Pengikut

Rabu, 27 November 2013

Tempat Menarik Untuk Di kunjungi Di Johor


Alhamdulilah siap juga untuk tugasan segmen melawat johor




Share This!


28 ulasan:

  1. Br ni dengar Teluk buih beach.. bole la riki2 ke sana Thanks Acik :)

    BalasPadam
  2. so far tk pernah pergi lagi la.. huhu.. tak sampai johor lagi.

    BalasPadam
  3. banyak lagi tempat tempat menarik di Johor...welcome to Johor bahru :)

    BalasPadam
  4. kita tak sampai lgi kat can..insayallah jika da kesempatan akan kecna juga :)

    BalasPadam
  5. Mmg byk tempat menarik.. Tpi x semua smpt nk jelajah..

    BalasPadam
  6. Ok gak buat segmen Johor ni..nanti mmg nk p Johor pun....Thank you for suggestion...

    BalasPadam
  7. Johor..tanah asia paling selatan..:)
    kalau hala ke Mersing, apa yang menarik acik?

    BalasPadam
  8. Salam acik...

    Akak selalu ke johor..sekarang ni kalau sebut johor je,mesti legoland..hehe...mahal nak masuk ke situ,yg jual kat dlm tu pun segala2nya mahal.....

    BalasPadam
  9. Sehari tak abess nak melawat semua tempat yg best kat Johor kann...

    x0x0 ^___^

    BalasPadam
  10. dah lama akak tak ke johor.. dulu akak pernah praktikal di gelang patah.. banyak destinasi menarik untuk dikunjungi, best kalau dapat pergi ke sana bersama family..

    BalasPadam
  11. Banyaknya tempat menarik...dah lama tak gi Johor...

    BalasPadam
  12. terbaiklah ... terkejut tgk itu bendera ... anak bulan jatuh sudah ...

    BalasPadam
  13. Nice nice nice! Byk destinasi dipilih dah. Hehehhe :D Cuti2 msia :D

    BalasPadam
  14. Byk tmpat2 menarik. Bila nk sampai ni. Hehe.

    BalasPadam
  15. Aku kalau pergi Johor, aku just nak jumpa kawan je. Haha. But. it's interesting places

    BalasPadam
  16. teringin nak pergi nanti kalau ada rezeki.

    BalasPadam
  17. Dulu2 mmg rajin ke johor ni... done nuffnang yer

    BalasPadam
  18. insyallah nak dekat2 krismas nanti aku ke johor utk bercuti..mungkin boleh singgah satu-dua tempat yang nyatakan..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  19. lama juga xdtg johor..dulu selalu jgk p..tp sbb hantar kakak je..dia stdy sana dulu.
    huhu..tp xleh lupa dulu pernh g pulau sipadan..mmg jao giler la..lam 6-7jam jgk la nk smpi..tp mmg syiok hbis..pulau semata2.. ^,^

    BalasPadam
  20. Tahniah! Belum pernah menjajah kebanyakan tempat di Johor lagi.

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails