Pengikut

Rabu, 21 Ogos 2013

September Giveaway by www.cikyaya.my


klik banner untuk join


Assalamualaikum

Dah lama acik tak join segmen yang di anjurkan oleh rakan-rakan blogger, jadi hari ini acik pulun habis join mana yang termampu . Hari ini acik nak join segmen yang di anjurkan cik yaya. Syaratnye sangat dan hadiahnya boleh tahan .

Syarat-syaratnya :-

  1. Follow blog Yaya dan jangan lupa like page Yaya yang ada kat sidebar tu ye sayang ^_^.
  2. Then klik [ 1 ], [ 2 ], [ 3 ]  (jujur ye sampai habis loading).
  3. Copy paste kod dibawah dan buat tajuk "September Giveaway by www.cikyaya.my"
  4. Tinggalkan link dibahagian komen entri ni sahaja ok ^_^

SENARAI HADIAH : 

tempat Pertama, kedua dan ketiga = button bagde dan sebuah novel
10 peserta bertuah = button badge dan buku ilmu agama
5 peserta bertuah = topap RM5 (digi, celcom, maxis)
hadiah akan bertambah jika penyertaan memberangsangkan.

#button badge (limited edition dari www.cikyaya.my)

Share This!


24 ulasan:

Tetamu Istimewa berkata...

Semoga berjaya.

cik yaya berkata...

thanks acik sudi join ^_^

Kathy Rbain berkata...

all the best acik...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

all the best acik.. menarik segmen ni.. :D

Fizi Zaidi berkata...

good luck bro..:)

krole berkata...

wah gud luck acik...ada rezeki nak join jgk huhu~

S.K.A berkata...

good luck achik =)

Zamani Abe berkata...

Assalamualaikum buat blogger semua. Terima kasih untuk sokongan yang telah anda berikan dengan meninggalkan komen di entri Zam sebelum ini. Seperti yang dijanjikan, salah seorang blogger bertuah akan mendapat hadiah misteri dari Zam ;D
Jemput ke ENTRI TERKINI! Senarai Lengkap 110 BLOGGER Yang Berpeluang Mendapat SATU HADIAH MISTERI Dari Zam! untuk menyemak penyertaan anda.
Pemilihan BLOGGER yang BERTUAH akan dibuat dengan menggunakan RANDOM.ORG, dan akan dimaklumkan dari semasa ke semasa. Untuk memudahkan anda mengetahui keputusan terkini, anda boleh memasukkan blog Zam ke dalam bloglist di blog anda :)
Akhir kata, thanks again, bloggers!

Hatimi Tahirruddin berkata...

selamat bersegmen bro...

boni kacak berkata...

good luck bro... hehehe

ANNA MARIANA berkata...

good luck :)

syuk shusuke berkata...

selamat bersegmen bro :D

Maria Firdz berkata...

selamat bersegmen.. dan moga berjaya..

daddydee jedi berkata...

good luck

Norhasniza Khalid berkata...

selamat bersegmen acik, mama join juga...

Sukma Haron berkata...

good luck dan selamat bersegmen.....

harumankasehvee berkata...

Semoga berjaya ...

SecretOfShaila berkata...

good luck..^^

Cik Itah@Rama Rama Pendek berkata...

rajinnya dia join :) gud luck ya :)

Khairul Zamri berkata...

Good luck achik

Mieza Jhaa K berkata...

Semoga berjaya Acikk..

AyueJean AJ berkata...

Gudluck Acik... =D

Kasih Lestari berkata...

Gud Luck....Dtg dari segmen sama...

Jemput Join

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/09/september-giveaway-by-kasihlestariabadi.html

Wirda Amir berkata...

Akak suka teliti hadiah GA dr mana2 blog....memang seronok kalau dpt hadiah wpun cuma sebatang pen...yg penting kita support kwn2 tp akak x pandai nk buat entry GA...akak ingat nak sponsor hadiah je utk mana2 blog yg bersifat ilmiah mcm blog acik ni....ilmu yg baik tu,elok kita sebarkan dn memberi manfaat pd ramai org,cumanya acik kena berhati2...kalau entry dh elok bermanfaat...gambar yg acik guna jgnlah menjolok mata atau mendedah aurat...lain pula jadinya ibadah kita nnti...ingatan utk akak juga ni......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails