Pengikut

Isnin, 10 Mac 2014

Sepetang Bersama Blogger 2014 Yang Paling Mengamit Memori



Assalamualaikum

Satu perjumpaan blogger Malaysia dan Asia Tenggara telah di ada di Saloma Bistro . Seramai hampir 350 blogger berkumpul yang datangnya dari pelbagai tempat menghadirkan diri dengan semangat yang satu untuk membina ukhawah sesama blogger. Alhamdulilah acik kesempatan untuk menjadi sebahagian dari mereka bersama-sama menjaya majlis yang meriah ini. Terima kasih di ucapkan kepada pengajur kita iaitu team denaihati bersama dengan penaja-penaja kita yang bertungkus lumus menjayakan program ini.

Selama ini hanya dapat bertemu di alam maya dan di laman sosial sahaja kita mahu berhubung. Tetapi lebih mengamit memori apabila dapat bersama dengan blogger hebat malaysia seperti denaihati.com, mialiana.com bonikacak.com dan ramai lagi.

Di samping itu pengkongsian dari blogger-blogger hebat sangat menarik perhatian dan tip-tips yang di beri in sha ALLAH akan di aplikasikan. Paling teruja dapat berjumpa dengan blogger-blogger yang selalu menyokong blog akupenghibur.com.

Tak mahu bercakap lebih banyak mari kita lihat sedikit gambar-gambar sekitar majlis tersebut.

Bersama blogger Hazwan Hairy
Bersama Boni Kacak (sedap lagu ciptaannya)
Bersama blogger Farisya, Nabila biela dan Boni Kacak

Bersama Duta ephyra 
Bersama Bro Khir

Dari kanan bersama Ayue jer rajuddin, acik, suria amanda, kak mia liana dan farah

Bersama Blogger Mak Dara


Dari Kanan Acik, Encik Hisyam, Bro Khir, Hairy,Tengku Syukri, Kamil Salleh

Bersama Nami, Kak Akma Omar, Mak Dara Dan Kak Nur Misnan
Bersama nabila, kak syuhadah dan yang lain-lain lagi

Share This!


56 ulasan:

Kisah Si Dairy berkata...

terasa keseronokkan event SBB2014 nie...nak join jugak!!!

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) berkata...

Bestnya dapat jumpa ramai bloggers.. =D

Anizz Annisa berkata...

bestnyee tgk blogger2 berkumpul.. :)

Khir Khalid berkata...

Wahh.. menarik.. alhamdulillah Acik.. mmg sgt menyeronokkan dpt berjumpa menjalin ukhwah. Selama ni bertegur sapa di alam maya, bila bertemu mula2 suspen juga sbb ada perasaan malu + segan hahaa..
Apa pun, saya amat berbesar hati dpt berjumpa dgn Acik.. semoga dpt bertemu lagi dilain waktu & semoga silaturrahim yg terjalin berterusan dgn sepenuh keberkatan... aamiin.
Salam ceria selalu.. :) :)

Bin Muhammad berkata...

Ternanti2 entri ini...ingin melihat wajah2 blogger. SBB2014 pasti meninggalkan kenangan manis buat semua peserta. Semoga ukhwah terus berkekalan... InsyaAllah, panjang umur pasti bersua ")

Aku Penghibur berkata...

teringin nak jumpa BM.. gambar gambar pasti acik letak besar-besar..harap dapat jumpa

Aku Penghibur berkata...

sangat teruju dapat jumpa bro khir.. hanya ALLAH yang tahu... maaf sebb tak banyak layan sebab jumpa blogger-blogger lain .. tapi memang seronok dpt jumpa

Asha Lya berkata...

terpampang wajah keceriaan..mesti seronok kan.alhamdulilah berjaya dgn jayanya

Incik Zarif berkata...

meriahnye time sbb2014 tu.. tapi xde kesempatan nak pergi. In shaa Allah tahun depan

Cheq Eem berkata...

rasa rendah diri jer dapat jumpa blogger yang hebat hari tu.. dan tak sangka juga dpt jumpa dengan acik, pemenang blogger lifestyle blog.. hehehe... tak sempat nak borak2 panjang hari tu dengan acik.. almaklumlah ramai kan yg nak ambil gambar... ekekeke.... memang seronok sangat datang hari tu...

ecah khalili berkata...

seronoknya..terasa kemeriahannya bila tengok ramai blogger2 berkumpul..ruginya xjoin..

Sally Samsaiman berkata...

dua-dua sally tak jumpa...mana la khir dengan acik sorok! :(

yana yani berkata...

sekali sekala dapat attended program begini
seronok juga ye =)

ctfand berkata...

menarik sangat... apakan daya keadaan sekarang belum mengizinkan saya untuk menyertai program seumpama ini. insyaAllah akan datang..memang bercita-cita untuk join.. tahniah Acik.. :)

Azlan Strider berkata...

wahh..terasa sangat rugi apabila tak dapat pergi walaupun lokasinya sangat dekat dengan rumah...

Regards,
-Strider-

D.Shahril Hakime berkata...

ooo..serronoknye..... ada berangan nak join..... Insyallah akan datnag la kot...

Normi Nieza berkata...

wah..meriahnya acik..:)

Mohd Selim Zainal berkata...

Assalammualaikum...achik,

best nyer achik gi sepetang bersama blogger nie.. insaallah.. achik. Harap suatu hari dapat jumpa achik...

mselim3

Lieya Von Jay berkata...

seronok nya :)

RDZ Z berkata...

Happening..sure you all had a great time kan acik..

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum acik. wahh best sangat tengok gambar. hehehee~~~

BUNDA a.k.a KN berkata...

Assalam,

bestnye dapat berkumpul bersama rakan2 blogger...

Hafiza AizZawa berkata...

meriah la acik.. seronok tgk blogger2 berkumpul mcm nie..

jamian sarif berkata...

keseronokkan terpancar di wajah masing2...bagus juga Denai hati Network buat event yang sebegini dpt blogger2 berkumpul dan bersua muka...

iLuvTour berkata...

ok gambar aku xde huk3

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

meriahnya...tahniah semua...saya tak ada kesempatan ke sana..

SecretOfShaila berkata...

Wahhh bestnya acikk...hihihi

Norhasniza Khalid berkata...

aduh.. menarikknya, best laa.... hihihi

Admin berkata...

adeyyy... cerianya.. bagus bagus

Wafi Remli berkata...

Tunggu saya lain kali...he~ : D

diana berkata...

wah..seronoknya..akak yang tak pi ni pun dapat rasa kemeriahan nya.masa hari sabtu tu kerap bukak IG sebab nak tengok gambar2 blogger..

Sobri Yaacob berkata...

wah menariknya acik..
antara smua kat atas..blog yg selalu kunjung blog bro khir..
yg lain skadar kadang2 masuk..
he..he..

Syuhada Baharudin berkata...

jumpa juga kita akhirnya kan!!

you such a nice person acik..

Izan@is berkata...

waaahh..keluarga besar blogger..hebat2 belaka..tabik spriiiinnnggg...hihi

akuzle ayu berkata...

Mmg besh Acik walau akak x sempat borak ngan Acik. Salam ukhwah..

Khir Khalid berkata...

Alhamdulillah sgt lah tu dpt jumpa mcm tu Acik.. biasalah tu.. lebih2 lagi blogger feveret mcm Acik ni mmg pasti tak cukup tangan nak bersalaman & tak cukup mulut nak berborak hahaa.. Dpt duduk semeja pun dah bersyukurlah..
Sally... saya ralat jugalah sbb tak jumpa pulak hari tu.. :( :(

Vee Sandi berkata...

seronok lah dpt abadikan kenangan dan beramah mesra dgn mrk ...

HASRUL HASSAN berkata...

Syok dapat bergambar dengan Acik ... tapi saya tak dapat .... aduh... melepas kali ni. Teringin benar nak salam ..ucap tahniah sebb kejayaan acik dalam MSMW2014 ... mungkin lain kali.

hazman fadzil berkata...

Nasib baik sempat jugak berborak dan bertegur sapa dengan ko kan.... semoga ada rezeki kita jumpa lagi masa akan datang kan....

Mia Liana berkata...

ada kak mia di situ... :)

cahaya berkata...

eh tak puas hati asal tiad apic cik cahayacinta keh.keh.keh..sungguh sweet memori

ain diyana berkata...

ok sgt jeles.. best nyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Aku Penghibur berkata...

sally kami duduk semeja di belakang.. mungkin sally di depan

Aku Penghibur berkata...

akak syuhadah pun macam gitu... businesswoman yang humble ..salute !!

Aku Penghibur berkata...

salam ukuwah kak ^_^

Nurul Atiqah Ahmed berkata...

Punyalah ramai bloggers, tak perasan tak sempat berborak dan bergambar dengan acik. argh. terkilannya! :(

Azlan Strider berkata...

wahhh...sekali lagi diri ini didera dengan gambar SBB2014..rasa cam tension tak dapat pegi...

Regards,
-Strider-

Amanda Suria berkata...

Nice knowing you acik..keep in touch ye...

nabila biela berkata...

yes2,,,sy ada..hehe

Khai♥Rin : anies berkata...

barisan2 blogger femes

Mieza Jhaa K berkata...

Bestnya Acikk..nak jmpa Acikk lg nnti kt majlis mcm ni pulak

Haslinda Hassan Ali berkata...

bestnya bila la saya boleh join event nie kan...

Nur Misnan berkata...

Jumpa retis mcm u ni memang segan kita dibuatnya.. almaklumlah.. kami blogger baru..

#silaberitunjukajar

namiacinta berkata...

40 hari 40 malam borak pun tak habis ... hehehehehehehe
best dapat jumpa dengan kawan2 .. hiks

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

Kenapa ena tak jumpa owner blogger ni masa SBB?? muka tak cam. Sob sob sob. Apapun, hope next time dapat berjumpa dengan semua orang.

Zara Nurhaidah berkata...

Seronok nya.. sgt meriah zara tgk dr pict. Apatah lg semasa mjlis blangsung.. wahhhh.. sgt jeles.. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails