Tempat Menarik Untuk Di kunjungi Di Johor | Best Lifestyle Blog Malaysia

Pengikut

Rabu, 27 November 2013

Tempat Menarik Untuk Di kunjungi Di Johor


Alhamdulilah siap juga untuk tugasan segmen melawat johor




Share This!


28 ulasan:

Nurul Hidayah berkata...

Br ni dengar Teluk buih beach.. bole la riki2 ke sana Thanks Acik :)

Liza Licha berkata...

so far tk pernah pergi lagi la.. huhu.. tak sampai johor lagi.

Lyeen De Syifa berkata...

nak pergi Legoland..:)

Kisah Si Dairy berkata...

banyak lagi tempat tempat menarik di Johor...welcome to Johor bahru :)

Asha Lya berkata...

kita tak sampai lgi kat can..insayallah jika da kesempatan akan kecna juga :)

Maria Firdz berkata...

Mmg byk tempat menarik.. Tpi x semua smpt nk jelajah..

Khir Khalid berkata...

Rindu dgn Johor.. :)

Afiqah Adzan berkata...

Lama tak balik johor

Mademoiselle Irdina berkata...

Ok gak buat segmen Johor ni..nanti mmg nk p Johor pun....Thank you for suggestion...

syuk shusuke berkata...

whoa, kawasan JOHOR ku >.<

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

Johor....best...

Ummu Amar berkata...

Johor..tanah asia paling selatan..:)
kalau hala ke Mersing, apa yang menarik acik?

Tanpa Nama berkata...

Salam acik...

Akak selalu ke johor..sekarang ni kalau sebut johor je,mesti legoland..hehe...mahal nak masuk ke situ,yg jual kat dlm tu pun segala2nya mahal.....

Norhazlina Mohd. Zaki berkata...

Sehari tak abess nak melawat semua tempat yg best kat Johor kann...

x0x0 ^___^

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

dah lama akak tak ke johor.. dulu akak pernah praktikal di gelang patah.. banyak destinasi menarik untuk dikunjungi, best kalau dapat pergi ke sana bersama family..

Raudzah Z berkata...

Banyaknya tempat menarik...dah lama tak gi Johor...

Tanpa Nama berkata...

terbaiklah ... terkejut tgk itu bendera ... anak bulan jatuh sudah ...

Vee Lea berkata...

Nice nice nice! Byk destinasi dipilih dah. Hehehhe :D Cuti2 msia :D

aisya berkata...

Byk tmpat2 menarik. Bila nk sampai ni. Hehe.

reenapple berkata...

Aku kalau pergi Johor, aku just nak jumpa kawan je. Haha. But. it's interesting places

Abak@Pedamba Cinta Penuh Mahabbah berkata...

InsyaAllah ada rezeki boleh kesana..

Tanpa Nama berkata...

jom jalan2...

ima salsuzaima berkata...

teringin nak pergi nanti kalau ada rezeki.

Tanpa Nama berkata...

Dulu2 mmg rajin ke johor ni... done nuffnang yer

Azlan Strider berkata...

insyallah nak dekat2 krismas nanti aku ke johor utk bercuti..mungkin boleh singgah satu-dua tempat yang nyatakan..hehehe

Regards,
-Strider-

Cik Yaya berkata...

lama juga xdtg johor..dulu selalu jgk p..tp sbb hantar kakak je..dia stdy sana dulu.
huhu..tp xleh lupa dulu pernh g pulau sipadan..mmg jao giler la..lam 6-7jam jgk la nk smpi..tp mmg syiok hbis..pulau semata2.. ^,^

Tetamu Istimewa berkata...

Tahniah! Belum pernah menjajah kebanyakan tempat di Johor lagi.

Haslinda Hassan Ali berkata...

kena pergi johor nie...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails