Tempat Menarik Untuk Di kunjungi Di Johor | Best Lifestyle Blog Malaysia

Pengikut

Rabu, 27 November 2013

Tempat Menarik Untuk Di kunjungi Di Johor


Alhamdulilah siap juga untuk tugasan segmen melawat johor




Share This!


28 ulasan:

Unknown berkata...

Br ni dengar Teluk buih beach.. bole la riki2 ke sana Thanks Acik :)

licha berkata...

so far tk pernah pergi lagi la.. huhu.. tak sampai johor lagi.

Unknown berkata...

nak pergi Legoland..:)

kisah si dairy berkata...

banyak lagi tempat tempat menarik di Johor...welcome to Johor bahru :)

Asha Lya berkata...

kita tak sampai lgi kat can..insayallah jika da kesempatan akan kecna juga :)

Maria Firdz berkata...

Mmg byk tempat menarik.. Tpi x semua smpt nk jelajah..

Khir Khalid berkata...

Rindu dgn Johor.. :)

Unknown berkata...

Lama tak balik johor

Mademoiselle Irdina berkata...

Ok gak buat segmen Johor ni..nanti mmg nk p Johor pun....Thank you for suggestion...

Unknown berkata...

whoa, kawasan JOHOR ku >.<

kakitravelkhairuddin.blogspot.com berkata...

Johor....best...

Unknown berkata...

Johor..tanah asia paling selatan..:)
kalau hala ke Mersing, apa yang menarik acik?

Awanama berkata...

Salam acik...

Akak selalu ke johor..sekarang ni kalau sebut johor je,mesti legoland..hehe...mahal nak masuk ke situ,yg jual kat dlm tu pun segala2nya mahal.....

Unknown berkata...

Sehari tak abess nak melawat semua tempat yg best kat Johor kann...

x0x0 ^___^

Unknown berkata...

dah lama akak tak ke johor.. dulu akak pernah praktikal di gelang patah.. banyak destinasi menarik untuk dikunjungi, best kalau dapat pergi ke sana bersama family..

Unknown berkata...

Banyaknya tempat menarik...dah lama tak gi Johor...

Awanama berkata...

terbaiklah ... terkejut tgk itu bendera ... anak bulan jatuh sudah ...

Vee berkata...

Nice nice nice! Byk destinasi dipilih dah. Hehehhe :D Cuti2 msia :D

Unknown berkata...

Byk tmpat2 menarik. Bila nk sampai ni. Hehe.

reenapple berkata...

Aku kalau pergi Johor, aku just nak jumpa kawan je. Haha. But. it's interesting places

fragmenbiru berkata...

InsyaAllah ada rezeki boleh kesana..

Awanama berkata...

jom jalan2...

ima salsuzaima berkata...

teringin nak pergi nanti kalau ada rezeki.

Awanama berkata...

Dulu2 mmg rajin ke johor ni... done nuffnang yer

Azlan Strider berkata...

insyallah nak dekat2 krismas nanti aku ke johor utk bercuti..mungkin boleh singgah satu-dua tempat yang nyatakan..hehehe

Regards,
-Strider-

Yaya Mohd berkata...

lama juga xdtg johor..dulu selalu jgk p..tp sbb hantar kakak je..dia stdy sana dulu.
huhu..tp xleh lupa dulu pernh g pulau sipadan..mmg jao giler la..lam 6-7jam jgk la nk smpi..tp mmg syiok hbis..pulau semata2.. ^,^

Tetamu Istimewa berkata...

Tahniah! Belum pernah menjajah kebanyakan tempat di Johor lagi.

hasliynda umairah beauty berkata...

kena pergi johor nie...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails