Pengikut

Isnin, 22 Jun 2015

Mensive Hair Tonic Membantu Pertumbuhan Rambut & Mengatasi Masalah Kelemumur



Assalamualaikum 

Alhamdulilah masih lagi bernafas di muka Allah ini , ucapkan syukur atas nikmatnya. Yeah dah masuk hari ke 5 berpuasa. Siapa ada masalah rambut gugur ? masalah kelemumur ? kulit rambut berminyak ? 

Kadang kala ianya buatkan kita hilang keyakinan diri untuk tampil di khalayak ramai. Takut untuk memakai pakaian gelap seperti hitam kerana takut kelemumur kelihatan. Kini masalah tersebut boleh di atasi dengan produk yang berkesan.



Produk tersebut adalah Mensive Hair Tonic !

Mensive Hair Tonic adalah hair tonic pertama berasaskan air. 25 Kali lebih serap ke akar rambut berbanding serum atau minyak. 

Kenapa menggunakan asas air? Sebab penggunaan minyak dan serum pada kulit kepala boleh membantu pertumbuhan rambut dan menyebabkan masalah kelemumur.Ditambah pula dengan cuaca Malaysia yang panas, penggunaan asas air sangat selesa untuk si pemakai.

Dibuat mengunakan teknologi estrak terkini dan kaya dengan estrak herba bermutu tinggi seperti Ginseng, Apple Stemcell, limau purut, avocado, kelapa dara, jojoba dan buah pala.
Ginseng memang sudah lama terbukti dari zaman kuno cina mampu membantu menguatkan akar rambut, merangsang pertumbuhan rambut dan mengelak pertumbuhan uban.

Apple Stemcell pula adalah antara penemuan baru scientice mengenai kebaikannya terhadap mengekalkan kesuburan rambut.

Fungsi:

1) mengurangkan rambut gugur
2) menguatkan akar rambut
3) membantu pertumbuhan rambut baru
4) mengurangkan minyak pada kulit kepala
5) mengurangkan kelemumur
6) mengurangkan pertumbuhan uban

Cara pemakaian : 

Cara pakai sangat mudah, selepas mandi, keringkan rambut, spray sahaja ke kulit kepala. Urut seditkit dan biarkan dia serap ke akar rambut.

Ianya berbau wangi, rasa menthol dan berangin yang akan menyegarkan kulit kepala.

Kesan yang positif boleh dilihat sepantas kurang dari 14 hari. 

Mensive hair tonic tidak datang dengan set, tidak perlu shampoo pelebat, tidak perlu serum pelebat, cukup hanya spray mensive hair tonic 2-3 Kali Sehari.Sebotol 60ml tahan untuk 1-2 bulan. 

Testimoni dari pelanggan yang pernah menggunakannya





Ianya adalah milik bumiputera,  bertaraf GMP dan berdaftar dengan KKM :NOT150100714K

Paling penting produk ini adalah unisex semua orang boleh menggunakannya termasuk kepada wanita yang bertudung. 

Untuk Maklumat lebih lanjut layari:

facebook : mensive hair tonic / Malaya beard co.
Instagram : Mensive 
Whatsapp : 011-13229050

Share This!


7 ulasan:

  1. bagus ni produk, nak bagus secara natural; takada rambut tak ada kelemumur.

    BalasPadam
  2. Rambut gatal dan kelemumur mmg selalu mengganggu Papaglamz. Bleh cuba ni..

    BalasPadam
  3. PRODUK SEKUALITI HARGANYA NI...ELOK CUBA.

    BalasPadam
  4. Boleh try lps ni.. Rambut mahkota wanita penting utk dptkan rambut yang bersih, sihat tanpa klelemumur..

    BalasPadam
  5. nampak menarik..nak try r nnt..

    BalasPadam
  6. Bagus jugak produk ni..lelaki perempuan blh pkai ok laaa kan

    BalasPadam

Coretkan sedikit pandangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates
Related Posts with Thumbnails