

    BalasPadam
  26. selamat hari raya aidilfitri acik.. akak mohon kemaafan seandainya terkasar bahasa atau tersalah komen..

    BalasPadam
  27. selamat hari raya bro...maaf jika ada salah dan silap ye...

    BalasPadam
  28. selamat hari raya.. maaf zahir batin..

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails