Pengikut

Selasa, 31 Disember 2013

Kenangan Terindah Bagi Penghujung 2013



Assalamualaikum

Nampaknya 2013 akan meninggalkan kita, dengan rasa berat dan sedih hati, kita akan meninggalkannya walau apa jua halangannya. Maka dengan itu selamat datang kepada 2014. Mungkin kepada kamu yang sedang membaca entri ini ,sekarang acik sedang menjalani peperiksaan akhir untuk kertas yang pertama iaitu Media Law.Doakan acik dapat buat yang terbaik ye dan acik setkan auto post. Sebelum itu acik ini menyusun 10 jari kemaafan jika selama acik menulis di blog ini ada bahasa yang menyingung kamu dan membuat kamu berkecil hati. Acik minta maaf sangat. 

Banyak kenangan yang tak dapat di lupakan selama berada di 2013 ini. Acik bukanlah harapkan duit yang berjuta-juta yang di sumbangkan untuk acik tetapi seandainya ada kata semangat dan kata kesedaran yang membaca entri acik itu pun sudah memadai. Sebelum meninggalkan kamu semua.Acik tinggalkan kata azimat dari pembaca blog acik. Alhamdulilah sangat jika blog acik ini memberi impak dalam hidup kamu. 




Share This!


42 ulasan:

  1. SELAMAT TAHUN BARU 2014...TAHUN YG MEMBAWA CERITA YANG PELBAGAI NAMUN DILALUI DENGAN PASRAH BERTAWAKAL KEPADA ALLAH SELAGI NAFAS DIHELA...SELAMAT MENJALANI EXAM MULAKAN DGN SOLAT SUNAT ISRAK N BERDOA MOGA ALLAH SEMPURNAKAN SEMUA URUSAN SPTMNA MENTARI MENYINARI ALAM INI...IN SYA ALLAH ACIK...

    BalasPadam
  2. nampaknya acik dah ada follower yang setia... :)
    all the best dengan final exam... dan gud luck untuk 2014....

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah mudahan kita berjumpa d tahun baru 2014..terima kasih juga acik selalu singgah ke blog kita..

    BalasPadam
  4. All da best acik dan selamat tahun baru.. semoga anda mencapai kejayaan dengan apa yang anda doakan pada tahun 2014..:-)

    BalasPadam
  5. selamat tahun baru&semoga berjaya
    terima kasih

    BalasPadam
  6. selamat tahun baru..header kasi thumbs up skit...

    BalasPadam
  7. alhamdulillah.... ada yang mendapat pelajaran dari blog acik.. teruskan usaha ok ^_^

    BalasPadam
  8. selamat tahun baru 2014...semoga persahabatan kita bertambah erat...ada masa lawat le blog saya...

    BalasPadam
  9. Wah :) Tahniah bro acik dan selamat tahun baru...
    New Entry Updated : Selamat Tinggal..

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah teruskan usaha acik.slmt thun baru.

    BalasPadam
  11. Acik ambil media law? Kawan saya pun pun exam yang sama hari ni. All the best Acik. Thanks sebab sudi follow dan singgah serta komen di blog saya ya. Selamat tahun baru

    BalasPadam
  12. lagi sehari thn 2014.. huhuhu.. sempat kah kite?

    BalasPadam
  13. selamat tahun baru,acik...semoga tahun baru lebih bermakna buat acik dan semua...amiinnn..

    BalasPadam
  14. Good Luck Acik in your exam...
    &
    Happy New Year To You...

    BalasPadam
  15. All the best Acik, selamat tahun baru masihi utk Acik. Teruskan penulisan blog yg baik. Kita tak tahu berapa kehidupan orang kat luar sana yg dah kita sentuh.. (':

    BalasPadam
  16. selamat thn baru acik
    alhamdulillah..diberi usia hgga ke hari ini

    BalasPadam
  17. Alhamdulillah.. saya pun bersyukur dpt berkenalan dgn Acik sbg blogger yg berpengalaman & mesra.. saya salute!!
    Selamat menyambut tahun baru 2014 kpd Acik. Semoga tahun 2014 ini membawa lebih bnyk kejayaan dgn sepenuh keberkatan buat Acik... & Semoga blog Aku Penghibur terus sukses! aamiin.

    BalasPadam
  18. 2013...telah berlalu, tinggal kenangan buat ingatan dan teladan. Semoga tahun 2014 memberi lebih kebahagiaan dan kejayaan...lebih baik dari tahun sebelumnya.

    BalasPadam
  19. selamat tahun baru acik.. :)
    semoga lebih berjaya di masa akan datang... amin...

    BalasPadam
  20. selamat tahun baru 2014 acik.. semoga terus sukses.. :))

    BalasPadam
  21. Selamat tahun baharu acik. Wah, ada peminat setia ni. Tahniah!

    BalasPadam
  22. Tahniah acik..and happy new year k!!!

    BalasPadam
  23. selamat tahun baru Acik..semoga mampu menjawab exam dgn tenang yer :). bagus2, itu yg diharapkan setiap bloggers agar apa saja yg kita tulis biarlah mberi manfaat utk diri & org lain.. kdg2 tu, sy pun tertulis benda remeh -temeh jer..huhu

    BalasPadam
  24. semoga 2014 lebih baik untuk kita semua :) semoga terus gigih berkongsi pelbagai perkongsian yang bermanfaat ya acik :)

    BalasPadam
  25. Assalamualaikum, Selamat tahun baru, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini, kalau sudi follow la saya balik yer...

    BalasPadam
  26. Alhamdulillah,Acik memang terbaik!!

    BalasPadam
  27. hello 2014! ;)

    all the best bagi tahun tahun mendatang..

    BalasPadam
  28. selamat tahun baru 2014...semoga terus sukses

    BalasPadam
  29. Selamat tahun baru and all the best utk tahun 2014 ni. :)

    BalasPadam
  30. semoga acik berjaya di dalam final exam.. selamat tahun baru dan semoga acik terus success.. akak pun sukakan pengisian di dalam blog acik, banyak ilmu dan pengajaran yang akak dapat..

    BalasPadam
  31. saya teringin sangat nak bertemu acik ni di dunia yang nyata . Penulisan acik memang best :)

    BalasPadam
  32. selamat tahun baru dan all the best utk final exam acik..mmg xheran kalau acik ada pembaca yg setia sbb xdinafikan lagi blog acik penuh dgn isi2 yg bermanfaat dan sesuai utk semua peringkat umur.. :)

    BalasPadam
  33. Selamat tahun baru acik! All the best untuk final exam. Chaiyok!! :)

    BalasPadam
  34. moga dipermudahkan urusan acik dalam berblog khususnya pada tahun 2014...

    BalasPadam
  35. selamat tahun baru 2014 acik :)

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails