Pengikut

Rabu, 7 Ogos 2013

Selamat Hari Raya Aidilfiri Maaf Zahir Dan Batin 2013



Assalamualaikum

Alhamdulilah dapat lagi kita bersama di bumi pinjaman Allah, jom selawat ke atas junjungan besar s.a.w. Minta maaf sangat acik sangat sibuk untuk hari raya ini. 1 Hari lagi untuk kita sambut hari yang kita tunggu-tunggu selama sebulan kita berpuasa dan tiba hari kemenangan iaitu Hari Raya.

Ribuan terima kasih acik ucapkan kepada kamu rakan-rakan blogger yang hantar kad raya untuk acik. Alhamdulilah ahun ini dapat 15 kad hari raya dari rakan-rakan.

Ribuan terima kasih kepada rakan blogger yang memberi kad raya. Mereka adalah
1. Cikgu Leeza - http://www.santaileeza.com/
4. Hazwan Hairy - http://www.hazwanhairy.com/

dan selebihnya kenalan yang acik bari kad raya tersebut.

Acik nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin, Maaf jika ada terkasar bahasa, maaf juga jika penulisan acik ada buat kamu terasa, maaf jika tak sempat nak blogwalking, tak sempat nak comment dan sebagaiya. Maaf jika kepada rakan-rakan jika terlebih kata, termengata, termasam muka, tak tegur jika berjumpa secara sengaja dan tidak sengaja. 

Acik maafkan semuanya kesalahan kamu yang ada buat silaplah, kita manusia biasa yang banyak melakukan kesilapan tapi jangan lupa untuk baiki diri. Nanti kita bertemu lagi, lepas raya ye, acik kembali update blog

Akhir kata dari acik, ahhh sudikan diri untuk datang ke rumah acik di kota tinggi,johor. Kalau ada apa-apa boleh terus berhubung acik di facebook ye. Wasalam .

Share This!


30 ulasan:

Vee Lea berkata...

Selamat Hari Raya, Acik. Have a great one k!! :) Jauh sgt Vee nak visit rumah Acik kat Johor tuuu. Hihihi..

coklat colour berkata...

selamat hari raye acik!!semoge raye tahun nie rayer yang penuh bermakna.. :)..senyum sokmo!!

Asyik Izas berkata...

selamat hari raya aidilfitri..maaf zahir dan batin dr Asyik..:)

♥ Nana BamBam ♥ berkata...

Assalamualaikum,

Selamat Hari raya, maaf zahir dan batin ye :)

Mr.PinGu berkata...

hehe bestla dpt kad raya. saya tahun ni tak berkesempatan nak buat macam tahun sebelumnya huhu.. best pos2 kad raya ni ada nilainya tersendiri

potia casadelarossa berkata...

dapat jugak kad raya... aku ni kad topup jek dapat ekekek

Norhazlina Mohd. Zaki berkata...

Selamat Hari Raya Acik...
Bestnya dapat juga kad raya ..... :-)

Khir Khalid berkata...

Slmt menyambut Hari Raya Aidil Fitri Acik, Maaf Zahir & Batin. :)

huny madu berkata...

Selamat hari raya aidilfitri acik :)

Bin Muhammad berkata...

Assalamualaikum, Selamat menyambut Hari Raya. Semoga bergembira di samping keluarga tercinta. Maaf zahir dan batin. =)

Norhasniza Khalid berkata...

Selamat Hari Raya Acik dari mama.
Maaf dipinta semoga lebaran ini membawa bahagia buat acik satu keluarga...

Mieza Jhaa K berkata...

Acikk..SELAMAT HARI RAYA.. sy pun nak minta maaf jika ada menyakitkan hati Acikk sepanajng kita berkenalan..

Tetamu Istimewa berkata...

Selamat Hari Raya Acik. Maaf zahir dan batin. Terima kasih menyokong blog saya.

Cik Misya (Aimi Syahirah) berkata...

Salam blogger hebat! Jom join http://www.aimisyahirah.com/2013/08/contest-saya-nak-duit-raya-cik-misya-v2.html Salam Aidilfitri.:)

Zul karnain berkata...

selamat hari raya..maaf zahir dan batin.. :)

Cik Itah@Rama Rama Pendek berkata...

salam ramadhan & selamat hari raya , maaf zahir & batin :)

Adhie Sunan Saifuddin berkata...

selamat hari raya Acik...maaf Zahir batin... :)

Aniq Bukhary berkata...

Selamat hr raya n maaf zahir dan batin jg...

Bahrain Ramlan berkata...

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin.

veesandy berkata...

Selamat menyambut lebaran , mohon maaf zahir dan batin ...

Fizi Zaidi berkata...

selamat manyambit hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin bro..kiranya fizi ada terkasar bahasa sepanjan perkenalan dalam dunia blogger..:)

kamil salleh berkata...

Dalam kerendahan hati ada ketinggian budi, Dalam kemiskinan harta ada kekayaan jiwa, Dalam kelembutan lidah ada keterlanjuran kata, Dalam gurau dan senda ada khalif dan dosa. MOHON AMPUN DAN MAAF DI ATAS SEGALANYA. Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf, zahir dan batin. Daripada Kamil Salleh@sensasi2020.
http://www.sensasi2020.com/2013/08/salam-aidilfitri-2013.html#.UgJyDayDpjh

Nadya Dyana berkata...

Selamat Hari Raya Aidilfitri :D
http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/selamat-hari-raya.html

Nur Irdina berkata...

Selamat Hari Raya Aidilfitri .. Mintak maaf banyak banyak kalau ade buat salah ye :D

tarmizi berkata...

Selamat hari raya acik

Mia Liana berkata...

selamat hari raya ya... acik..

Kathy Rbain berkata...

selamat hari raya acik...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

selamat hari raya aidilfitri acik.. akak mohon kemaafan seandainya terkasar bahasa atau tersalah komen..

Hatimi Tahirruddin berkata...

selamat hari raya bro...maaf jika ada salah dan silap ye...

Cik Kay Jue berkata...

selamat hari raya.. maaf zahir batin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails