Pengikut

Selasa, 31 Disember 2013

Kenangan Terindah Bagi Penghujung 2013



Assalamualaikum

Nampaknya 2013 akan meninggalkan kita, dengan rasa berat dan sedih hati, kita akan meninggalkannya walau apa jua halangannya. Maka dengan itu selamat datang kepada 2014. Mungkin kepada kamu yang sedang membaca entri ini ,sekarang acik sedang menjalani peperiksaan akhir untuk kertas yang pertama iaitu Media Law.Doakan acik dapat buat yang terbaik ye dan acik setkan auto post. Sebelum itu acik ini menyusun 10 jari kemaafan jika selama acik menulis di blog ini ada bahasa yang menyingung kamu dan membuat kamu berkecil hati. Acik minta maaf sangat. 

Banyak kenangan yang tak dapat di lupakan selama berada di 2013 ini. Acik bukanlah harapkan duit yang berjuta-juta yang di sumbangkan untuk acik tetapi seandainya ada kata semangat dan kata kesedaran yang membaca entri acik itu pun sudah memadai. Sebelum meninggalkan kamu semua.Acik tinggalkan kata azimat dari pembaca blog acik. Alhamdulilah sangat jika blog acik ini memberi impak dalam hidup kamu. 




Share This!


42 ulasan:

paridah berkata...

SELAMAT TAHUN BARU 2014...TAHUN YG MEMBAWA CERITA YANG PELBAGAI NAMUN DILALUI DENGAN PASRAH BERTAWAKAL KEPADA ALLAH SELAGI NAFAS DIHELA...SELAMAT MENJALANI EXAM MULAKAN DGN SOLAT SUNAT ISRAK N BERDOA MOGA ALLAH SEMPURNAKAN SEMUA URUSAN SPTMNA MENTARI MENYINARI ALAM INI...IN SYA ALLAH ACIK...

Cheq Eem berkata...

nampaknya acik dah ada follower yang setia... :)
all the best dengan final exam... dan gud luck untuk 2014....

Asha Lya berkata...

Alhamdulillah mudahan kita berjumpa d tahun baru 2014..terima kasih juga acik selalu singgah ke blog kita..

MyCherita berkata...

All da best acik dan selamat tahun baru.. semoga anda mencapai kejayaan dengan apa yang anda doakan pada tahun 2014..:-)

Haslinda Hassan Ali berkata...

selamat tahun baru&semoga berjaya
terima kasih

Kisah Si Dairy berkata...

selamat tahun baru..header kasi thumbs up skit...

Lieya Von Jay berkata...

alhamdulillah.... ada yang mendapat pelajaran dari blog acik.. teruskan usaha ok ^_^

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

selamat tahun baru 2014...semoga persahabatan kita bertambah erat...ada masa lawat le blog saya...

Adam Faiz berkata...

Wah :) Tahniah bro acik dan selamat tahun baru...
New Entry Updated : Selamat Tinggal..

atien zuraidah berkata...

Alhamdulillah teruskan usaha acik.slmt thun baru.

Kathy R'bain berkata...

selamat tahun baru acik..

Ainim Suju berkata...

Acik ambil media law? Kawan saya pun pun exam yang sama hari ni. All the best Acik. Thanks sebab sudi follow dan singgah serta komen di blog saya ya. Selamat tahun baru

LadyBird berkata...

lagi sehari thn 2014.. huhuhu.. sempat kah kite?

Dkna Abza berkata...

selamat datang 2014 :)

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

selamat....

Nory Zoulkefle berkata...

selamat tahun baru,acik...semoga tahun baru lebih bermakna buat acik dan semua...amiinnn..

acik idah berkata...

Good Luck Acik in your exam...
&
Happy New Year To You...

Kucing Hitam berkata...

selamat tahun baru abg acik :P

Gee Lion berkata...

All the best Acik, selamat tahun baru masihi utk Acik. Teruskan penulisan blog yg baik. Kita tak tahu berapa kehidupan orang kat luar sana yg dah kita sentuh.. (':

Yumida Huda berkata...

selamat thn baru acik
alhamdulillah..diberi usia hgga ke hari ini

Khir Khalid berkata...

Alhamdulillah.. saya pun bersyukur dpt berkenalan dgn Acik sbg blogger yg berpengalaman & mesra.. saya salute!!
Selamat menyambut tahun baru 2014 kpd Acik. Semoga tahun 2014 ini membawa lebih bnyk kejayaan dgn sepenuh keberkatan buat Acik... & Semoga blog Aku Penghibur terus sukses! aamiin.

Bin Muhammad berkata...

2013...telah berlalu, tinggal kenangan buat ingatan dan teladan. Semoga tahun 2014 memberi lebih kebahagiaan dan kejayaan...lebih baik dari tahun sebelumnya.

Norhasniza Khalid berkata...

selamat tahun baru acik.. :)
semoga lebih berjaya di masa akan datang... amin...

fatin wawa berkata...

selamat tahun baru 2014 acik.. semoga terus sukses.. :))

Tetamu Istimewa berkata...

Selamat tahun baharu acik. Wah, ada peminat setia ni. Tahniah!

Raudzah Z berkata...

Tahniah acik..and happy new year k!!!

Cik Tieka berkata...

selamat tahun baru Acik..semoga mampu menjawab exam dgn tenang yer :). bagus2, itu yg diharapkan setiap bloggers agar apa saja yg kita tulis biarlah mberi manfaat utk diri & org lain.. kdg2 tu, sy pun tertulis benda remeh -temeh jer..huhu

Affy Afiqah berkata...

semoga 2014 lebih baik untuk kita semua :) semoga terus gigih berkongsi pelbagai perkongsian yang bermanfaat ya acik :)

Rose Azadir berkata...

Assalamualaikum, Selamat tahun baru, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini, kalau sudi follow la saya balik yer...

Abak's Role berkata...

Alhamdulillah,Acik memang terbaik!!

Muhammad Syazwan Norhalik berkata...

hello 2014! ;)

all the best bagi tahun tahun mendatang..

kucha lana berkata...

selamat tahun baru 2014...semoga terus sukses

adrianna syaz berkata...

Slmt thn baru acik :)

aisya berkata...

Selamat tahun baru and all the best utk tahun 2014 ni. :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

semoga acik berjaya di dalam final exam.. selamat tahun baru dan semoga acik terus success.. akak pun sukakan pengisian di dalam blog acik, banyak ilmu dan pengajaran yang akak dapat..

Dzureen Darwis berkata...

saya teringin sangat nak bertemu acik ni di dunia yang nyata . Penulisan acik memang best :)

Niesa berkata...

selamat tahun baru dan all the best utk final exam acik..mmg xheran kalau acik ada pembaca yg setia sbb xdinafikan lagi blog acik penuh dgn isi2 yg bermanfaat dan sesuai utk semua peringkat umur.. :)

Azwar Syuhada berkata...

Selamat tahun baru acik! All the best untuk final exam. Chaiyok!! :)

Nadia Johari berkata...

selamat tahun baru

Maria Firdz berkata...

moga dipermudahkan urusan acik dalam berblog khususnya pada tahun 2014...

Cik Itah@RRP berkata...

selamat tahun baru 2014 acik :)

Wirda Amir berkata...

Moga terus sukses acik....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails